TamamCanım benim sıkıntı yok gayet azimle yola devam ediyorummenümü akşam paylaşacağım
Afiyetler olsun.İyi geceler
Sabah
3 dilim ev ekmegi 2 kasik dolusu kuymak 2 zeytin domates cay
Ara
Yesil cay elma
Ogle
1 kase tavuklu kereviz 3 kasik pilav 1 kase corba
Ara
Turk kahvesi kuru kayisi biraz kazandibi
Aksam
3 kasik kereviz 3 kasik pilav
Su 2 lt zencefilli 1 lt normal
Spor 40 dk yuruyus
Yawrukush CEYDOS
Benim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)yav ne güzel benimkide küçükken mimar olacaktı.anacığına hayallerinin evini inşa edecekti.sonra ne oldu bilmem vazgeçti.dün gelmiş psikolog olacağım diyor.arkadaşlarına güzel tavsiyeler verip onları motive etmeyi çok iyi becerdiğini fark etmiş eh hadi bakalım dedim.10 yıl öncede çoban olmak istiyordu.ona da aynısını demiştim.çocukların meslek seçimleri beni geriyor.zor bir aşama.
1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))simdiden dusunmeye basladim , insallah bir ay sonra Turkiyeye gidiyorum. Off kilo vereyim bari gitmeden orda alacagimi dusunerekten
Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?Biliyorum canım , dediğim sporları yaptım akşam . Bugün kaçamaksiz ve sporlu bir gün olacak inşaallah . Ozgenin dediği gibi listedeyim sorumluluklarim varYawrukush . Valla doymadim.kiz ondna yedikçe yedim , hatta daha da yerdim zor kaçtım mutfaktan :) bugünde oruç tutuyorum , işten çıkınca eve tempolu yürüyerek geleceğim 30 dk . İftarı yapincada üstüne biraz da eliptik katarım diye planladim . Sen de durum ne bugün ? Kız gruba az ugruyosun demişsin aslında sürekli giriyorum da , okuyorum mesaj atmayı unutuyorum yada vakit olmuyor işteyim ya . Bir hasta geliyor okurken telefonu atıyorum cebime ceva yazamiyorum .
Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..Tesekkur ederim iyiyiz çok sükür. Bugun daha Iyi olacak Insallah..
Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)Kizlar selamlar, cok hastayim gelemiyorum. Bir goz atiyim kimler kilo vermis dedim, o arada da daralma tablosunu guncelledim
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG AppLesma 39 153 04/12/2019 85.0 72.0 73.0 14.12% 12.0 1.0 @diyetlikadn 26 171 04/02/2020 64.0 58.0 62.3 2.66% 1.7 4.3 @fmad 23 163 25/06/2019 62.6 56.0 60.9 2.72% 1.7 4.9 @MigiMadid 30 165 20/08/2019 87.5 80.0 85.9 1.83% 1.6 5.9 CEYDOS 43 168 08/01/2020 73.6 63.0 69.8 5.16% 3.8 6.8 @DeryaOnDiet 33 160 25/06/2018 68.7 60.0 67.2 2.18% 1.5 7.2 asena87 32 162 18/02/2020 65.5 56.0 65.2 0.46% 0.3 9.2 mifihafa 45 157 04/12/2019 80.0 65.0 74.5 6.88% 5.5 9.5 @BlancKahkul 25 169 20/02/2020 68.7 59.0 68.5 0.29% 0.2 9.5 fyzanur 29 158 24/10/2019 70.6 50.0 59.7 15.44% 10.9 9.7 @gulum7 26 170 06/02/2020 84.7 70.0 83.3 1.65% 1.4 13.3 @Arietty_ 32 156 16/02/2020 68.0 50.0 65.5 3.68% 2.5 15.5 milkk 33 163 13/01/2020 72.3 59.0 75.3 -4.15% -3.0 16.3 @angelnesss 38 170 14/11/2019 78.0 58.0 74.6 4.36% 3.4 16.6 plasticwoman 30 164 24/01/2020 117.7 60.0 111.5 5.27% 6.2 51.5
Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)Menü ve sporumu yazayım,
Öğle: 7 hurma
Akşam: az ekmeksiz köfte, bulgur pilavı, salatalık.
