Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptan yardımcısı mı oldun canım , gözden kaçırmışım onu ben, bundan sonra seni de etiketleyeyim menülerimde. hayırlı olsun :)
hiç sorun değil canım zaten herşeye maydonozdum hala aynı devam ediyorum.teşekkür ederim.etikete gerek yok ben hep takipteyim hımmm yemeyinnnn

6 Mart Cuma
Sabah sütlü filtre kahve (250 ml yarım yağlı süt) ve 3 hurma
Akşam üzeri 3.30-4 civarı 2 kase ev yapımı yoğurt (birisinde acı biber turşusu ve suyu vardı diğerinde bir avuç kuru üzüm)
Saat 11.30 sütlü filtre kahve (250 ml yarım yağlı süt)
1,5 litre su.
Spor maalesef yok.
Başlangıç Kilom 67. İlk günüm :)

benimde pek yemekle aram yoktur ama sabah hiçbir şey yememişsin. şifa orucu benzeri bir diyet mi yapacaksın.ve suyun az onu arttırmalısın.

herkesin çok yoğun olduğu birgün yaşadık canım kusura bakma. tabi ki aramıza katılabilirsin. ben ceyda takım kaptan yardımcısıyım. beraber kilolarımızı güzelce verelim.
Ay inşallah, lütfen beni de arada motive edin, belki ilk haftalarda değil ama zorlandığımda sizlere çok ihtiyacım olacak. Arkadaş çevreme hiç bahsetmedim diyete girdiğimden, annemle de konuşmadım, kilo problemi olmayan kişilerden nasihat alamayacak kadar dolmuş durumdayım şu an. Belki 5-6 kilo verdiğimde bahsederim diye düşünüyorum.

benimde pek yemekle aram yoktur ama sabah hiçbir şey yememişsin. şifa orucu benzeri bir diyet mi yapacaksın.ve suyun az onu arttırmalısın.
Sabah hiç kahvaltı yapmam normalde, aileden gelen bir alışkanlık. Bugün de dersim olmayınca sabah evden çıkmadım o yüzden pek aramadım, bir de diyetin ilk günü gelen gaz halen devam ediyor :) o kadar çok diyet başarı videoları izledim ki şu an önüme bal baklava koysalar yüzlerine bile bakmam

canım ya kıyamam sana tabi ki hepimiz aynı durumları yaşayan kişiler olarak buradayız. üzme sen kendini birlikte gidecek bu kilolar. ama gerçekten bugün yediklerin çok az en azından sabah kahvaltısında peynirin yumurtan olsun.zaten küçüksün hızlı vereceksin.karbonhidrattan uzak dur ve bol su iç bak farkı hemen göreceksin.

benimde ailemde hiç sabah kahvaltısı olmazdı.kendi evim oldu eşim ve çocuklarıma hazırlar hadi size afiyet olsun der kenarda sütlü kahvemi yudumlardım.
sonra diyet hayatım başladı fark ettim ki sabah kahvaltısı etmem şart o öğün vücuduma girmezse ben kilo veremiyorum. günde en az 3 öğün yemeliyim ki bünyem düzgün çalışsın.azıcıkta olsa bişeyler yemeye gayret ediyorum.

Burada d vitamini kontrol edilir , eger dusukse sadece 4 kapsulluk vitamin verilir ve hayatina devam edersin.
Oyle yazdirip devamli kullanmak diye bir sey yok canim..

Tebrik ederim canim cuma stresine ragmen harika bir eksi :)

Gecmis olsun canim, bugun nasilsin?

geçen hafta: 85,1
bu hafta: 86,0
fark: +900
Ah canim bizi birakmaya karar vermissin uzdun beni, diyet yapmasanda sohbete gel , tamamen birakma bizi...

