Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim gunun geri kalanini cok guzel dikkat etmissin bence. Guzel olmus. Afiyet olsun

Ah 55lere anca kolumu kessem gelirim heralde nedense olmuyo ya bana yürüyüşler filan yaramıyo biraz daha motivemi yükseltebilsem vakit bulabilsem kardiyo çok iyi kilo verdiriyordu bana
böyle deme ben bu hafta 67 li rakamları göreceğim. hafya boyu bunu aşıladım vücuduma. lütfen sende bu hafta 61 göreceğim diye empoze eder misin önce beynine sonra vücuduna.beyin farklı bir oluşum ben buna inanıyorum inanmazsa değişen bişey olmuyor.

Evet ama birçogu malesef başarılı olamıyor 400 kg üstündekiler özellikle. Denk gelirse bakarsınız bir ara

akşam hem fırın patates hemde patatesli bulgurlu köfte :)

Bu eve yeni tasindim.
Ama cok ses geciriyor.o yuzden riske atamam.
Ama sozum havada kalmasin diye 10 dk boyunca
Yere direklerim uzerine yarim uzanip dizlerimi karnima cektim.
Bacaklarim ve karnimi etkiledi.
Sabah yuruyemezsem sorarim sana
Ah 55lere anca kolumu kessem gelirim heralde nedense olmuyo ya bana yürüyüşler filan yaramıyo biraz daha motivemi yükseltebilsem vakit bulabilsem kardiyo çok iyi kilo verdiriyordu bana
Alllah Allah cok sasirdim.
Bir kac gun menulerine dikkatli bakacagim.
Yani bu yemeye hic kilon gitmiyorsa sporla da anca sıkılaşirsin.
Ama birakmamissin azmedip bu guzel olmus.

Ben de empoze edeyim. 66, 66

eee adet kaç tane peki
Ben sadece 20 tane yapabildim
Yanina da 10dk gobek, 5dk kol calistim
bu bile fayda. kolda önemli ekstra kol çalışması planlıyorum kendime ben. ekibimle yaptıklarım yeterli gelmiyor.

CEYDOS Saymadim ama 200 civaridir herhalde.
Yarisma amacli yapmadigimdan saymadim.
Sonucta cok farkli iki egzersizdi vicdanimi rahatlattim ☺
Yarin ki yarisma ne,gurultulu degilse aksam yapayim.

DİKKAT
Yarın HEEL TOUCHES EGZERSIZI yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım yanlardaki simitlerimiz gitsin.
aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.

GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_ DeryaOnDiet angelnesss K Kelebeknefes plasticwoman isimsiz965 milkk AppLesma asena87 BlancKahkul DDeeRRiiNN41 @diyetlikadn @fmad fyzanur @gulum7 @istanbula Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa @MigiMadid Puuff stitch Yawrukush Z zeynebzeyneb

Sagol canim hatirlatma icin. Tamamdir yarina heel touch yapilacak.

Tebrikler BlancKahkul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…