Sıvılar:
Filtre kahve
Bitki çayı
Maden suyu
Sporlar:
Wallsit- 320 x 2 = 640 puan
Bacak açma: 140 x 2 = 280 puan
İp atlama: 150 x 2 = 300 puan
Squat: 140 x 2 = 280 puan
Calf raises: 60 x 2 = 120 puan
Lunge: 40 x 2 = 80 puan
Zumba: 60 dk x 2 = 120 puan
Pilates: 60 dk x 2 = 120 puan
Toplam: 1940 puan
Yawrukush stitch
Sevgili eşimfyzanur bende durumlar böyle hadi bol sporlu gel :)
Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.stitch gecmis olsun
Ben bu hafta mi listeye girecegim?Yawrukush stitch
Bugun ki planim spora isden sonra bisiklet ile gitmekdi. Sirf o yuzden ise bisiklet ile gittim. Ama oyle bir yagmur basladi ki Öglen, hala Devam ediyor. Eve gelene kadar suyum cikti. Araba ile gittim spora.
Aksam Eve gelince gunluk raporu yazacagim
Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?Bugün erken kalkınca yeme işini erken bitirdim
Sabah
Soğanlı 1.yumurta 4 zeytin az peynir
Öğlen
Bulgur.pilavi 2 kask yoğurt
Ara
1 portakal
Aksam
1 kepce K.mercimek çorba
yoğurt elma tarçın yulaf karışımı
Su
2.5 lt
Spor
bu arada dün lesie 3 yaptim
Cocuklar uyuyunca yine yapicam insallah
Yawrukush stitch @diyetlikadn
Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?Merhaba.
Menüm;
05.00
sucuklu tost (sonradan çok pişman oldum midem ağrıdı uyuyamadım da bir daha yemiycem)
18.10
1 kase mercimek çorbası
5 kasik meyhane pilavı
2 parça tavuk (soteden iki parça aldım. Kuşbaşı büyüklüğünde)
1 yemek kaşığı yoğurt.
asena87
Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...Bugun ben;
08.30 1 ceviz 1 kk peynir 3 zeytin 1 haslanmis yumurta
14.30 bezelye yemegi az salata az yogurt
18.30 mantar sote biraz peynir 2 ceviz
Oglen ve aksam yemegim 300er kalori falan max. emin olamadigim icin baktim.
Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 3 nescafe
4 cay.
Egzersiz;
4000 adim
30 dk leslie 2
30 squat 50 mekik henuz yapmadim.
Kalorilerine bakinca normal gibi ama emin olamadim nasil besleniyorum.
Harika
Canim menun guzel, suda, yuruyuste..İyi geceler
Sabah
3 dilim ev ekmegi 2 kasik dolusu kuymak 2 zeytin domates cay
Ara
Yesil cay elma
Ogle
1 kase tavuklu kereviz 3 kasik pilav 1 kase corba
Ara
Turk kahvesi kuru kayisi biraz kazandibi
Aksam
3 kasik kereviz 3 kasik pilav
Su 2 lt zencefilli 1 lt normal
Spor 40 dk yuruyus
Yawrukush CEYDOS
Of arkadaşım masallah sporların şahane ben bi lesie yaparsam kendimi şanslı hissediyorum buna da sukur
Merhaba.
Menüm;
05.00
sucuklu tost (sonradan çok pişman oldum midem ağrıdı uyuyamadım da bir daha yemiycem)
18.10
1 kase mercimek çorbası
5 kasik meyhane pilavı
2 parça tavuk (soteden iki parça aldım. Kuşbaşı büyüklüğünde)
1 yemek kaşığı yoğurt.
asena87
Bugun ben;
08.30 1 ceviz 1 kk peynir 3 zeytin 1 haslanmis yumurta
14.30 bezelye yemegi az salata az yogurt
18.30 mantar sote biraz peynir 2 ceviz
Oglen ve aksam yemegim 300er kalori falan max. emin olamadigim icin baktim.
Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 3 nescafe
4 cay.
Egzersiz;
4000 adim
30 dk leslie 2
30 squat 50 mekik henuz yapmadim.
Kalorilerine bakinca normal gibi ama emin olamadim nasil besleniyorum.
Buradada avukatlik, doktorluk, mimarlik lisanslari gecmiyor.
Hatta ogretmenlik yapabilmek bile cok zor, ben ogretmenim.
Muhendislik bolumlerini dusunebilir, yurtdisinda en cok is bulma kolayligi muhendislik bolumlerinde var.AppLesma
tesekkurler canim
AppLesma selamlar.
11.5 kilo vermissin canim yeni gordum tebrik ederim.
Jazir bu ivmeyi yakalamisken 60 li kilolarin keyfini cikar bir manin yoksa...
Super olur...
Yasina ve boyuna bakarak 2.hedefimi 65 yapardim ben
Cok sevindim senin adina.
Benim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)
Haklarinda hayirlisi, en guzeli olsun cocuklarin..
1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))
Verebildigin kadar ver canim, orada da dikkatli ye.
