Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy simdilik bunada sukur cocuklarla cok hareketli olfugum icin dayanamam okadar kesmeyede canim

4. takımın güzel kadınları akşam yemeklerinizden kalan son kırıntıları toparlayın artık beslenmeye paydos diyelim. ilk günler ben tabakları yalıyordum peynir yumurta kalmasın diye dileyen yapabilir.

gün içerisinde günün aktivitesini yapmış olanları muaf tutarak yapmayanları 1 saat sonra dizleri karına çekmeye davet ediyorum halay gibi düşünün

İyi akşamlar
08:00 1 adet muz
13:00 tavuk ızgara yanında garnitür olarak salata 3-5 patates kızartması
16:30 5 adet kuru üzüm,3 adet çubuk kraker
18:30 1 kase mercimek çorbası,1 tabak taze fasülye,salata ve cacık
Şu ana kdr 2,5 litre su içildi ve içilmeye devam
5056 adım ama birazdan dışarı çıkacağım adımlarım artacaktır

Yawrukush stitch CEYDOS milkk

tam 3-5 patates yok kızmayacağım dedim aaa aşağıda ne göreyim. 16:30 3 adet çubuk kraker hımmm çemkirdim say.ya biri ya biri olacak emi kuzucuğum.

dizleri karnımıza çekme aktivitesi için süper bir parça. ritim tam bir nefes ve iki adıma hani sağ sol yapıp 1 diyeceğiz ya ona uygun. cizimlerde iç açıcı.geçin karşısına koşun hemen.önce hayallerimiz sonra emeklerimiz bu vücutlara kavuştursun bizi inşallah.

İyi akşamlar beğendim
Muzu tuttu diye saymıyorum, istisnalar dışında hergün yerim biliyosun
Kuru üzüm aklımdan geçti, fırsat olmamıştı ama yesem de şaşma, elimin altında , yani tesadüf olamaz

Yawrukush
CEYDOS
angelnesss
Ve diğer arkadaşlar

kahvaltı
Peynir-zeytin
Pekmez
Kızarmış 2-3 dilim köy ekmeği denebilir
Sucuklu yumurta
Bal-tereyağ
Çay
Eşim evdeyken şükürrr

öğle
Brokoli yemeği ile büyük bir dilim ekmek
Bir adet fırın köfte
Üç-dört minik küp fırın patates

akşam
Fırında köfte-patates
Bir kaşık yoğurt (bebeğe bakmak için kalktım, yoğurt ve salatayı sonra yicem inşallah)

ARALAR
tahin-bal
Bir bağ dereotu
Muz

SU
3 litre olmuş olmalı

SPOR
yaklaşık 1.000 adım. 500 olsun hak geçmesin, sıfırdan başlıyor , gün içinde. Ben de ayarlamayı bilmiyorum,

Sagol canim iyiyim simdi

olmuştur herhalde.bu kadar çok tahin pekmez bal bana çok görünüyor hep. emziren sensin tabi.

Hayirli aksamlar
Sabah
Yesilcay
Sade kahve
Kahvalti
Az domatesli sucuk 3 kasik yogurtlu ispanak 2 dilim ev ekmegi cay 1 zeytin
Ara
Yesil cay kuru erik kayisi az cikolata
Ogle
İspanak sabahkinden 1 kucuk dilim borek
Ara yesil cay
Aksam
4 kasik etli patates 3 kasik ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Su 3lt olur
Spor bolbol yuruyus bugun yarismayi sonra yazarim
Yawrukush CEYDOS stitch

çok olmuş eşim bugün aslında yemeklerin az fazla olan ekmek ve börekler olmuş.

Akşam yemeği =
1 tabak karnibahar üzerine yoğurt 8 çiçek falan
2 tane küçük eti cin ( başım ağrımasın diye yedim)
sabahta az yemiştin akşam yemeğinde az olmuş. hiç protein yok neredeyse. bu şekilde ilk zamanlar verirsin ama sonra kilitlenir kilo vermen.

4 mart 2020 çarşamba bugün ne yedim ?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 1 adet albeni mezarımı kazdım gömün beni
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + + + artısı yok bu kadar.
su : 1600 ml devam
spor : 115 dk pilates
546 adet dizleri karnımıza çekerek koşma

sabahta az yemiştin akşam yemeğinde az olmuş. hiç protein yok neredeyse. bu şekilde ilk zamanlar verirsin ama sonra kilitlenir kilo vermen.
Deng
Dengelemeye çalışıyorum. Sabah 2 yumurta yemiştim. Akşamda 1 kase yoğurt yedim. İştahım olsa yerimde iştahım hiç yok.

Albenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…