Bugün daha az yaptı kaka ve yemek yedi dün gece kızla ilgilenirken yedirdiklerimin hepsini kusmus. sukur bugün bulantisida.kalmadi okadar yoruldum ki kendimi unuttum .antibiyotiğe devam ediyorum su içerken bıçakla kesiliyor gibi ağrıyor boğazım bunada sukur yarına biseycigi kalmasa artık yavrumun allahım daha beter hastalıklardan korusun. gecen gece bunu düşündüm evlatları hasta olan sürekli ağlayan annelerinisi ne zor.2 gün basit bişeyde hemen yoruldum of pof diyoruz allahım o annelere de sabır ve güç versinya hala geçmedi mi ishalve pişik üzüldüm.sen ne yaptın antibiyotiği soracaktın.
menün güzel olmuş.sporun az ama
Azmine hayran kaldım super görünüyorsun. Bazen bazı şeyler olmayınca zorlamamak gerekiyor demek ki hakkinda hayirlisi boyleymis. Evlatlarinla.ve eşinle.mutluluklar dilerimTekrardan selam kizlar size gecmisimi anlatmak isterdim ama cok uzun bir hikayem var ilk geldigim donemlerde uzun uzun anlatmistim sadece kisa bi ozet gecicem suanki evliligim benim ikinci evliligim ilk esimle evliyken cocugum olmuyordu ve cok uzun yillar bebek tedavisi gordum zaten vucudum kilo almaya musait oldugu icinde aldigim hormon ilaclarim malesef ki beni 81 lere kadar goturdu neyse ki onca tedavilerde tup bebeklerden sonra hamile kalamadim ha bi kere kaldim ama hemen dusuk yapmistim neyse bir gun gobegimde catlaklar olusmaya basladigini gordum ve ben nereye gidiyorum dedim dur demem gerekiyor dedim ve durdum gercekten de diyetisyen ve spor destegiyle 72 lere dustum ve sıkıldım kilo vermekten biraktim bir sene sonunda yaptiysam yine yaparim dedim ve 57 kiloya kadar indim yine diyetisyen kontrolunde tabi neyse ki kilolarimla beraber esimide cikardim hayatimdan sonrasimi suan hayatimda cok sevdigim bir hayat arkadasim ve nur topu iki iki evladim var tabiii iki dogum ust ustte olmasi sonucu aldigim bi 82 kilom vardi ben burada ondanda kurtuldum 67 lere kadar dustum ama duzensiz beslenmekten dolayi suan ki kilomdayim hemen resimlerimide paylasiyorum sizinle umarim ceydanin ki gibi bu hikayede sizi motive edebilir hepinizi öpüyorum.
Eki Görüntüle 2601451
Eki Görüntüle 2601452
Eki Görüntüle 2601454
yavrum o 57 kilo haline bayıldım ne muhteşemsin sen öyle derhal diyetisyene mi gitçen ne yapçan bilmiyorum ama o halde istiyorum seni görmek.ama hikayen hoşuma gitti. zararlı gelen herşeyi hayattan çıkarmak lazım.tek bir hayatımız var.Tekrardan selam kizlar size gecmisimi anlatmak isterdim ama cok uzun bir hikayem var ilk geldigim donemlerde uzun uzun anlatmistim sadece kisa bi ozet gecicem suanki evliligim benim ikinci evliligim ilk esimle evliyken cocugum olmuyordu ve cok uzun yillar bebek tedavisi gordum zaten vucudum kilo almaya musait oldugu icinde aldigim hormon ilaclarim malesef ki beni 81 lere kadar goturdu neyse ki onca tedavilerde tup bebeklerden sonra hamile kalamadim ha bi kere kaldim ama hemen dusuk yapmistim neyse bir gun gobegimde catlaklar olusmaya basladigini gordum ve ben nereye gidiyorum dedim dur demem gerekiyor dedim ve durdum gercekten de diyetisyen ve spor destegiyle 72 lere dustum ve sıkıldım kilo vermekten biraktim bir sene sonunda yaptiysam yine yaparim dedim ve 57 kiloya kadar indim yine diyetisyen kontrolunde tabi neyse ki kilolarimla beraber esimide cikardim hayatimdan sonrasimi suan hayatimda cok sevdigim bir hayat arkadasim ve nur topu iki iki evladim var tabiii iki dogum ust ustte olmasi sonucu aldigim bi 82 kilom vardi ben burada ondanda kurtuldum 67 lere kadar dustum ama duzensiz beslenmekten dolayi suan ki kilomdayim hemen resimlerimide paylasiyorum sizinle umarim ceydanin ki gibi bu hikayede sizi motive edebilir hepinizi öpüyorum.
