Sormuşumdur belki ama unuttum kaç yaşındaydı oğlun benimkide aynı görünce elimden alıyo telefonu benim telefonum diyoIyi aksamlar hanımlar Çocuklar bugün hep üstümdeler büyük kızım hasta aksama.kadar dinlendi uyudu
oğlumda cok huysuz elimde ne zaman telefonu görse istedi ağladı bi bırakmadı rahat
Neyse uyandigimdan beri çocuklar ve ev işi ile uğraştım ustune yetmezmis gibi tartıda canim sıkıldı 500 g fazla geldim iştahım bi iki gundur artmış durumda iştah kapatan doyurucu besinler neler diye bakmam lazım Benden bu kadar
menüm
Sabah
1 tereyağlı yum peynir zeytin 1-2catal tonbalığı
Ara
Yarim greyfurt
Öğlen
Bulgur pilavı tavuklu yoğurt
Akşam
3 kucuk kofte
Su 2 litre
Spor
3 saat ev işi (çocuklar uyuyunca lesie 3 ve bacak inceltici plates yapicam )
Yawrukush stitch melisa-
Büyük kızım 12 kucuk kızım 4 oğlum 1 yaşında cnmSormuşumdur belki ama unuttum kaç yaşındaydı oğlun benimkide aynı görünce elimden alıyo telefonu benim telefonum diyo
Ara ara kilo dalgalanmaları olabilir canım yediklerin su tutar çok kaçak yapmadıysan düzelir
Allah kabul etsinOructum bugun hem üç aylarin basi hem de kazam var birkac gün daha tutacam. Cok zorlanmadim sükür. Sadece son saatlerde artk bas agrim falan oldu. Ilgın için tesekkur ederim.:)
Bugünku menum
Sahur 2 yumurta bol domates 2 kk tulum peynir 2 dilim ekmek
Iftar bir büyük kase salata büyük bir tabak taze fasulye 2 yk pilav
20 gr kadar kuru üzüm
10 bardak su
50 dk yuruyus
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar ben daha önce bu grupta kilo vermiştim ancak hamileik ve emzirme sürecinden sonra oldukça kilo aldım devam edebilir miyim burda sizinle birlikte acaba ?
AleykümselamSelam hayırlı geceler ben geldim
Allah bağışlasınBüyük kızım 12 kucuk kızım 4 oğlum 1 yaşında cnm
buradayim canim :)@MigiMadid nerelerdesin gece gece aklıma gelmen peki :)
buradayim canim :)
dün işyerinde simit dagittilar yemedim halaa:)
şekere salmaya başlamiş durumdayim..
tamamen kesemedim...
ne zaman çikolata yesem midem bulantı... çıkariyorum tümü...
yemek bile istemiyorum çikolatayı kabul etmiyor.
dün bitireyim bi daha yemem dedim sonra gittim çikardim...
geçen hafta cts günü kızımın doğumgünü partisi yapıldı:) pastayı yedim ondan sonra istek başladi vucut HAYIR diye sinyal veriyor ben mi anlamiyorum...
diyeti yeniden düzenlenmem lazim ki bozuntuya giriyorum.Canım takımda görmüyorum seni fazla diyet nasıl gidiyor kilo durumların ne? İstemiyor bünyen neden zorluyorsun ki yeme ne güzel, bence alıştın işte zorlamaman çok daha iyi olacak.
diyeti yeniden düzenlenmem lazim ki bozuntuya giriyorum.
geç yiyorum bide spora henüz başlamadim..
saldim bu aralar
:)Hayırlı sabahlar
Maşallah canım inşallah sağlıklı huzurlu ömürleri olsun benmki 2 buçuk yaşında laf dinlerdi de ergenliğe girdi bu aralar beni geriyoBüyük kızım 12 kucuk kızım 4 oğlum 1 yaşında cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?