- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim gunun geri kalanini cok guzel dikkat etmissin bence. Guzel olmus. Afiyet olsunMerhabalar
Bugün simit yedim allahım pişmanım yediğime
Çarşamba
Kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir şekersiz çay
ara çay ve simit çarşıdaydımmis gibi koktu dayanamadım 3saat yürüyüşle eritirim diye düşündüm
akşam yoğurt çorbası 2kepçe
Fırın patates 2yk ve keleş köftesi avuç içi kadar
3saat yürüyüş çarşıdaydim baya gezdim
2lt su
Yawrukush
böyle deme ben bu hafta 67 li rakamları göreceğim. hafya boyu bunu aşıladım vücuduma. lütfen sende bu hafta 61 göreceğim diye empoze eder misin önce beynine sonra vücuduna.beyin farklı bir oluşum ben buna inanıyorum inanmazsa değişen bişey olmuyor.Ah 55lere anca kolumu kessem gelirim heralde nedense olmuyo ya bana yürüyüşler filan yaramıyo biraz daha motivemi yükseltebilsem vakit bulabilsem kardiyo çok iyi kilo verdiriyordu bana
Evet ama birçogu malesef başarılı olamıyor 400 kg üstündekiler özellikle. Denk gelirse bakarsınız bir araama başarmışlar sonuçta. karar verip uygulamaya geçirmişler.ve hepsi harika görünüyor.ben unuturum izlemeyi.o kalk kumandayı al aç. onun yerine laptopu yada kiabı açarım daha kolay. arada kendimi dizi komasına sokarım. sonra yine açmam tv.
akşam hem fırın patates hemde patatesli bulgurlu köfte :)Merhabalar
Bugün simit yedim allahım pişmanım yediğime
Çarşamba
Kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir şekersiz çay
ara çay ve simit çarşıdaydımmis gibi koktu dayanamadım 3saat yürüyüşle eritirim diye düşündüm
akşam yoğurt çorbası 2kepçe
Fırın patates 2yk ve keleş köftesi avuç içi kadar
3saat yürüyüş çarşıdaydim baya gezdim
2lt su
Yawrukush
Bu eve yeni tasindim.alışmışım o olmadan kendime gelemiyorum. 2000 öncesi klasik içerdim. çarpıntı yapmaya başladı golda geçiş yaptım.filtre içemem lazım aslında ama taze çekilmiş olmayınca sevmiyorum.aroması kaçıyor.
hadi bi koşu bekliyorum sonuçlarını. wc de yap. oraların zemini sert oluyor birde küçük alan zıplamıyor ev. :)
Alllah Allah cok sasirdim.Ah 55lere anca kolumu kessem gelirim heralde nedense olmuyo ya bana yürüyüşler filan yaramıyo biraz daha motivemi yükseltebilsem vakit bulabilsem kardiyo çok iyi kilo verdiriyordu bana
Ben de empoze edeyim. 66, 66böyle deme ben bu hafta 67 li rakamları göreceğim. hafya boyu bunu aşıladım vücuduma. lütfen sende bu hafta 61 göreceğim diye empoze eder misin önce beynine sonra vücuduna.beyin farklı bir oluşum ben buna inanıyorum inanmazsa değişen bişey olmuyor.
Ben sadece 20 tane yapabildimDİKKAT DİKKAT günlük spor yarışmamızın açıklanması için son 1 saate girmiş bulunuyoruz. koşun koşun gelin canlarım koşun koşun gelin ...
BlancKahkul dakikayı sayıya çevirmen gerekmekte canım.
Ayy cok fena. Keske bakmasaydim. Icim tuhaf olduEki Görüntüle 2600344
Bu hanımın hikayesi çok etkilemişti beni.
Neyse herkese iyi akşamlar dilerim yarın görüşürüz
kızım böyle deme ne o 66 66Ben de empoze edeyim. 66, 66
@gulum7 Afiyet olsun canim ama simit bulgurlu kofte patates fazla olmus da,akşam hem fırın patates hemde patatesli bulgurlu köfte :)
eee adet kaç tane pekiBu eve yeni tasindim.
Ama cok ses geciriyor.o yuzden riske atamam.
Ama sozum havada kalmasin diye 10 dk boyunca
Yere direklerim uzerine yarim uzanip dizlerimi karnima cektim.
Bacaklarim ve karnimi etkiledi.
Sabah yuruyemezsem sorarim sana
Alllah Allah cok sasirdim.
Bir kac gun menulerine dikkatli bakacagim.
Yani bu yemeye hic kilon gitmiyorsa sporla da anca sıkılaşirsin.
Ama birakmamissin azmedip bu guzel olmus.
bu bile fayda. kolda önemli ekstra kol çalışması planlıyorum kendime ben. ekibimle yaptıklarım yeterli gelmiyor.Ben sadece 20 tane yapabildim
Yanina da 10dk gobek, 5dk kol calistim
Gel 66 geel gibi oldu benimkikızım böyle deme ne o 66 66evrene mesaj gönderir gibi nazik ve kibarca ben bu hafta 66 rakamını baskülümde göreceğim.
Sagol canim hatirlatma icin. Tamamdir yarina heel touch yapilacak.DİKKAT
Yarın HEEL TOUCHES EGZERSIZI yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım yanlardaki simitlerimiz gitsin.
aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2600358
GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_ DeryaOnDiet angelnesss K Kelebeknefes plasticwoman isimsiz965 milkk AppLesma asena87 BlancKahkul DDeeRRiiNN41 @diyetlikadn @fmad fyzanur @gulum7 @istanbula Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa @MigiMadid Puuff stitch Yawrukush Z zeynebzeyneb
TebriklerDİZLERİ KARNIMIZA ÇEKEREK KOŞMA YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. BlancKahkul 600 adet
2. CEYDOS 546 adet
3. K Kelebeknefes 320 adet
4.DeryaOnDiet 250 adet
5.DDeeRRiiNN41 & @diyetlikadn 100 adet
6.stitch 20 adet
7.asena87 arkadaşımızı fahri yarışmacı ilan ediyorum. 10 dk boyunca evi zıplatmamak için çaba sarf ederek yapmış kadar oldu.
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı ve 1. olan arkadaşımızBlancKahkul 'ü çok tebrik ediyorum.
evrene ve beynimize mesajlarla beraberSagol canim hatirlatma icin. Tamamdir yarina heel touch yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?