Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bünyeni bilmiyorum hangisi uygun olur bilemedim. ben hep düşük kalorili olanı seçerdim.1200 seç bence.onlar doyurucu oluyorlar çünkü acıklmazsın.
1400 soyledim canim, hem ketojenik hem de bu aralar hergun spor yapmaya soz verdim kendime. 1200 kalori alirsam halim kalmaz spor yapmaya

DeryaOnDiet ön sipariş versen 1 haftalık şeklinde sende etkisini görsen ona göre karar versen daha doğru olmaz mı?
aslinda haklisin canim da firma dedi ki 1 aylik siparis verirsem, gunluk %5 indirim ve artik ekstra bir gun hediye edecekler. O yuzden 1 aylik siparis verdim. Hic denemedim bu firmayi, bakalim umarim memnun kalirim.

Sen de yemişsin sus diyomuşum işte çok haklısın zaten süt versek de dengeli beslenmeliyiz ama tam da sütün çoğalacağı aşama, insan göze alamıyor, en azından ben. Çünkü doymassam zinde olamam. Normalde de çok iştahlı değilim zaten. İkinci tabağı yediğim nadirdir. Tıkanıyorum

Çoğu kişi normal diyor terlemesine. Terlemeyle ilgili hormon mu gelişiyormuş ne. Sağol Boşver terlemeden bişey olmaz

Ya oglumum kazigi oldu o bize gun icinde makarna istedi evdede spagettiden baska makarna yoktu hadi yarim paket pisirdim yemedi ben bundan yemem dedi eeee evde kaldi ole aksamda kaynanamlara gittik oglende gec yedim 16.30 yazmisim o saatten sonrada acikmadim bisey yemwdim kaynanamlarda sonra eve geldi cocuklari uyuttum sonra esim biseyler izleyelim dedi (herzaman birlikte vakit geciremiyoruz oturuncada tv karsisina bole kacamaklarimiz oluyor ) neyse oldu bikere pismanmiyim evet tartida cezami verdi
Simdi kuofordeyim cezami hevesle bekliyorum

Oh ne güzel, darısı başımıza

Yeni dr dan geldim boğazım beta olmus 10 gün antibiotik kullanıcam hemde 8 saatte.araliklarla ağrılarım içinde kuvvetli ağrı kesici yazdı
Oğlumda ishal oldu üstünede pisik oldu onuda gösterdim iki krem yazdı dr dönüşümlü olarak kullanıcam hepsi üst üste geldi

Dün akşam =
1 tabak köfte, çoban salata, 1.5 bardak ayran. Yarım bardağını oğlum içti diyete başladığım günden beri baş ağrılarım çok. Dün gece baş ağrısinin sınırindaydim. İnat ettim. Karatay bozulmasın diye 4 saat bekledim. Sonra 2 parol aldım yine geçmedi. (normalde çok şekerli şeyler tüketirdim) sanırım birden bıraktım diye bas ağrım dayanilmaz oldu. 3 küçük eti cin yedim. Bekledim yi e geçmedi. Hazırlandım acile gidecektim. Dedim bi duşa girim. Dusa girdim, başıma köpükle bolca masaj yaptım. Biraz hafifledi ağrı. Tam uyudum dedim oğlum uyandi sonra tekrar zor uyudum dün gece hiç bitmek bilmedi. Sabahları çayımı artık şekerli içicem
Bu sabah kahvaltı =
Hiç aç değildim. O yuzden az yedim.
2 yumurta, 10 badem, 1 ç.b. Çay

Cok geçmiş olsun. Oglumun poposu çok hassas sürekli pişik oluyor. Devletin ilaçları hiç işime yaramadı. Pahalı biskrem aldım o iyi geldi. Azcık poposu kızarsa ondan sürüyorum. Bi dahaki bez değişimine geçmiş oluyor.

Sağol canım bakarım inşallah

Çok sağol canım Inşaallah

heyecanla bekliyorum sonuçlarını deryacım.valla ben heveslendim senin için.
geçmiş olsun halsizim diyordun zaten. antibiyotik 2 güne iyi eder seni. yoğurt yemeyi ihmal etme bağırsaklarındaki yararlı bakterileri öldürüyor antibiyotik bunu telafi eden yoğurt ve kefir.
doktorun yazdıkları fayda etmezse pişik için basur kremi bepanthen ve hametan 1/1 oranda karıştırıp sürebilirsin.çok etkili oluyor
o ağrıya rağmen bu kadar yiyecekle iyi durmuşsun valla ben olsam ne iyi geliyor diye dünya yiyecek yemiştim.

cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…