Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canımmm
İsteyen herkese nsip olsun
Aksine bu ay hiç kafamda değil
Doktora falan gittim kafam rahatladı şimdilik
Bebeğimin keyfi bilir yani

Benim sorunum bastım gza gidiyorum frenler tutmuyoooorr

Iyiyim çok sükür. Diyet demiyorum artik saglikli beslenme gibi benimki. Bir de regl e 3-4 gün kaldi. Arada kaçamak olmamasi icin mucadele ediyorum. Tatlı krizleei gerginlik vs. Tabi ustune bir de siskinlik... Ama geçecek Insallah. Sen nasilsin?

Çorba Benimde gözüme takıldı ama 6 kaşık çalıştığın için tamam dedim bir de spor yapacakmışsın madem :)

Çok güzel olmuş canım , iyi dayanıyorsun bu kadar az yemeye , ben senin 10 katını yiyorum resmen

Canım bana çok bile geliyor yalnız dün saatimi değiştirdiğim için çok acıktım

Gule gule guzel gunlerde kullan canim:)

Ne guzel bir benzetme, al benden de o kadar, bende siradan cinko pil gibiyim :)
Ne randevun var bugun canim?

valla beterim ya bu hafta dün tartıldım 111.3 çıktım yani sabah 110,3 çıkmam lazımdı sabah bi tartıldım 111,7 sonra bir daha çıktım 112,9 yani sorun bende :))) gözlerim bile şiş ödemden

Canım spor hocasından özel dersim var 40 ders kadar onun için randevu aldım.

Bende merak ettim şimdi bu şifa orucunu bi bakiyim bende :)

Diyet iyi gidiyor şükür çocuklarda iyi didisip duruyorlar :) seninkiler nasıl

Bak Canım Ahmet APA yitik şifayı ücretsiz bulanlar Facebook’ta iki sayfa var

Yediğim sadece bunlar, yazdıklarım yani. Bide 2 litreye yakın şu iciyiyorum. Miktarı biraz daha cogalticam. Leslie ye başlayamadım. Çok halsiz ve güçsüzüm, baş ağrılarım çok.

Insallah isinir havalar nisani. Ortasina kadar boyle sonra isinir yavas yavas . Kanki senin icin tartildim uzun zamandir tartilmamistim 57.8 geldim, ne zaman gelip beni gecicen merak ediyorum ayni kilodaydik.. sen nasilsin ufaklik nasil?
Ahhh Ahhh hayalimdeki kilo 7 ay sonra ben de yazicam 57 kiloyum diye

Spor a başlayamadım. Sanırım diyetin ilk günleri olduğundan çok halsizim.. Ev işi ve yemeği de zor yapıyorum. 1 marta kadar doyana kadar herseyi yiyordum şimdide ekmek şeker hayatımdan çıkınca bayılacak gibi geziyorum

Eve gelince yatmak istemiyorum direkt yatiyorum.
Benim beyin yorgunlugum fazla.fiziksel hareketim yok gunduz.
Bu usengecligime hic uymayan cok da ciddi bir is yapiyorum.
Aslinda vucut spora alisinca yatmak cok sıkıcı gelmeye basliyor hatta devamli hareket etmek istiyorsun enerjin yukseliyor. ufak miktarlar ile baslamani tavsiye ederim.
ben bir aralar haftada 2-3 ise yuruyerek gelip gidiyordum toplam 10-11km civari. Ve hep birseyler yapmak geliyordu icimden. Simdi ben de senin gibiyim, isten geliyorum yemek, cocuk vs kendimi yataga atiyorum hemen
ufak hedefle, hergun 10dk de mesela? veya hergun leslie 15dk. 15dk nedir ki aslinda

Günaydın kızlar.tartılmaya son iki gün... menülere spora ve suya dikkat ediyor muyuz? genel olarak dikkat ediyorum. sabah kahvaltıları muhteşem, öğlen eh işte ne varsa gecede ipin ucu kaçıyor. ne olur yapmayalım. bakın yaza çıtı pıtı kadıncıklar olarak gireceğiz hepimiz. biraz dikkat ve burada geçirilen bolca vakit (yemek yeme isteğini törpülüyor) bizi mutlu mesut rakamlara götürecek.

