Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım


Bende düşünüyorum da net karar veremedim bakalım araştırıyorum halen.
Canım ben artık onlar yiyince yemiş gibi oluyorum cidden ve gerçekten bende yemiş gibi tadı geliyor ve doyuyorum :) bu oruç süresince ilk kez böyle oldu daha önce hiç böyle bi şey yaşamamıştım.
Şu açlık oruçlarına geçsem epey hızlanacakta az kaldı ama bakalım.



Alemsin valla :) bu kadar mücadaleye girmem herhalde :)) ben Zaten Online market alışverişi yapıyorum uğraşmam herhalde birde o kadar büyük yumurtalar bana tuhaf geliyor. M Boy alıyorum hep L hiç almıyorum.


Sen kardeşim gibisin bi kutu sütü içer su içer gibi :) bende severdim ama sonra bıraktım ısıtıp içerdim annem gece yatmadan ballı süt içirirdi, sabahları kahvaltı da vardı bir de ay bak böyle anlatınca Canım istedi tadı damağıma geldi :)


Canım koca bardak çok ama bana da Diyetisyenim vermişti 1 çay bardağı ama küçük olanlarından içiyordum içine tarçın atıp öyle daha iyi olur.
 
Bakımlarımda tamam :) eşim sabah gelecek işten 11:00 gibi uyanırım sonra arkadaşımla buluşacağım yanıma kuru incir, hurma ve yer fıstığı alacağım az az karışık bişey istiyorum kahvemi içerim eve gelince yemekler hazır, sonra maç izlemeye çıkarız gelince de bi film gecesi. Bulgur yemek için sabırsızlanıyorum :)) tek öğün olunca canımın istediği herşeyi tek öğüne sığdırmak ne zormuş :)))) azar azar yerim modundayım. Bir de tek hafta sonu yemek yiyorum evde daha zor, ne çıkarsa o oluyor biraz hafta içi. Ama bu hafta evden götürmeyi planlıyorum bizim şirkette çıkan yemeklerde fazla kalorili gibi geliyor hem denemiş olurum. Çok yağ ve salça koyuyor gibi.
 
Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah seker siz türk kahvesi 2 kk tulum peynir domates marul 1 yumurta 1 dilim ekmek
Öğleni atlattigim için 5 gibi cok aciktim 3 kase mercimek corbasi bol salata
Ara 2 küçük mandalina
Aksam kıymalı sebze yemegi 1 yk pilav
Ara 20 gr kadar kuru üzüm
8 bardak su spor yok malesef. Ama sabah 82.5 cikmistim Öğlen yemegini okulda yiyemeden eve geldigimde tartildim 82.1 ciktim. Bașta da dedigim gibi sıkı bir diyet niyetim yok emziriyorum çünkü. Hedefim emzirme ve yürüyüşle kilolarimi vermek. Bir de gereksiz kalori alimini durdurabilmek. Hos istesem de çok sıkı yapamiyorum çünkü emzirdigim den çok acikiyorum ve zor doyuyorum. Destekleriniz için tesekkurler :)
 
benim baskülümden 5 arkadaş aldık çok memnunuz hepimiz. 6. arkadaşımızda netten sipariş verdi.

bende pişirirken doyuyorum.sonrası kötü oluyor herkes yerken benim yememem ben yaptım yiyemiyorum moduna geçiyorum.

o mücadele evde eşimle devam ediyorum.sabahları o haşlayıp bırakıyor yumurtalarımı.bana küçükleri bırakıyor kendisi büyükleri alıp gidiyor.

içme sakın.
 
Bugün menüm
Sahur : 1 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1kk labne peynir
1 dilim TB ekmek

İftar : 10 kaşık yoğurtlu ıspanak
40 Gr ekmek
5 kaşık kayısı hoşafı


23.20 ( nöbet ) : 40 Gr ekmek
1 kk peynir
4 parmak kadar elma
1 haşlanmış yumurta

Su : 2 bardak
Spor : yok

Yawrukush stitch
 

Ne Canım markası
Ben bu aralar o konu da motivasyonum tam hiç İstemiyor Canım şu 12 kg vereyim şöyle gözüksün kilo verdiğim daha da motive olurum. Ama önceden bana da öyle oluyordu.

Eşinde fenaymış :) ailecek büyük yumurta seviliyor belli ki. Benimki hiç ses etmez hiç iştahı yok Zaten ne versem yer zayıf kilo da almıyor ama hamur delisi. Yani iştahı var ama bana göre yok :) öğün arası bi şey yemez asla, atıştırma huyu yok onun gibi olsam hep zayıf kalırım.
 

