brüksel lahanayi çok severim :) yemegini sevmem. :) sadece haşlanıp tuzlanip yerse on nurmara:)Brüksel lahanası, kabak, biber, arpacım soğan vardı ızgara sebzemde, akşam gidince tekrar pişireceğim ve brokoli de eklenecek.
Öğle: 7 hurma
Akşam 15:30 : ızgara sebze, ev yapımı yoğurt.
Eki Görüntüle 2596835
3 lt su
Beyaz çay
Yeşil çay
Karışık bitki çayı
Yawrukush stitch
fyzanur
çok beğendim şimdiden afiyet olsunBrüksel lahanası, kabak, biber, arpacık soğan vardı ızgara sebzemde, akşam gidince tekrar pişireceğim ve brokoli de eklenecek.
cok lezzetli gorunuyor, ellerine saglik.Brüksel lahanası, kabak, biber, arpacık soğan vardı ızgara sebzemde, akşam gidince tekrar pişireceğim ve brokoli de eklenecek.
brüksel lahanayi çok severim :) yemegini sevmem. :) sadece haşlanıp tuzlanip yerse on nurmara:)
çok beğendim şimdiden afiyet olsun
cok lezzetli gorunuyor, ellerine saglik.
canim haftasonu ara verdim diyetime ve bugun tartildim +1 kilo ciktimölçüme geri sayım son 2 gün.su içmeye dikkat edelim,tatlılardan uzak duralım,ekmeği yediğimizin yarısına indirelim, bol protein almayı unutmayalım (kaslarımız erimesin),ödem attırıcı çaylar içelim.bizi yoldan çıkaran arkadaşlarımızla görüşmelere ara verelim. kilo birliği ile bu hafta takımlar arasında ilk 3 e biz girelim.
AppLesma @diyetlikadn @fmad @MigiMadid DeryaOnDiet asena87 mifihafa BlancKahkul fyzanur @gulum7 Arrietty_ milkk angelnesss plasticwoman
Bunlari nasil yapiyorsun canim.Brüksel lahanası, kabak, biber, arpacık soğan vardı ızgara sebzemde, akşam gidince tekrar pişireceğim ve brokoli de eklenecek.
ah ya deme öyle ödemdir belki maydanoz ye ,ödem attırıcı çay iç gider o cumaya kadar.canim haftasonu ara verdim diyetime ve bugun tartildim +1 kilo ciktimumarim sadece bu gunluk birseydir,. Bugun isten sonra ve yarin da spora gidiyorum ayrica aksam yemegimi de erken saatte yeyip gunu kapatacagim. Umarim cumaya arti gelemm
bacak popo dersi bana benim hadi bu hafta dıçlarımızı kaldırıp brezilya kıvamına getirelim dememi anımsattı.sesli güldüm
harika bir bilgi.bende bayılırım pırasaya deneyeceğimBunlari nasil yapiyorsun canim.
Yemek konusunda bilgim cok zayif malesef.
Boyle gorunce yapmak isterim bazen.
Bu da eminim iyidir.
Ben de son 2 gun daha detoks amacli yiyecegim aksami.
Zaten hafif besleniyorum da.
Kabak yoktu markette hayatimda ilk kez pirasa aldim ve corbasini yapacagimEki Görüntüle 2596873
patatesli pirasa corbasi burada cok yapilan bir corba, cok da lezzetlidir ama ben evde hic yapmamistim. dur bakiyim ben de tarifine o zaman, evde ikisi de varBunlari nasil yapiyorsun canim.
Yemek konusunda bilgim cok zayif malesef.
Boyle gorunce yapmak isterim bazen.
Bu da eminim iyidir.
Ben de son 2 gun daha detoks amacli yiyecegim aksami.
Zaten hafif besleniyorum da.
Kabak yoktu markette hayatimda ilk kez pirasa aldim ve corbasini yapacagimEki Görüntüle 2596873
harika bir bilgi.bende bayılırım pırasaya deneyeceğim
Ben de yapmaya basladim da patates yokmus evde.iyi de oldu bosuna karbonhidrat almayayim ,yanina zaten mantarda yapacagim biraz.patatesli pirasa corbasi burada cok yapilan bir corba, cok da lezzetlidir ama ben evde hic yapmamistim. dur bakiyim ben de tarifine o zaman, evde ikisi de var
Tabiki devam edebilirsin canim , hosgeldin aramiza , katilim formumuzu doldurabilir misin?Hayırlı sabahlar kızlar ben daha önce bu grupta kilo vermiştim ancak hamileik ve emzirme sürecinden sonra oldukça kilo aldım devam edebilir miyim burda sizinle birlikte acaba ?
Hosgeldin canim aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim , evliyim ,2 oglum var , yurtdisinda yasiyorum.Selam hayırlı geceler ben geldim
ah ya deme öyle ödemdir belki maydanoz ye ,ödem attırıcı çay iç gider o cumaya kadar.
bacak popo dersi bana benim hadi bu hafta dıçlarımızı kaldırıp brezilya kıvamına getirelim dememi anımsattı.sesli güldüm
şimdi hem takıma hem sana yazınca bende kalkıp hazırladım hemen.limon etkileşim için önemliymiş o yüzden bu sefer limon dilimide koydum.
sabahtan beri 3-4 tane odem attirici cay ictim, umarim faydasi olur. Yarin da icecegim
cok sevindim canim arkadasin icin, umarim cabuk iyilesirSelamlar kizlar, dun gece yine cocuklarla uyuyakalmisim, menu tablosunu hazirlayacagim.
Nasilsiniz hepiniz, yarin diyet icin son gunumuz, iyi gidiyor mu her sey?
Arkadasim ameliyattan cikti dun, her sey yolunda cok sukur, dualariniza cok tesekkur ediyorum.
Bugun cocuklari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim saat 10da.
Guya erkenden uyudum oyle halsiz kalktim ki, hicbirsey yapasim yok
iyi canim dinlenmis oldun, arada erken yatmak iyi gelir. Bu aralar bende de cok tembellik var.Selamlar kizlar, dun gece yine cocuklarla uyuyakalmisim, menu tablosunu hazirlayacagim.
Nasilsiniz hepiniz, yarin diyet icin son gunumuz, iyi gidiyor mu her sey?
Arkadasim ameliyattan cikti dun, her sey yolunda cok sukur, dualariniza cok tesekkur ediyorum.
Bugun cocuklari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim saat 10da.
Guya erkenden uyudum oyle halsiz kalktim ki, hicbirsey yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?