CEYDOS kaptis yardimcisimi oldun canim , hayirli olsun , biraz eli sopali ol, kimseye acima ver cezalari
teşekkür ederim. keşke eli sopalı olabilsem evde bile yapamıyorum. karbonhidrat görünce çemkiriyorum ama sonra üzülüp geri adım atıyorum.ceza kesme işini kaptanıma bırakıyorum.
Adimlar cok az olmus canim, sen daha hareketlisin normalde:)
yürümeyi gerçekten sevmiyorum

biber dolması böyle gözüme gözüme battı.hele gece olması olmamış canım
geçmiş olsun eşim ne oldu sana nazarımı geldin. menüne yorum yapmak istiyorum ama hayatım boyunca oruç tutan biri olmadım oruçlu diyet nasıl idare edilir bu yorumu arkadaşlarımıza bırakmak istiyorum.
adımın 1 den fazladır benim evden çıkıp dibimdeki arabaya gitmem toplamda 158 adım yapıyor markete yürüyüşte dahil.
Günaydın hanımlar
Kızlar sizden bi ricam olacak bi tanıdığımin önemli bir sonucu çıkacak dua edin temiz çıksın olur mu
etmezmiyiz hiç.inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
geçmişe bakınca kendisi bile yadırgıyor insanın dış görünüşünü.gidecek yavrum o kilolar kalmayacak hiçbir şey.unutup bu benmiydim dediğin bile olacak.
Sağol, kilo almaZ diye korktum. Sütten sonra bakıyorum hatta nerdryse 24 saat sonra, bezi kuş gibi hafif. Korkmamın bi sebebi de bu. Annem terle atıyodur diyo ama mamayla ağır bezi
ben bebeklerde terleme çok olmuyor diye biliyorum.neden götürmüyorsun doktora.böbreklerine idrar yollarına bir baksınlar.ihmal etme.
son tabak spagettiye sanki ceza alırsın beklemede kal gece gece olmamış canım neden yaptın bırak eşin yesin.
bak benden tüyo sana evde sevdiğim bişey olursa yemekte bunu bitirin yarına bozulur diye uyarıyorum.eğer bitirmezlerse toparlarken aynen çöpe döküyorum. yoksa beni baştan çıkarabilir.
Bende hep düşünüyorumm gelmek istiyorum aonra gün içinde saçma saçma beslendiğim için buraya yzzmaya yüzüm olmuyor
buraya gelirsen yediklerini düzenleriz sende zamanla dikkat etmeye başlarsın.
Ahhh Ahhh hayalimdeki kilo 7 ay sonra ben de yazicam 57 kiloyum diye❤
hadi inşallah bu inançla kesin olacak biliyorum.

Aynen aslında daha hızlı kilo verirdim de emzirdiğim için yavaş yavaş veriyorum sütüm kesilir diye korkuyorum
siz emzirenlerin bize göre artısı var. yediklerinizden bebeğinizde depoladığı için daha hızlı veriyorsunuz. ama bunun için dengeli abrtmadan beslenmek çok önemli. tıpkı oruç gibi bu konuda da net bir çizgi koyamayacağım. emzirme dönemi benim bebelerde kısa sürdü. emmek istemediler sütüm artsın diye bir dünya yedim. emilmeyince ne varsa bende kaldı. ama sağlık ocakları yada diyetisyenler bu konuyla ilgili beslenme planı verirler diye düşünüyorum.devlet hastanesine bağlı olan bir bir diyetisyene gidip bunu kolayca halledebilirsin. nacizane tavsiyem. boşuna kendine ek kilo yüklemiş olmazsın.
milkk bu senin içinde geçerli.en azından net çizgiler koyar diyetisyen.

sebze sevmemek mi
sadece kilo icin degil ama vitaminler acisindan da sebzeye alistirmalisin canim kendini

Insallah isinir havalar nisani. Ortasina kadar boyle sonra isinir yavas yavas . Kanki senin icin tartildim uzun zamandir tartilmamistim 57.8 geldim, ne zaman gelip beni gecicen merak ediyorum ayni kilodaydik.. sen nasilsin ufaklik nasil?
57 mi
cok ozendiiiiim
Ben de istiyorum. haklisin cok zayifim diyet konusunda. Aslinda diyetisyene gitmem lazim kendim yapamiyorum diye ama para verip kilo verememek de istemiyorum
Ama yakalayacagim seni merak etme. Ufakligim iyi, 2 yasina basiyor bu hafta, d.gunu yapicam ve de yemeyi planliyorum yine ama hergun ufaktan spor yapmaya basladim. Yaz gelmeden en az 5kilo vermem lazim artik. Ozledim seni, gel arada selam de.

ben yiyeceklerimi sana yazayım erken saatte sende ona uy olmaz mı?
canim kac tane diyetisyen listem var, uyamiyorum cunku yemek yapacak ne vaktim ne de istegim var
disardan yiyince de kalori hesabi yapamiyorum. olmadi alayim yine su paket menulerden dusunmeden yiyeyim ne verirlerse. Bir ara bunlarla iyi zayiflamistim. Yuine kilo aldim cunku hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…