Bak 3 ayda eski kiloma ciktim, onca emegim, diyetim bosa gitti, oyle kizginim ki kendime
Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?
Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..
Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)
Ellerine saglik...
Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)
Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.
3. cuma listeye dahil olunuyor, yani bu hafta degil , haftaya esas listedesin kuzum..
Yagmura yakalanmissin gecmis olsun canim..
Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?
Menun guzel, sporda eklersin harika olur..
Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?
Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...
Harika
Canim menun guzel, suda, yuruyuste..
Sadece kazandibiye 10 dk yruyus cezasi geliyor.
Senin icin en guzeli olsun canim, muhendislik tum dunyada gecerliligi olan bir meslek :)Canım gün içinde yaptıklarım daha çok puan topluyor ve adeti fazla oluyor. Ama bu aralar yorgun hissediyorum kendimi zorla yapıyorum resmen :)
Afiyet olsun Canım sabahta sorun olmaz zaten.
Canım iyi gibi ama bezelye diyet yaparken çok tercih edilmiyor.
Benim de düşüncem mühendislik onun için adımlarım olacak bu sene bakalım.
Güzel geçmiş Canım günün.
Bana çok geliyor
Ellerine saglik :)Bugün ve yarın sebze yiyeceğim Cuma eksi görmek için, fırına sebze attım şimdiden iki gün yemeklerim hazırlanıyor. Bulgur pilavı da yemeyeceğim.
Arkadaslar 1. sayfadaki daralma tablomuzu ve puanli spor yarismasinin puanlarini guncelledim , bilginize..
***Onumuzdeki hafta icin cumartesiden itibaren gunluk takim ici yarismalar yapalim diye dusunuyorum.
***Mesela bir gun mekik yarismasi, diger gun squat, adimlama yarismasi, ipsiz ip atlama yarismasi, dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma yarismasi ve dans etme yarismasi gibi.. Hergune bir yarisma, aksamlarida yarisma sonucunu aciklayacagim.
Ne dersiniz, motivasyonumuz icin iyi olur mu?
Ya da takim ici yarismalarimiz icin onerileriniz var mi?
Haydi fikir alisverisi yapalim...
Senin icin en guzeli olsun canim, muhendislik tum dunyada gecerliligi olan bir meslek :)
Ellerine saglik :)
Kizlar utu isim var, dun firsat bulup yapamadim, utuyu halledip yine bakacagim size, simdilik opuyorum.
Yaşayamam herhalde hiç elim kolum kalkmaz herhaldesen bir de burayi gor, yilin 360 gunu yagmur var
Canım devam edicem bayrama kadar burdayım bayramda mezun olucam insCanim tamamen sana kalmis, ister mezun olup liste disi istedigin kadar devam edersin, istersen yeni hedef belirleyip listede devam edersin
Aa çok güzel ama ben saguat hareketini hiç sevemedimArkadaslar 1. sayfadaki daralma tablomuzu ve puanli spor yarismasinin puanlarini guncelledim , bilginize..
***Onumuzdeki hafta icin cumartesiden itibaren gunluk takim ici yarismalar yapalim diye dusunuyorum.
***Mesela bir gun mekik yarismasi, diger gun squat, adimlama yarismasi, ipsiz ip atlama yarismasi, dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma yarismasi ve dans etme yarismasi gibi.. Hergune bir yarisma, aksamlarida yarisma sonucunu aciklayacagim.
5 _6 kaşık vardı bol yoğurtlu s2 gündür ekmegin yok öğlene cok acıkmış oluyorumBenim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)
Haklarinda hayirlisi, en guzeli olsun cocuklarin..
1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))
Verebildigin kadar ver canim, orada da dikkatli ye.
Bak 3 ayda eski kiloma ciktim, onca emegim, diyetim bosa gitti, oyle kizginim ki kendime
Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?
Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..
Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)
Ellerine saglik...
Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)
Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.
3. cuma listeye dahil olunuyor, yani bu hafta degil , haftaya esas listedesin kuzum..
Yagmura yakalanmissin gecmis olsun canim..
Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?
Menun guzel, sporda eklersin harika olur..
Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?
Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...
Harika
Canim menun guzel, suda, yuruyuste..
Sadece kazandibiye 10 dk yruyus cezasi geliyor.
Bende öyle planladım yarın ve perşembe sebze yiyeceğim ve 72 yi göreceğim bi.aksilik çıkmazsaBugün ve yarın sebze yiyeceğim Cuma eksi görmek için, fırına sebze attım şimdiden iki gün yemeklerim hazırlanıyor. Bulgur pilavı da yemeyeceğim.
Arkadaslar 1. sayfadaki daralma tablomuzu ve puanli spor yarismasinin puanlarini guncelledim , bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?