Geçen hafta: 73,9
Bu hafta: 73,1
Fark: 800 gr
Yüzde: 1,08

Yawrukush CEYDOS @stitch
Tebrik ederim canim nasilsin:)

Gecen hafta 82.5
Bugün 81.5
Harika bir eksi, tebrikler canim :)

Ne guzel bir eksi canim, reglinin yakin olmasina ragmen, tebrikler :)

Onumuzdeki maclara bakalim Deryacim :)

Geçen hafta: 111,5 kg
Güncel: 110 kg
Verilen: -1,5 kg
Yüzde: %1,35
Harika bir eksi, cok tebrikler :)

Kilo bildirimim utanarak yaziyorum yaziklar olsun bana ama bu hafta sizi dinliyorum karbonhidrattan ekmegim disinda mumkun oldugunca uzak kalicam

Gecen haftaa 73.8
Bu hafta 74.3
Fark + 500
Ya cok kotuuuu bu arkadaslar
Bende artiyim muhtemelen son 2 gunum hic iyi degildi, tartilamadim bile...

Canim gecen hafta bildirimin 59.1 idi, toplam 1.3 kg artidasin..
Gece beslenmelerinden oturu kilon boyle artmis olabilir, bu hafta tum menulerin takibimde.
Nobetlerde is yerine saglikli yiyecekler gotur canim..

Ne guzel haber, gule gule giy canim:)

Canim 14. takimami gidiyorsun, ozleyecegiz seni ama sen nasil daham utlu olacaksan oyle olsun.
Her zaman sohbete bekleriz :)

Canim nesi var kuzunun?
Iyi misiniz?

Canim azar azar ye hafta sonunu az hasarli kapatalim :))

Selam kizlar, bugun cok kosusturacagim, o yuzden gelemeyecegim. Simdiden veren, veremeyip gayret eden herkesi tebrik ederim.
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74
Tebrik ediyorum kuzum, harika bir eksi, dogum gunu partiniz nasil gecti? :)

Canim ne guzel yazmissin , malesef kilo vermek cok zorlu bir is.
Tum hayat duzenini degistirmen gereken, aliskanliklarindan vazgecmen gereken bir is..
Iyi ki aramizdasin, listeyede girdin hayirli olsun canim :)

Yüzde kısmını nasıl yapıyorsunuz
canim yuzde hesabini nasil yaptigimiz ilk sayfada anlatiliyor fakat sana yardimci olmak icin kisaca anlatirsam,
diyelim ki ben gecen hafta 61 , bu haftada 60 kiloyum, fark 1 kilo.
Yuzfeyi bulurken farki, 100 ile carpip, bir onceki haftamizin kilosuna boluyoruz, yani soyle ki,
1x 100 % 61=1.63

Canim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, yurt disinda yasiyorum ,kilolari beraberce guzelce veririz insallah.
Bu arada hedefini ilk etapta 55 yapalim, sonra 55e ulasinca 50ye cekeriz ne dersin P Periannem

Tebrikler canim, harika bir eksi :)

Aslicim bende seni seviyorum, diyet yapmasanda , sohbete gel olur mu ozletme...

Geçen hafta

86
Bu hafta 81
Yüzde %058
Canim sen yeni tarti aldiginda ve tartildiginda o zaman kilonu guncelleyelim :)

Pazar diyete başladım. Bu 5 günlük sonuç
Geçen hafta= 91.65
Bugün= 88.50
Yüzde = %3,43
Fark= 3.15
Inanilmaz bir sonuc, cok tebrik ediyorum canim :)

Selam arkadaşlar ben de yapamıyorum. Herkese bol eksiler ... başarılar. Herşey gönlünüzce ve hayırlısı olsun.
Yawrukush
@stitch
CEYDOS
@angelnesss ve hepiniz
Canim sen emziriyorsun, diyet yapmana bile gerek yok daha once konusmustuk bunu..
Eger burasi senin icin uyarici oluyorsa devam et canim, sporada baslamistin ne guzel.
Yinede nasil daha mutlu olacaksan, karrina saygim sonsuz.

Iyi yapmissin kaptan. Haftaya guzel bir eksi ile o listeye girecegim.

Ogle + akssm
Haslanmis tavuk, cavdar, domates ve mayonez yedim

12bin adim
1,5 L su
Birazdan bisiklet ile spora gidecegim. 6 km kdr. Eve dønus full yokus yukari.
Anlastik canim guzel bir eksi ile listemizi costur haftaya :)
Menun, sporun, suyun gayet guzel :)

Canim hayirli olsun karatayin :)

Yawrukush galiba tek gunluk bir kirginlikti ustumde ki. Dun Öglen artik hissetmedim kendimi kotu. Ama vucud yorgun muydu yoksa spordan mi bilmiyorum.
Eve geldigim gibi yattim uyudum 20 gibiydi galiba. E haliyle sabah baya erken saat de uyandim. B1 saatdir uyanigim. 5 gibi yatakdan kalkip ev isi yapacagim :))

Sen nasilsin hersey yolunda mi

Canim tek kelimeye sahanesin.
Bayildim bu pozitif kilo verme hikayene, herkes kilo verebilir, yeter ki hayatimizi buna gore yonlendirip ,isteyelim...

