Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

üzüldüm haftasonu nöbet zor olmalı.söyle tabi böğüre böğüre hayat eğlenmeden yaşanmaz ki
çok havlı geldi gözüme iş güvenliği kursu diyelim mi biz buna.
Menum
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin
Öğlen bulgur pilavı yoğurt turşu
Akşam taze fasulye yemeği
menün güzel canım su ve spor yok mu?
Bugün sabah
2 dilim ekmek
30 gr peynir
Menemen
Bal 1 tatlı kaşığı

Öğle
1 tabak sebze yemegi
3 kasik pilav

Akşam yemeği resimde
su ve spor ? karbonhidrat azıcık fazla olmuş sanki.
afiyet olsun nasıl mutlu oldum sadece makarna var. eferim gız.

1.5 lt su yürüyüş yaptım yarim saat kadar

sağol kurabiyelerin patroniçesi. seni gördüğüme sevindim. vazgeç kararından gel dön aramıza.nasıl oldun iyileştin mi?
Zature ilaclarimla iyiyim cok sukur.Canimmmm❤❤❤kurabiyelerimden hepinize ikram etmek istiyorum ama özgeeee beni napar bilmiyorum.
Gelicem hatta daha iyiyim yarindan itibaren menulerimi paylasim

Cok sevindim bu mesaja, canim bugun ipsiz ip atlama yarismamiz var, yatana kadar yapmaya calis :)
Spor yarışmalarıniza katılmam çok zor. Bebek uyuduğu zaman tek boş zamanım ozamanda dinleniyorum yada uyuyorum Leslie başlıcam 1 mil le. İlerleyen günlerde 2 mil, 3 mil yapmayı düşünüyorum.

Tamamdır ree reee reee raa raaa raaaaa 4. Takım çok yaşa

Zature ilaclarimla iyiyim cok sukur.Canimmmm❤❤❤kurabiyelerimden hepinize ikram etmek istiyorum ama özgeeee beni napar bilmiyorum.
Gelicem hatta daha iyiyim yarindan itibaren menulerimi paylasim
işte harika haber diye buna derim ben.zayıflayınca yiyciz kuzum 1'er tane. her yaz temmuz ayında sizin oradan geçiyorum ben yemeden geçmeyeceğim haberin olsun.

CEYDOS canım birinci olmuşsun tebrik ederim , ayy öteki kimdi unuttum aklımdaydı , ahh bu zayıf hafızam . çok azimlisin maşaallahın var yakında incecik olacaksın
sağol canım eşim mifihafa ile beraber 1. liği paylaştık. ayyyyyy nefeslerim düzelmedi hala. kararım o bir tankini beğendim onu alacağım yaz için. hedefim içinde olmak inşallah. sağım solum pörtlemeden.ben gidiyorum ip atlamaya.

Kizlar bugunden basliyim bari menulerime

Sabah 10.30
1 yumurta
4 5 incecik dilim sucuk
3 4 ince dilim kasar
2 tam bugday ekmegi
3 bardak sekersiz cay

Oglen
Sekersiz turk kahvesi
Yanina kurabiyelerimden ilk kez birtane almistim tadina bakmak icin bi ısırik almistim ki esim yiyiverdi bide dalga geciyor kucucuk kurabiye 10 seferdemi yenilirmis at agzina diye dahada yemedim sonra hevesim kacti

Aksam ustu 16.00

Annem ispanakli pide yapmis getirmis 2.5 dilim kadar yedim bucugu oglumdan kalmisti

Aksam 18.00
Kayınvalideme geldik
2 kasik pilav
2 kasik firinda patates tavuk
1 kase salata

Ara 20.30 cay

Sonrada
1 dilim portakal
1 dilim mandalina

Gunu kapadim
Su cok yok 1 litre anca
Sporda yok esim evdeydi hic bisey yapamadim bugun yarin sabah ta fotografli kilo bildirimi yapicam

annen bir yandan kayınvaliden bir yandan boğmuşlar seni karbonhidrata.eşine dönüp teşekkür et bence hatadan döndürmüş seni.karbonhidratları çıkarınca menün güzel canım

BlancKahkul hadi yaa banlandin mi hic aklima gelmemisti bu olasilik.
Neyse ki iyiymissin.
Benim de oyle oldu hafta sonu daha eksileri gormustum ama cuma 64.6 gordum.
0.6 kg vermisim.
İyiyim çok teşekkür ederim
Bilmiyorum neden böyle oldu ayni yedim aslında. Sadece regl oldum. Sağ kasığımda bir sancı vardı spor yapmadım. Ama zaten çok spor yapmiyordum. Etkiler mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…