Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar hafta sonu yenileniyoruz..
üzerimizdeki kış kasvetini atıp yeni yeni yeniden capcanlı oluyorz..
pazartesi herkesi enerjik canlı sevgi dolu görmek istiyorum ...

bir davete gideceğim, dışarıda(teknede/yatta) olacak. elbisemin üstüne kürkümsü etol almak istiyorum ama hiiiç güzel ve kaliteli, şık duran bir şeye rastlayamadım(

fikri olan var mı?

Hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
meyvem yaa şöyle güzel bir checkup'tan geçsen... kendi kendine ilaç kullanmasan.... zaten sağlıklı da besleniyorsun, sonra hiçbir şeyciğin kalmaz inş... ama azıcık dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun, acil şifalar..

yok canım dra muayene oldum zaten.. offf topuklu ayakkabıdan olmus dr öyle dedi yollar hep cakıl tası dolu o yapmıstır ilac verdi işte..

offfff ben ne sakar insanım yaaaa...

yok canım dra muayene oldum zaten.. offf topuklu ayakkabıdan olmus dr öyle dedi yollar hep cakıl tası dolu o yapmıstır ilac verdi işte..

offfff ben ne sakar insanım yaaaa...

senle alakası yok ki, çakış taşı dolu yolda topukluyla kim yürüse olur... bak bahar da geliyor, cici cici rahat babetler giy.. dikkat et kendine...

kızlar bildiniz üzere bu hafta acık ara farkla sonuncuyuzzz..
haftayada acık ara farkla 1. lik istiyorum sizlerden..

durmak yok sekerlerim ericez ericez incecik kalıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…