Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim gunun geri kalanini cok guzel dikkat etmissin bence. Guzel olmus. Afiyet olsun
Yediklerime pişmanım ya 4gündür dikkat ettim yemedim sporumuda yaptım bütün kendimi batırdım cumaya 2gün var yarında gündüz oturmasına gidicem kahvaltı yapmadan gideyimde bari bir parça birşey seçerim tabağımdan onu yerim

Ben 3ay önce sezeryan doğum yaptığım için egzersiz yapmıyorum Leslie yaparım artık aslında yapmamda egzersizleri sıkıntı olmaz ya sonuçta yara falan yok bilemedim

Bence guzel plan. Sectigin yiyecekleri kahvalti niyetibe yersin

Selam canim evet yoktur ben mezunum ama koruyamayan mezunlardan cok guzel kilo vermistim ama duzensiz beslenmemden oturu kilo aldim malesef enson 73.8 geldim pazartesi gerci 73.4 tum ama bu kadar duzensiz beslenmeye cumaya yine arti gelicem boyumda 1.57 guzel yorumlarin icin tesekkur ederim bugun cok dikkat etmem lazim ki cumaya savit gelim enazindan

gece ekmeği fazla olmuş. gün içerisinde aktivitelerden dolayı sabah ve öğlen yediklerinizi yakarsınız ama akşam yenen ekmeğin sizlere yağ olarak dönemsi olası biraz dikkat
Öğlen yemegi kacina çok aciktim sanirim.bir daha dikkat ederim

Günaydın kizlar , ben dün çok kaçırdım yemeği ondan menü yazmadım . 20 dk eliptik yaptim ama telafi etmez , bugün 60 dk eliptik yapmayı hedefledim ,60.2 kg oldum ,geçen cuma 59.7 ile bildirim yaptım . cumaya kadar toparlamam lazım . Uykudan uyandım en son kacla kilo bildirim yaptım diye bakmak için :) pazar gününe kadar evdeyim iş yok . Bugünde kardeşlerim geliyor pasta felan yapacagim . Zor bir sınav olacak bugün .

hala tartıya 1 gün var. gün doğmadan neler doğar, umut açın ekmeği yahaha daha sayardım ama aklıma gelmedi. bunlarla idare edelim. 67,2 geçen hafta bu hafta göreceksin bak 66,9 olacak
Ayyyy ben daha iki üç gün var saniyorum , bugün persembeydi demi yıkıldım şuan . +400 gram fazlam var vay ben nerelere gidem , bugün açmı dursam ne yapsam

Çok teşekkür ederimmm bugün yapabilir.miyiö hiç.güvenim yok kendime
Sabah kalktım kahvaltı hazırladım eşimi yolculadım sütümü koydum kaynasın diye yoğurt mayalamak içün kk da ki ıspanak konusunu okurken sütüm taştı bide kenarına akan sütlerde yanmış mı hemen koşup altını kapattım
Evin her yeri yanık süt koktu ocak battı
Bendr yattım gerisin geriye 1 2 saat uyumam lazım

İşte hayaller sabahtan ütüyü bitirip yemek yapmaktı
Hayatlar ise uyumak

Ayyyy ben daha iki üç gün var saniyorum , bugün persembeydi demi yıkıldım şuan . +400 gram fazlam var vay ben nerelere gidem , bugün açmı dursam ne yapsam

Protein beslensen bence hemen fark eder. Gider o eksi. Ben oyle yapacagim. Benim de Bos gunum bugun. Bol spor bol su ve bol proteinli gun gecirmeyi planliyorum

Sabah kahvaltım

4 parmak genişliğinde kepek ekmeğine tost
Çay
Bir lokma çikokata sürülmüş ekmek
1 dilim portakal (yuvarlak )

Bide ne manaysa üç kare sütlü çikolata yedim masanın üzerinde duruyordu gözüme çarptı

Canım zaten öyle yapıyorum kaçırmışsın sanırım, beklenen yazıyorum kaçamak yapmamak için sonra da menü ve spor yazıyorum

Ben 3ay önce sezeryan doğum yaptığım için egzersiz yapmıyorum Leslie yaparım artık aslında yapmamda egzersizleri sıkıntı olmaz ya sonuçta yara falan yok bilemedim
Doktoruna danis canim. Dogumdan sonra bana ilk 4-5 ay karin kaslarini yorsn hareketler yasakti. Gobegin, karin kasinin yerine oturmasi gecikiyormus. Ama yurume, yuzme olur. Hicbir sorun yaratmaz demisti doktor.

Menu yine ayni. Masallah devam ediyirsun canim ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…