Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim haftasonu ara verdim diyetime ve bugun tartildim +1 kilo ciktim umarim sadece bu gunluk birseydir,. Bugun isten sonra ve yarin da spora gidiyorum ayrica aksam yemegimi de erken saatte yeyip gunu kapatacagim. Umarim cumaya arti gelemm

25 subat menum
12;30_ 4 YK KADAR HASLANMIS BUGDAY, 1 KASE KURU DOMATESLI SALATA, 1 kase sebze corbasi, 2 tane tavuk butu (kucvuk )firinda
19:00_ 1 koca tabak tonbalikli salata, 1 kase havuxc salatasi, 1 mandalina.

su: 3,5 litre
spor: 30 dakika bacak popo dersi

Yawrukush Arrietty_

Brüksel lahanası, kabak, biber, arpacık soğan vardı ızgara sebzemde, akşam gidince tekrar pişireceğim ve brokoli de eklenecek.
Bunlari nasil yapiyorsun canim.
Yemek konusunda bilgim cok zayif malesef.
Boyle gorunce yapmak isterim bazen.
Bu da eminim iyidir.
Ben de son 2 gun daha detoks amacli yiyecegim aksami.
Zaten hafif besleniyorum da.
Kabak yoktu markette hayatimda ilk kez pirasa aldim ve corbasini yapacagim

canim haftasonu ara verdim diyetime ve bugun tartildim +1 kilo ciktim umarim sadece bu gunluk birseydir,. Bugun isten sonra ve yarin da spora gidiyorum ayrica aksam yemegimi de erken saatte yeyip gunu kapatacagim. Umarim cumaya arti gelemm
ah ya deme öyle ödemdir belki maydanoz ye ,ödem attırıcı çay iç gider o cumaya kadar.
bacak popo dersi bana benim hadi bu hafta dıçlarımızı kaldırıp brezilya kıvamına getirelim dememi anımsattı.sesli güldüm

harika bir bilgi.bende bayılırım pırasaya deneyeceğim

patatesli pirasa corbasi burada cok yapilan bir corba, cok da lezzetlidir ama ben evde hic yapmamistim. dur bakiyim ben de tarifine o zaman, evde ikisi de var

harika bir bilgi.bende bayılırım pırasaya deneyeceğim
patatesli pirasa corbasi burada cok yapilan bir corba, cok da lezzetlidir ama ben evde hic yapmamistim. dur bakiyim ben de tarifine o zaman, evde ikisi de var
Ben de yapmaya basladim da patates yokmus evde.iyi de oldu bosuna karbonhidrat almayayim ,yanina zaten mantarda yapacagim biraz.
Sogan koydum simdilik tadina gire belki sut eklerim sonra.
Zamaninda kabak corbasi yapmistim sutlu cok begenmistim blenderdan gecirip tabi.
Blenderim bozuldu ,simdi rondo ile deneyecegim

Aksam soyle oldi
Eve geldim 14 de
1 dilim tost ekmegi ustune 2 soya salami 2 minik salatalik.

Gunu kapattim ekmek den dolayi. Hic keto olmadi. Plansiz hazirliksiz olunca boyle oldu.

Bol su icecegim yatana kadar.
Aksam da eliptik
Simdilik 13bin adim attim
1, 5 saat tempolu yuruyus e ciktim tost ekmegi sonrasi

Selam hayırlı geceler ben geldim
Hosgeldin canim aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim , evliyim ,2 oglum var , yurtdisinda yasiyorum.
Senide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurur musun?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

sabahtan beri 3-4 tane odem attirici cay ictim, umarim faydasi olur. Yarin da icecegim

Selamlar kizlar, dun gece yine cocuklarla uyuyakalmisim, menu tablosunu hazirlayacagim.
Nasilsiniz hepiniz, yarin diyet icin son gunumuz, iyi gidiyor mu her sey?
Arkadasim ameliyattan cikti dun, her sey yolunda cok sukur, dualariniza cok tesekkur ediyorum.
Bugun cocuklari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim saat 10da.
Guya erkenden uyudum oyle halsiz kalktim ki, hicbirsey yapasim yok

cok sevindim canim arkadasin icin, umarim cabuk iyilesir
Bazen oluyor insana oyle, en guzeli kendini evden biran once acik havaya atmak

iyi canim dinlenmis oldun, arada erken yatmak iyi gelir. Bu aralar bende de cok tembellik var.
Gozunuz aydin, arkadasinin operasyondan ciktigina sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…