Eki Görüntüle 2601451
Eki Görüntüle 2601452
Eki Görüntüle 2601454
VayyyTekrardan selam kizlar size gecmisimi anlatmak isterdim ama cok uzun bir hikayem var ilk geldigim donemlerde uzun uzun anlatmistim sadece kisa bi ozet gecicem suanki evliligim benim ikinci evliligim ilk esimle evliyken cocugum olmuyordu ve cok uzun yillar bebek tedavisi gordum zaten vucudum kilo almaya musait oldugu icinde aldigim hormon ilaclarim malesef ki beni 81 lere kadar goturdu neyse ki onca tedavilerde tup bebeklerden sonra hamile kalamadim ha bi kere kaldim ama hemen dusuk yapmistim neyse bir gun gobegimde catlaklar olusmaya basladigini gordum ve ben nereye gidiyorum dedim dur demem gerekiyor dedim ve durdum gercekten de diyetisyen ve spor destegiyle 72 lere dustum ve sıkıldım kilo vermekten biraktim bir sene sonunda yaptiysam yine yaparim dedim ve 57 kiloya kadar indim yine diyetisyen kontrolunde tabi neyse ki kilolarimla beraber esimide cikardim hayatimdan sonrasimi suan hayatimda cok sevdigim bir hayat arkadasim ve nur topu iki iki evladim var tabiii iki dogum ust ustte olmasi sonucu aldigim bi 82 kilom vardi ben burada ondanda kurtuldum 67 lere kadar dustum ama duzensiz beslenmekten dolayi suan ki kilomdayim hemen resimlerimide paylasiyorum sizinle umarim ceydanin ki gibi bu hikayede sizi motive edebilir hepinizi öpüyorum.
Eki Görüntüle 2601451
Eki Görüntüle 2601452
Eki Görüntüle 2601454
geçmiş olsun canım. vitamin eksikliği kilo vermeyi engelliyor.doğrusunu yapmışsın.Slm kızlar çok yorucu bir gündü bildirim bile yapamadım bugün kilom 98.8 çıktı..
Ve moralimde bozuldu dr. Gittim tahliller iyi değil değerlerin çoğu düşük çıktı
Demir hapı., d. vitamini ve b. 12 verdi dr.
Hayırlısı bakalım kullanıp göreyim sonuçları..
Menüm..
Kahvaltı
2 bardak su
Ceviz ve galeta
1 ayran
Öğlen..
Mercimek çorbası
Akşam...
Çorba
3 köfte
1 ayran
Su 2 lt.
Spor 6300 adım
canım ya valla telef oldun. nehirde bugün okuldan geldi başım çok ağrıyor dedi. dersane falan kaldı tabi. banyo yaptı ve yattı. yarına inşallah iyi olur.bu yıl hastalık lüksümüz yok çünkü.Bugün daha az yaptı kaka ve yemek yedi dün gece kızla ilgilenirken yedirdiklerimin hepsini kusmus. sukur bugün bulantisida.kalmadi okadar yoruldum ki kendimi unuttum .antibiyotiğe devam ediyorum su içerken bıçakla kesiliyor gibi ağrıyor boğazım bunada sukur yarına biseycigi kalmasa artık yavrumun allahım daha beter hastalıklardan korusun. gecen gece bunu düşündüm evlatları hasta olan sürekli ağlayan annelerinisi ne zor.2 gün basit bişeyde hemen yoruldum of pof diyoruz allahım o annelere de sabır ve güç versin
iyi geceler canım.Kızlar benim islerim var sonrasın da yatmak istiyo rum hepinize iyi geceler
Sağol canm inşallahgeçmiş olsun canım. vitamin eksikliği kilo vermeyi engelliyor.doğrusunu yapmışsın.
cuma günleri önemli mutlaka öğlene kadar bildirim yapmamız gerekiyor.adımların çok güzel ama menünü az buldum yetersiz olmuş.
aramıza hoşgeldin meltem.ben çiçeği burnunda kaptan yardımcınız ceyda (ceydos). birlikte çok güzel kilolar veririz inşallah
aşağıdaki formu bizim için doldurursan bizlerde seni tanımış oluruz.
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):Meltem
Mesleginiz:Öğrenci
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:81.8
Hedef kilonuz:60
Kilo alma hikayenizersler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık ve estetik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
aramıza hoşgeldin canım. pek çıtır bir izmir kızı. o güzel boyozlar ve izmir bombalarını bırakıp geldin umarım. offf ne harika lezzetler onlar.İsim (İsteğe Bağlı ):Meltem
Mesleginiz:Öğrenci
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:81.8
Hedef kilonuz:60
Kilo alma hikayenizersler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık ve estetik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
aramıza hoşgeldin meltem.ben çiçeği burnunda kaptan yardımcınız ceyda (ceydos). birlikte çok güzel kilolar veririz inşallah
aşağıdaki formu bizim için doldurursan bizlerde seni tanımış oluruz.
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
herkesin çok yoğun olduğu birgün yaşadık canım kusura bakma. tabi ki aramıza katılabilirsin. ben ceyda takım kaptan yardımcısıyım. beraber kilolarımızı güzelce verelim.Merhaba, ben de katılmak istiyordum, mesaj da attım ama arada kaynadı sanırım. Bu takımlara nasıl katılanacagını bilmediğim için burdan yazayım bari, aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Kullanıcı Adı : Periannem
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 157
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : stres, dersler, kendine bakmama
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenli olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet,uzun zaman oldu :)
seviyemizi korumuş olmamız güzel bişey tabi.sevindim, yani kısmen.Hepinize iyi istirahatler arkadaslarim, bu hafta yine 4. olduk, sonuc listelerini hazirladim.
Simdi gecmisi okumaliyim, acigi kapatmam lazim :))
kaptan yardımcısı mı oldun canım , gözden kaçırmışım onu ben, bundan sonra seni de etiketleyeyim menülerimde. hayırlı olsun :)herkesin çok yoğun olduğu birgün yaşadık canım kusura bakma. tabi ki aramıza katılabilirsin. ben ceyda takım kaptan yardımcısıyım. beraber kilolarımızı güzelce verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?