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğle
1 kase yogurt
2 baget

Ara
2 hurma
2 iğde

Akşam
1 kase mer. Çorba
1 kase yogurt
3 tane kofte

Su 1.5 lt
80 dk tempolu yürüyüş
Canim cok guzel olmus menun, nasilsin?

Bu motivasyonla haftaya harbi guzel eksi bekliyorum Deryam...

Kahvalti:
1 s. b. Çay
1 zeytin
2 yumurta
2 ceviz 5 badem
1 serçe parmak peynir
Yarım armut
Akşam yemeği= 2 lahmacun, salata, 2 bardak ayran

4169 adım
2 lt su
Lahmacunlari odule sayalim canim, afiyet olsun..

Afiyet olsun, gayet guzel birgun olmus :)

Sabah 2 tane haşlanmış yumurta

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Avuç içinden az pilav

1 dilim mozaik pasta kaçırdım kaptanım menüm nasıl
Pasta odul olsun canim hic egzersiz yapabildin mi?

Tamam canım mesajlarindan buldum.ve duzenledim
Kendi isteğiyle ayrilmis uye ,
Izin donusu degilmis o yuzden ortalama degisti
0.543 ortalamaniz oldu bir kontrol edeyim demistim
Canim sana ne kadar tesekkur etsem az, iyi ki varsin..

cok cok guzel birgun olmus canim:)

Guzel olmus canim :)

Guzel birgun olmus canim, nasil oldu oglun, ishali gecti mi?

Tantuni odul olsun canimcim, karbonhidrati azaltmaya calis..

1 saat egzersiz ve leslie de yaptım kaptanım,
Egzersiz yapmissin harika :)

Canim squat egzersizini duzenli ve dogru bir sekilde yaparsan kesinlikle popon diklesir..

Tesekkur ederim guzel video,popo da guzel
Ya aslinda 32 yasindayim bu tarz seylerin cok degismeyecegi kanisi vardir ya,
"Ben yaptim şoyle degisti"
cumlesini duymak istiyorum aslinda
Ben squatin cok faydasini gormus biriyim, kesinlikle duzenli olarak devam et..

Cok az yemissin canim, afiyet olsun...

Bugun yedikleeim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen yiyemedim
Ara 1 avuc kuru üzüm
Aksam saat 5.30 bir tabak fırında Sebzeli tavuk bir kase yogurt ve bol salata
10 bardak su spor yok
Spordao lsa sahane olurmus canim :)

Cok cok guzelsin Ozlemim, kesinlikle bir kez daha kilo vermelisin, masallah canim sana..

Guruba ne zaman katılıcaz acaba kızlar
Canim bu hafta listeye girebiliyorsun, aktif bir sekilde bu haftada diyetine devam et, guzel bir eksi ile listemize katilmaya calis canim :)

Canim Allah yardimciniz olsun, insallah bugun cok cok iyi olur kuzun...

Menun guzel olmus canim, degerlerin icin canini sIkma takviyelerle duzelir, kiloda verdikce daha iyi olur gulum..

Aramiza hosgeldiz,ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, takimin kaptaniyim :)
Ne cok yazdim :))

Tekrar hosgeldin canim :)

Ilk gun icin guzel bir menu canim, bir kac gune menun egzersizin hepsi duzene girer :)

Iyi olmana sevindim canim :)
Ben cok zor bir hafta gecirdim, burada corona virusunden dolayi her sey karisti.
Esim evden calisiyor, 1 haftadir hergun marketlerde eve erzak depoluyorum.
Cocuklar bir yandan, fizik tedaviye gidiyorum bir yandan, evin isleri bir yandan gercekten bu hafta tukendim..
Ama onumuzdeki hafta bu kadar yormayacagim kendimi..
Gunun guzel gecsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…