Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim

Ben yağmurda yürümeyi ve islanmayi hiç sevmem havanin bulanik olmasi cok etkiler beni hatta karadeniz de yaşasaydım sürekli bunalım ve depresyonda olurdum diyorum kendi kendime
Daha cikmadi canim ameliyatta suan ,bekliyoruz....
Hayirlsiyla çıkar insallah

Leslie 2 ye mi geçtin. 15 dakika zaten kolaylıkla yapılıyor. Bence menun çok iyi ama akşam yemeğini biraz daha erkene alma şansın yok mu 17.30 a mesela

Canim yurtdisi istiyorsa mimarligi iyi arastirsin. Doktorluk, avukatlik, mimarlik ve TR lisanslari burada gecerli degil mesela

Canim yurtdisi istiyorsa mimarligi iyi arastirsin. Doktorluk, avukatlik, mimarlik ve TR lisanslari burada gecerli degil mesela
Buradada avukatlik, doktorluk, mimarlik lisanslari gecmiyor.
Hatta ogretmenlik yapabilmek bile cok zor, ben ogretmenim.
Muhendislik bolumlerini dusunebilir, yurtdisinda en cok is bulma kolayligi muhendislik bolumlerinde var. AppLesma

Leslie 2 ye mi geçtin. 15 dakika zaten kolaylıkla yapılıyor. Bence menun çok iyi ama akşam yemeğini biraz daha erkene alma şansın yok mu 17.30 a mesela
Erken geldigimde 17.30 gibi olur ama bu saatte gelip yapabildim.
Gece 2 gibi uyuyorum oradan kurtarayim
Yani 1 kolay evet.
Eliptikte de alt kata gurultu gitme ihtimalini dusunuyorum gece yapiyorum bir de o yuzden eliptigi iptal edip leslieyi artirayim dedim.
Gecen 8 dakika karin egzersizi videosunu yaptim ya boyun agrim yeni gecti.
Baya boyun kullaniyorsun istemsiz...
Ama iyi video bence.
Mekikle donusjmlu yapacagim arada.

8 dk baktım da ben tam yapamadım ya o kadar esnek değilim yapmaya çalıştım yine de benim de biraz belim ağrıdi. Ama halıda yaptığım için galiba. Mat minderim yok. Senin var mı

8 dk baktım da ben tam yapamadım ya o kadar esnek değilim yapmaya çalıştım yine de benim de biraz belim ağrıdi. Ama halıda yaptığım için galiba. Mat minderim yok. Senin var mı
Yok canim nerdee ben de sadece lastik bant var onunla da su an isim yok.ben de halida yapiyorum.
Sen de gec bugun leslie 2 ye istersen ustune de squatla mekik yapalim ohh miss

tesekkurler canim, yogunluktan bakamadim ama Ozge birazdan bakip yazar listeye ne zaman girebiliyorsun diye :) Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…