Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sormuşumdur belki ama unuttum kaç yaşındaydı oğlun benimkide aynı görünce elimden alıyo telefonu benim telefonum diyo
Ara ara kilo dalgalanmaları olabilir canım yediklerin su tutar çok kaçak yapmadıysan düzelir

Büyük kızım 12 kucuk kızım 4 oğlum 1 yaşında cnm

Hayırlı sabahlar kızlar ben daha önce bu grupta kilo vermiştim ancak hamileik ve emzirme sürecinden sonra oldukça kilo aldım devam edebilir miyim burda sizinle birlikte acaba ?

Allah kabul etsin

Günaydın
Dün ki menüm
Kahvaltıyı resmen 14:30 da yapabildim

Kahvaltı öncesi muZ, çiğ badem, çiğ fındık

Kahvaltı
Peynir zeytin yumurta zerdeçal

akşam
Yoğurtlu çorba (kaç gün oldu yaa )
Az patates salatası
Balık
Yeşillik
Portakal suyu

su 3 litre yaklaşık
İki sür art çay
Tahin pekmez
Siyah kuru üzüm

Yawrukush
stitch
angelnesss

dün işyerinde simit dagittilar yemedim halaa:)
şekere salmaya başlamiş durumdayim..
tamamen kesemedim...
ne zaman çikolata yesem midem bulantı... çıkariyorum tümü...
yemek bile istemiyorum çikolatayı kabul etmiyor.
dün bitireyim bi daha yemem dedim sonra gittim çikardim...
geçen hafta cts günü kızımın doğumgünü partisi yapıldı:) pastayı yedim ondan sonra istek başladi vucut HAYIR diye sinyal veriyor ben mi anlamiyorum...

buradayim canim :)

Canım takımda görmüyorum seni fazla diyet nasıl gidiyor kilo durumların ne? İstemiyor bünyen neden zorluyorsun ki yeme ne güzel, bence alıştın işte zorlamaman çok daha iyi olacak.

Canım takımda görmüyorum seni fazla diyet nasıl gidiyor kilo durumların ne? İstemiyor bünyen neden zorluyorsun ki yeme ne güzel, bence alıştın işte zorlamaman çok daha iyi olacak.
diyeti yeniden düzenlenmem lazim ki bozuntuya giriyorum.
geç yiyorum bide spora henüz başlamadim..
saldim bu aralar

diyeti yeniden düzenlenmem lazim ki bozuntuya giriyorum.
geç yiyorum bide spora henüz başlamadim..
saldim bu aralar

Canım takıma gelmeyince sonuç böyle oluyor işte, biz burada birbirimize yorum yazıyoruz bazen sert gibi oluyor ama aslında disiplini bırakmamak için, hemde kontrol mekanizması diyete devam etmeyi sağlıyor aslında diyetisyenlerinde başarısı bu nedenle. Lütfen buraya gel spor yarışmaları var teşvik olursun hani hedefin vardı diskalifiye olmanı iptal edecektin? Ne oldu onu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…