halledersin hepsini.listele ona göre çalışmaya başla köfte ekmeksiz olacak değil mi? galeta unu bile olmayacak.Çamaşır asla bitmiyor
Beyazları kataldım
Renklileri astım
Bir dağ da ütüm oluştu tabi baya zamandır biriktirdiğim için
Yarın yine evde olamıcam taa 4 te gelicem o yüzdej yemeği de erkenden halletsem keşke
Bugün sebzeydi yarın protein olsu diyorum köfte yapıp dolaba atayım tabi bu hamaratlığı sabahın o en tatlı uyku saatinde gösterebikecek miyim hiç bilmiyorum
iyi dinlenmeler. yarın için şimdiden kolay gelsin.Hoşçakalın arkadaşlar
halledersin hepsini.listele ona göre çalışmaya başla köfte ekmeksiz olacak değil mi? galeta unu bile olmayacak.
menülerin kötü değil ki neden öyle düşünüyorsun.tartıldın mı bu süreçte yoksa şişkinlik hissettiğin için mi bu yorumun?
soğan karabiber sarımsak seviyorsan koy,karabiber ,tuz, yumurta kimyon, kıyman az yağlıysa kaşığın ucuyla yoğurt koy harmanla bekletmeden ızgara tavaya diz pişsinler.bu kadar.Galeta unu katarım dye düşünüyırum un olmadan tutar mı peki köfte
Bana köfte tarif verir misinn
bünyen bana benziyor sanırım az karbonhidratla hemen kilo alımı başlıyor çok fena. ama sisteme alışmıştır bir günle bu kadar fark yapmaz makarna. zaten tabak dolusu yememişsinTartildim aslinda bu sabah. Pazartesi yetisemedigim icin. 65 dim hala ama dun ekmek yemedim. Bugun yedim. Biraz vucudumu tanidigim icin bu korku. Karbonhidrat fazla oldu Makarna da alinca.
Gercekten yaa sen geldin, ben hala yerimdeyim. Senin hedefin 60 mi? Bakalim kim once 65i gorecekhaftalar önce sana bekle beni geliyorum beraber düşeceğiz demiştim. hadi artık bekleme beni. neredeyse arkandayım sayılır.
bende verdim diye vazgeçemiyorum işte hala yumurta yiyorum. 65'e düşene kadar değiştirmeyeceğim. sonra azar azar değişim başlayacak.Ve Cuma dan beri ayniyim. Takildim kaldim. Yumurta orucunda verdim guzelce. Oda full protein ve saglikli yag ve tabi 20gr alti karbonhidrat
Canim uzme kendini arti degilsin ya o onemliVe Cuma dan beri ayniyim. Takildim kaldim. Yumurta orucunda verdim guzelce. Oda full protein ve saglikli yag ve tabi 20gr alti karbonhidrat
önce sen gör ben arkanda takipteyim. istersen hedefi 58 e bile çekerim. aramızda 1-2 kilonun lafımı olurmuş canım.Gercekten yaa sen geldin, ben hala yerimdeyim. Senin hedefin 60 mi? Bakalim kim once 65i gorecek
Hadi bakalim kim once dusecek 65e. Ben bu hafta dusemem orasi kesin ama haftaya hedefim 66yi ucundan gormek bakalimbende verdim diye vazgeçemiyorum işte hala yumurta yiyorum. 65'e düşene kadar değiştirmeyeceğim. sonra azar azar değişim başlayacak.
Aa yaziyor ya yuksrdaönce sen gör ben arkanda takipteyim. istersen hedefi 58 e bile çekerim. aramızda 1-2 kilonun lafımı olurmuş canım.
Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede gecer yavrunun ishali.Iyi geceler hanimlar oğlumun ishali devam ediyor muz getirdim 2 tane bıraz toparladı ins yarın düzelir
Bende ilaçlarımı kullanıyorum cok terliyorum ama dinlenemiyorum
Menüm
Sabah
2-3 çatal pırasalı yumurta az ton balığı 2 dilim tb ekmeği
Öğle
2 kase şehriye çorbası
Akşam
Havuçlu kereviz.yogurtlu yulaf
1 portakal
Su 2 litre
Spor
Ana saglik merkezine yürüyüş
200 ayaklari karna cekme hareketi
@Yawrukush @stitch
hala tartıya 1 gün var. gün doğmadan neler doğar, umut açın ekmeği yahaha daha sayardım ama aklıma gelmedi. bunlarla idare edelim. 67,2 geçen hafta bu hafta göreceksin bak 66,9 olacakHadi bakalim kim once dusecek 65e. Ben bu hafta dusemem orasi kesin ama haftaya hedefim 66yi ucundan gormek bakalim
hedefi boşver sen ben herkese uyarım. hadi 60 oldu benimde hedefim yarın bildiriyorum.Aa yaziyor ya yuksrda63mus hedefin. Birsey kalmamis canim masallah.
Ben gecen hafta ara verdim ya cok kotu oldu brnim icin. Vucut sasirmak yerine kilo aldi. Ara vermek kotu birsey. Artik mezuniyete kadar ara vermek yok. Mart sonuna mezun olacagim
Bu haftaya 68lerde basladim canimhala tartıya 1 gün var. gün doğmadan neler doğar, umut açın ekmeği yahaha daha sayardım ama aklıma gelmedi. bunlarla idare edelim. 67,2 geçen hafta bu hafta göreceksin bak 66,9 olacak
Iyi geceler canim.kitabımı aldım yakın gözlüklerimi aldım ben artık gidiyorum. herkese iyi geceler. yarın menülere dikkat. cillop gibi eksilerimiz tartımıza yansısın.
Canim ben cook uzun zamandir 66-68 kiloyum. Hic inemedim. Ennson 2 sene once burda mezuniyetinde gordum 65i. Sukur mezuniyetten sonra cok almadim ama bu sefer hic dikkat edemedim uzun sureli. Ben uzun sureli dikkat edersem, duzenli de sporla guzel kilo veririm gibi geliyor. O yuzden yine hedefim bu ay sonuna mezuniyet bakalimhedefi boşver sen ben herkese uyarım. hadi 60 oldu benimde hedefim yarın bildiriyorum.
o zaman vereceksin bende 2 günlük şaşırtma yaptım istemeden + 200 gördüm sonra -1100 geldi.
mart sonuna kadar 4 kilo verebiliriz gibi geliyor en fazla.yüksek kilolarda olsak 7 kilo kolaydı ama artık ideale yakınız yavaşlaması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?