Hoşgeldin Canım iyi nöbetler
Su herhalde daha olur az olmuş Canım ama menün güzel hedefe ulaşmana çok az kaldı.
 
plasticwoman çarşamba günü çocuklara patatesli gözleme yaptım ben bi dilim bile yemedim hiç canim istemedi . cuma günleri bana bişey oluyor .
haftaya cuma 70 li sayıları görmem lazım çünkü tam diyete başlayalı 3 ay bitmiş olacak ve eğer verirsem 15 kilo vermiş.olucam
 

Cuma günleri bi rahatlama oluyor ondan dolayıdır, bende kaçamak yapardım kesin ama yapamıyorum çünkü 1. Günden başlamak zorunda kalıyorum bunu bildiğim için beyin kendini öyle kandırıyor sanırım.
Görürsün Canım güzel devam edelim bu hafta Bende 2. Aydayım bakalım neler olacak bu ay, pek iyi gitmiyor ama ilk ay 11 kg verdim belki omdan yavaşladı.
 
Selam kizlar

09.00 köy peyniri,4 zeytin,1 haslanmis yumurta ,1 kirmizi biber,1,5 ceviz
13.30 pirasa yemegi yogurt corba
18.30 pirasa yemegi yogurt corba 1 kasik tavuklu pilav.


Disaridaydim gece 1 de eve geldim oyuzden spor yok ama herkes birseyler yedi icti ben sadece sade soda ve cay ictim
 
28 şubat 2020 bugün ne yedim?
sabah : 2 haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 140 gr yoğurt
akşam fındıklı keto ekmeği + 2 adet haşlanmış yumurta + 2 dilim pastırma
su : 1000 ml devam edeceğim ama sol böbreğimde bir ağrı var nedenini çözünce
ödül : 1 kupa cafe au late
spor : 110 dk pilates : 330 puan
150 squat : 300 puan
toplam : 660 puan
 
Evet bu hafta daha iyi sonuçlar almalıyız inş
 
1aydır çabalıyorum kilo vermek için ama bende ki sorun şu kızlar
Stres yapınca
Moralim bozulunca
Mutluyken
Uykusuzken
Yiyorum benim iştahım hep açık allahım insan mutsuzken yemeden içmeden kesilir ben tam tersine yiyorum Nasıl kendimi durdursam bilmiyorum Bu yüzden eve abur cubur Aldırmıyorum çünkü elime geçerse yerim affetmem
Benim gibi olanlar var mı aranızda ??
 
Tebrik ederim inş 70leri görürsün
 
Iyi aksamlar
4. Olmusuz
Haftaya Ilk 3e girelim

Ilk ogin
Beyaz peynir
Domates
Eggloaf

Ara keto bar ev yapimi

Aksam keto Manti
Ama begenmedim

Ara keto bar

Su 2 L
Spor
1 saat crossfit
30 dk eliptik

Bu Hafta farkli beslenecegim
Manti nasil oldu canim, nasil yaptin?

Spor yapamadım bu hafta halim yoktu pek. Dikkat etmeye çalıştım ama arada beyaz ekmek kaçırdım bi gün de komşuda az bi kaçamak yaptım
Bu hafta katilimin artarsa, kilolar daha kolay gider eminim canim:)

4. Olmuşuz olsun canımız sağolsun
Haftaya 1. Oluruz inşallah
Hiç tadım yok Akşam üzeri türkü dinledim cok ağladım gözlerim yanıyor erkenden yaticam çocuklar uyusun
Hic diyecek bir sozum yok, bende ayni keyifisizim..
Daha iyi olrsun insallah canim..

Yok canim tarti guncellememiz yok, milkk tartilmayi unutmus, firsati olmamis oyuzden bu hafta tarti bildirimi olmadigi icin tartilmasini istedim :)

Afiyet olsun gulum..

Haha bundan sonra bana güvenin. Ben uçurucam bu takımı
Aramiza hosgeldin canim.Katilim formumuzu doldurmus muydun?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?


Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, beraber tum kilolari veririz insallah :)

Yine guzel birgun olmus canim :)

Nedir senin bu yumurtacidan cektigin :))

Cok guzel bir gun olmus yine canim :)

Ogle yemeğim :)
Akşamda ezogelin corbasi 1 kase yogurt
Su 1.5 lt
Hic egzersiz yapabildin mi canim?

Guzel bir menu olmus canim, sIki bir diyet yapmana hic gerek yok zaten, su anki duzenin gayet guzel :)

Menu guzel kuzum , sporda olsa ya da adim vs super olurmus :)
Nobet nasil gecti?

Harikasin disarida kendini ne guzel tutmussun :)
Afiyet olsun canim.

Guzel birgun olmus canim, agrin gecti mi?

Bende senin gibiyim , strese bagli yeme istegim cok artiyor.
Evde mutlaka kalorisi dusuk , canim istediginde tuketebilecegim seyler bulunduruyorum.
Diyet biskuvi, kalorisiz sekersiz caylar- hazir kahveler, sekersiz tatlandiricili kalorisiz icecekler vs.
Cunku ne zaman stres yapsam, kafam dolu olsa surekli yeme istegim oluyor.
Bunu yok edemiyorum, bununla yasamaya calisiyorum :))
 
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur 10DK Y
isimsiz965 SPOR?
AppLesmaODUL
gulum7
Meryem1306 10DK Y
BlanchKahkul
Arrietty
milkk MUAF
plasticwoman
diyetlikadin
Asena87 10DK Y
mifihafa
angelnesss
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…