ağzın bal yesin daha 59 olmadım gıııı 59.6yaaaa 59a mi dustun sen
sağ ol canım benim ,nasılsın konuşamıyoruz hiç ?cok gecmis olsun
aç duruyosun kız resmen aaaa nasıl dayanıyosun ? sporlarına hayran kaldım valla , ben seni haketmiyorum sana dişli bir ortak lazımMenü ve sporumu yazayım,
Öğle: 7 hurma
Akşam: az ekmeksiz köfte, bulgur pilavı, salatalık.
Sıvılar:
Filtre kahve
Bitki çayı
Maden suyu
Sporlar:
Wallsit- 320 x 2 = 640 puan
Bacak açma: 140 x 2 = 280 puan
İp atlama: 150 x 2 = 300 puan
Squat: 140 x 2 = 280 puan
Calf raises: 60 x 2 = 120 puan
Lunge: 40 x 2 = 80 puan
Zumba: 60 dk x 2 = 120 puan
Pilates: 60 dk x 2 = 120 puan
Toplam: 1940 puan
Yawrukush @stitch
Sevgili eşimfyzanur bende durumlar böyle hadi bol sporlu gel :)
bugün menüm
sahur : 3kk peynir ( labne+ süzme karışımı)
1dilim ekmek
6 zeytin
iftar : 1.5 muz
8 kaşık patates yemeği
1dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt
4kaşık pilav
çok az tavuk
su : 2 bardak
spor : uyuya kalmışım ya yeni kalktım , iftarıda kaçırmışım uyuyup kalınca
Yawrukush plasticwoman @stitch
aç duruyosun kız resmen aaaa nasıl dayanıyosun ? sporlarına hayran kaldım valla , ben seni haketmiyorum sana dişli bir ortak lazımYawrukush
plasticwoman bezelye olmasa iyi olur tabi ki ama oglen cikan yemege mecburum yaninda az salata yogurt sadece yedigim icin rahattim bir de ekmek yemeyince icim rahat oluyor.
Ya bir de bezelyeyi dert edip nete baktim.aksine tok tutucu ozelligi de var diyette kacinmayin diyor bilemedim tabi de sulu yemek iste yedim:):)
30 dk leslie 2Tamam ben 9 dan sonra yaparım. Bitince yazıcam
Yok canim haklisin bende hep duyarim karbonhidrati fazla icinde diye diyette yasaklarlar.Arada olur Canım sorun olmaz ama diyette tercih edilmiyor içeriğinden dolayı. Ben o kadar çok diyetisyene gittim ve ünlü, başarılı diyetisyenlere ayrıca o kadar araştırmalar yaptım ki bilgim epey var zaten beslenme ve diyetetik okusam mı diye düşünmüyor değilim :)
Yok canim haklisin bende hep duyarim karbonhidrati fazla icinde diye diyette yasaklarlar.
Bende 2 gun sebze agirlikli gideyim diyorum da hic vakit yok biseyler alip salata yapmaya.yarin alsam yogurtlu kabak haslama yaparim ama
tamam cezami cekerim. Hazir paket kalorisi cok fazla degil diye yedimBenim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)
Haklarinda hayirlisi, en guzeli olsun cocuklarin..
1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))
Verebildigin kadar ver canim, orada da dikkatli ye.
Bak 3 ayda eski kiloma ciktim, onca emegim, diyetim bosa gitti, oyle kizginim ki kendime
Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?
Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..
Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)
Ellerine saglik...
Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)
Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.
3. cuma listeye dahil olunuyor, yani bu hafta degil , haftaya esas listedesin kuzum..
Yagmura yakalanmissin gecmis olsun canim..
Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?
Menun guzel, sporda eklersin harika olur..
Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?
Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...
Harika
Canim menun guzel, suda, yuruyuste..
Sadece kazandibiye 10 dk yruyus cezasi geliyor.
Allah kabul etsin canimbugün menüm
sahur : 3kk peynir ( labne+ süzme karışımı)
1dilim ekmek
6 zeytin
iftar : 1.5 muz
8 kaşık patates yemeği
1dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt
4kaşık pilav
çok az tavuk
su : 2 bardak
spor : uyuya kalmışım ya yeni kalktım , iftarıda kaçırmışım uyuyup kalınca
Yawrukush plasticwoman @stitch
sağ ol canım :) aslında bende bu ara protein ağırlıklı beslenmek istiyorum , karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için yüzüm çökmeye başladı . ama annem bunları yapmış akşam yemeğine , benim de yemek yapmaya vaktim olmadı, ne yaptıysa onu yedim mecbur . ama protein,meyve sebze ağırlıklı beslenmeye döneceğim .Allah kabul etsin Canım ama akşam olmamış, protein ağırlıklı yapsaydın daha iyi olurdu daha çok tok tutardı, hani spor? :)
hahahha süper. sana söz yarın 45 dk eliptik yapacağım ,işten eve de 30 dk tempolu yürüyüş yaparak geleceğim . :)Hayır ben seni kendime benzetip hemen mezun edeceğim :))) haydi spor eliptik vardı senin sanırım 30 dk eliptik bol karbo da almışsın enerjinde olur.
amin sağ ol canım :)Allah kabul etsin canim
sağ ol canım :) aslında bende bu ara protein ağırlıklı beslenmek istiyorum , karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için yüzüm çökmeye başladı . ama annem bunları yapmış akşam yemeğine , benim de yemek yapmaya vaktim olmadı, ne yaptıysa onu yedim mecbur . ama protein,meyve sebze ağırlıklı beslenmeye döneceğim .
hahahha süper. sana söz yarın 45 dk eliptik yapacağım ,işten eve de 30 dk tempolu yürüyüş yaparak geleceğim . :)
amin sağ ol canım :)
Oructum bugun hem üç aylarin basi hem de kazam var birkac gün daha tutacam. Cok zorlanmadim sükür. Sadece son saatlerde artk bas agrim falan oldu. Ilgın için tesekkur ederim.:)Benim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)
Haklarinda hayirlisi, en guzeli olsun cocuklarin..
1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))
Verebildigin kadar ver canim, orada da dikkatli ye.
Bak 3 ayda eski kiloma ciktim, onca emegim, diyetim bosa gitti, oyle kizginim ki kendime
Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?
Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..
Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)
Ellerine saglik...
Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)
Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.
3. cuma listeye dahil olunuyor, yani bu hafta degil , haftaya esas listedesin kuzum..
Yagmura yakalanmissin gecmis olsun canim..
Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?
Menun guzel, sporda eklersin harika olur..
Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?
Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...
Harika
Canim menun guzel, suda, yuruyuste..
Sadece kazandibiye 10 dk yruyus cezasi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?