Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklisin canim.

ben okey derim tabi eş yarışmasıda devam etsin mi bu arada çok motive ediyor gibi yani en azından beni.
Selam kizlar nasilsiniz diyetler nasil umarim herkes iyidir
caaaanım seni görmek ne kadar güzel diyet iyi gidiyor bende.sen nasılsın çocuklar nasıl oldu?

Bence bezelye bir tabak yenirse ok'dir. her turlu ev yemegi diyete uygun olcusunu abartmayinca. yanina da guzel bir cacik, miss.

Selam hayırlı geceler ben geldim
Hayırlı sabahlar kızlar ben daha önce bu grupta kilo vermiştim ancak hamileik ve emzirme sürecinden sonra oldukça kilo aldım devam edebilir miyim burda sizinle birlikte acaba ?
Merhaba kizlar, hosgeldiniz. Asagidaki formu doldurabilir misiniz, hem sizi taniyalim, hem de grup listemize ekleyebilelim
Ben stitch, kaptan yardimcisiyim, bu aralar izindeyim ama yakinda ben de donecegim sanirim listelere :)
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

ağzın bal yesin daha 59 olmadım gıııı 59.6

sağ ol canım benim ,nasılsın konuşamıyoruz hiç ?
kusurati bosver yawf, olmussun iste. Keske ben de olsam harikasin, izinden eksi ile donemk de ayri basari
bende de hep ayni yogunluk, hastalik vs. ama kendimi toplayip geri gelmek istiyorum en kisa zamanda

Cok guzel fikir canim ama cuma yarisma sonuclari icin tum haftanin gunluk egzersizlerini hazirlarsak daha iyi sanki, boylece bugununki aciklandi mi vs soru kalmaz kimsenin aklinda

Bence bezelye bir tabak yenirse ok'dir. her turlu ev yemegi diyete uygun olcusunu abartmayinca. yanina da guzel bir cacik, miss.

Canım herşey ölçülü ve ayarında çok sık yenilirse okeydir ama bazı yiyecekler var ki gerçekten kilo vermemizi yavaşlatabiliyor bunu anlamak önemli mesela benim bulgur gibi.

spora başlamam lazIm
hergün sabah akşam 15 dakika spor yapmak istiyorum...
yürüyüş tamam spor eksik..

Canım 15 dk zaman ayırırsın bence, yürüyüş tamamsa bu kadar kendini hırpalama bahaneyi spora bulma, beslenme zayıflamanın %70’i oluşturuyor 30 ise spor, %100 yapacaksın diye bir şey yok en azından beslenmeni kaçırma sporda oluşur Zaten zamanla bende senin gibi düşüne düşüne beslenmeyi de saldım ne oldu kilo aldım. Bunlar yememize sebebiyet veriyor. Bizzat kendimden şahidim :)

yemek bagimliliği mike dow kitabi okuyan varmi?
evet plasticwoman.
yiyeceklerimi azaltmam lazim
şekeri tamamen kesiyorum yediğimde midem bulantılarim başlıyor.
umarim bu cuma 84,9 görürüm.

bugün işyerinde birisinin doğum günü vardi ama işim çikti nasip degilmiş katılmaya..
pasta yemedim:)
neredeyse bende şeker yemediğim için hormonlarim tavan yapıştı

Iyi gunler kizlar
Cok yogun ve plansiz bir gundu. Beslenmem alt ust oldu.

Sabah markete ugradim ne kahvalti yapabildim nede yanima Ögle yemegi alamadim.

Kahvalti
Vejeteryan Wrap. Falafel ve bol sebzeli. Ama keto degil malesef

Öglen 12.30
1 avokado 1 muz

Eve gitsem de aksam yemegi yapsam. Cok acim.

bugun yumurta yok menunde. Soganli yumurta? veya yogurtlu yumurta? hem pratik :)
veya ben bazen tavuklari baharatlarla karistirip bir tencerede once hizli sonra yavs ateste az yag ile pisiriyorum, tencere kapagi kapali, o arada yanina da salata

yemek bagimliliği mike dow kitabi okuyan varmi?
evet plasticwoman.
yiyeceklerimi azaltmam lazim
şekeri tamamen kesiyorum yediğimde midem bulantılarim başlıyor.
umarim bu cuma 84,9 görürüm.
duymamisim bu kitabi hic ama yorumlara baktim nette. genel olarak bir plan veriyormus kitabinda uygulaman gereken. uygulayabilirim dersen neden olmasin, fayda goren insanlar olmus, begenmeyenler de.
ben kitap ise her zaman okunmasi taraftariyim. :)

duymamisim bu kitabi hic ama yorumlara baktim nette. genel olarak bir plan veriyormus kitabinda uygulaman gereken. uygulayabilirim dersen neden olmasin, fayda goren insanlar olmus, begenmeyenler de.
ben kitap ise her zaman okunmasi taraftariyim. :)
aldim eşime bakalım :) uygulamam gerekiyor :) uygulama olayı sifir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…