Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zaman ayni eslerle bu haftada yarismamiza devam edelim , tekrar tebrik ediyorum canim :)

abuk subuk bir saatte aklıma peynir yemek geldi.su içmemekten olamaz çünkü içiyorum dedim.peyniri yedim ve şükür geçti. bünyem tuz mu istedi acaba diyorum. tuz almıyorum hiç ondan olmalı
Tuzu az da olsa tuket canim tamamen kesme, ekmegide..

Harikasin kucak dolusu tebrikler :)

Aynen öyle 21günü şekersiz diyeti deniyeceğim bakalım nasıl olacak sonuç
Cok guzel sonuclar alacagina eminim canim :)

Canim afiyet olsun, simit ve meyveli yogurdu odule sayalim.
Adimlarin ve sporlarin cok guzel :)

UGunum canim. Dun bildirimde bulunamadim. Bir daha olmayacak. Ufak bir sorun yasadim.
kaptanim Yawrukush ve tum arkadaslar kusura bakmayin dun icin. simdu hersey yolunda. Kucuk bir sorun yasadim.
Tamam canim ,iyi olmana sevindim..

Yawrukush ozgecigim cift rakipler vardi sonucu ne oldu?
Bir de spor yarismasi yapiyordunuz puanli o ne oldu,gecen haftanin sonucu?
Canim siz gozumden kacmissiniz sonuclari duzenlerken ,hemen guncelledim, ozur diliyorum..

Biz yokuz burada her halde daha listeye girmedigimiz icin.
Zaten eşim de yok sanki kac gundur BlancKahkul
Evet BlancKahkul yok epeydir...

Evet formu doldurmustum.
Tamam canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor?

3mil Leslie açtım bebişle zar zor 2mil tamamladım
şekersiz 1.günüm
Harikasin, masallah sana :)

Tum haftayi hatirlamam cok zor gulum ama bugunden itibaren duzenli yazacagim menulerimi.
Tamamen kacamaksiz, protein, sebze agirlikli beslendim tum hafta..

Yarın başlıyorum. Uzun soluklu bir diyet olacak benim için.. Yarışmalar içinde bana güvenebilirsiniz çok piss gaza geldim

Muthis bir menu, sporlar harika, ipte atlarsn daha ne olsun :)

Canim cok az yemissin menun oldukca guzel :)

Günde ne kadar su içmem gerekir acaba
Aslinda bu sana ve vucuduna bagli, net bir rakam yok fakat deniliyor ki, yemeklerden once 1er bardak, yemeklerden 1 saat kadar sonra 1er bardak icersek , yaklasik 8 -10 bardak icilmesi oneriliyor gunde.

Ben dün bildirim yapamadım ama 59.6 çıktım tartıldım da dün yazamadım :)
Canim hosgeldin, nasilsin :)

Canim yine guzel bir menu olmus, ipte atlarsam sahane olur:)

Canim yogun olmak ,bos durmaktan iyi, yorgunlugun dinlenince gececek ama isildayan demir pas tutmaz kuzum.
Afiyet olsun menun , sporun oldukca guzel..

bu cuma bomba gibi geleceksiin sen , zaten bugün eksi de çıkmışsın , demekki ödem yüzünden sabit çıktın . zaten o menülere o spora sabit gelmen imkansızdı .

iyi akşamlar güzel takımım , nöbetten geldim , nasıl yorulmuşum bi kalktım bi uyudum , bi kalktım bi uyudum , az önce yemek yiyince kendime geldim , niyetliydim o da bi sersemletti kafamı . menümü yazıp geçmişi okuyacağım şimdi :) yarın da nöbetim var , vay vicdansızlar vay bana nasıl kıydılar diye şarkı söyleyesim var

1 saat yürüyüş yapmıştım canım

bugün menüm
sahur : yok ( dün nöbette 23.30 da yediğimle tuttum )

iftar : 5 kaşık yeşil fasulye
salata
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 tanecik zeytin
1/2 kk peynir
1.5 dilim ekmek

az sonra : serçe parmak boyunda hobi çikolata yiyeceğim ( geçen hafta hemşire arkadaşın ikram ettiği çikolata buzlukta beni bekliyor hala , cuma eksi çıkayım diye yememiştim :)
1 minik muz

su : 2 bardak oldu . hala içiyorum

spor : 15 dk eliptik yaptım az önce
dambılla 5 dk kol çalıştım

Yawrukush stitch

Yawrukush daha spor yapmadim. Iste attigim adimlar

CEYDOS ya tam turkcesini bilmiyorum kursun. Google translate e gore, calisma ortami temsilcisi
Mobbing veya is kazasi, psikolojik siddet veya herhangi bir sorun olunca cozum uretecegim.
Ilk defa gidecegim kursa, certifika alacagiz sonra

3mil Leslie açtım bebişle zar zor 2mil tamamladım
şekersiz 1.günüm
muhteşem olmuş . bebeklerle iyi yapmışsın canım .
eline sağlık özgecim , bizi motive eden şeyler bunlar harikasın :)
Kilo bildirimim:
Gecen Hafta:68.2
Bu hafta:66.8
Fark:1.4
Yuzde:2.05
Eki Görüntüle 2598352
vuhhuuuuu bu ne kız muhteşem kilo vermişsin , sportein ve sebze ağırlıklı beslendim demişsin acilen proteine ağırlık vermem lazım benim de :)
Yarın başlıyorum. Uzun soluklu bir diyet olacak benim için.. Yarışmalar içinde bana güvenebilirsiniz çok piss gaza geldim
hahahah çok iddalı konuştun hadi bakalım takibimdesin görelim seni :)
Arkadaslar kahvalti sonrasi, es listemizi guncelleyecegim, yeni gelen arkadaslarimizi da ekleyecegim :)

afiyet olsun diyeceğim ama çoktan yapmışsınızdır kahvaltıyı :) nasılsın özgecim ?

İyi aksamlar hanimlar

Sahur
3 hurma 2 kuru erik 1 kase pirasa 1 kupa sade kahve
Ara
yok malum☺oruc
İftar
1 kase tavuk corbasi 3 kasik pirasa 3 kasik kuru fasulye 5 kasik soslu yogurtlu makarna havuclu yesil salata

Su henuz 1 lt devam
Spor 250 ip atlama

Apartman olunca gurultu olacak diye pek yapamadim
Yawrukush CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…