Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım 110 görmek çok mutlu etti ama asıl mutlu edece “99” görmek olacak :) ha gayret 11 kilocuk kaldı sonra hedef “8” ve obez sınıfından ayrılmak olacak :)
belki inanmazsın ama sizler kilo verdikçe ben kendim vermiş gibi seviniyorum.ben sana inanıyoru sende inanmaktan sakın vazgeçme.
@MigiMadid sanada inanıyorum daha çok katıl aramıza
ne günah yazık kız bırak kadını zayıf yaşasın.benim tüm sülalem tosbik o yüzden hadi dediğimde herkes koşar yer sıkıntı yok geceymiş gündüzmüş fark etmez.aile demiyorum bak sülale en zayıfları da benim bu arada.

Valla kuzum bende, özellikle senin kilo vermene de çok sevindim Emel’lerinin karşılığını almak çok güzel.

Zaten şimdi ayrıyız o da yemiyor :)) kötü bi haber vereyim bizim sülalede tek kilolu Benim düşünsene benim durumum daha kötü herkes tombik olsa oo süper :)

hormonlarla ilgili bişey olmalı o zaman.yada kortizonlu ilaç mı kullandın ? gerçekten kötü bir durum.

Aynen öyle 21günü şekersiz diyeti deniyeceğim bakalım nasıl olacak sonuç

Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasınız..
Dün akşam giremedim misafirim vardı
Kahvaltı..
Peynir. Zeytin.
Domates
2 dilim k. Ekmek
Yeşillik
Ara...
yoğurt elma
Öğlen..
Simit. peynir
Ayran
Ara..
Aktivya meyveli
Akşam..
Sebzeli Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Ara..
1 galeta
Çay

2 lt su.
1 saat spor
5.000 adım

DeryaOnDiet Deryacim, listeden tek sen kaldin bildirim yapmayan, ne durumdasin?
UGunum canim. Dun bildirimde bulunamadim. Bir daha olmayacak. Ufak bir sorun yasadim.
kaptanim Yawrukush ve tum arkadaslar kusura bakmayin dun icin. simdu hersey yolunda. Kucuk bir sorun yasadim.

Tamamdir bugun ipsiz ip atlams

Bak iddia edıyorum haftaya kesin 109 olucak

Regl olmuşum popom kalkmıyor

hormonlarla ilgili bişey olmalı o zaman.yada kortizonlu ilaç mı kullandın ? gerçekten kötü bir durum.

Yok canım ben biraz duygusalım daha doğrusu etrafımdakiler hep beni güçlü olarak tanımlar bir çok işi bi arada yaparım; kimseye ihtiyaç duymam, herkese koşarım vs hal böyle olunca zaman zaman kendimi güçsüz, dibe çökmüş, yetersiz ve değersiz hissediyorum ve paylaşmıyorum da bu nedenle beni Rahatlatan yoluma devam etmemi sağlayan güç ise yemek bu nedenle de kilo olarak geri dönüyor işte.

UGunum canim. Dun bildirimde bulunamadim. Bir daha olmayacak. Ufak bir sorun yasadim.
kaptanim Yawrukush ve tum arkadaslar kusura bakmayin dun icin. simdu hersey yolunda. Kucuk bir sorun yasadim.

İyi olmana sevindim Canım çok merak ettik. Kilona bakabildin mi

Bak iddia edıyorum haftaya kesin 109 olucak

Ay inşallah Benimde hedefim o yönde.

Yawrukush ozgecigim cift rakipler vardi sonucu ne oldu?
Bir de spor yarismasi yapiyordunuz puanli o ne oldu,gecen haftanin sonucu?

Onu açıkladı kaptan geçmişe bakarsan görürsün Canım. fyzanur biz 3. Çıktık ben dün sabit çıkmasam bugün ki eksiyi görsem daha iyi olurdu ama kısmet artık :) bu takım işi devam etse mi aynı şekilde kaptan Yawrukush herkes iyi uyum sağladı.

Biz yokuz burada her halde daha listeye girmedigimiz icin.
Zaten eşim de yok sanki kac gundur BlancKahkul

Evet formu doldurmustum.

Yok canim Bakamdim. Ama simdi herkes iyi hersey yolunda yine kilo vermeye calismaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…