bir davete gideceğim, dışarıda(teknede/yatta) olacak. Elbisemin üstüne kürkümsü etol almak istiyorum ama hiiiç güzel ve kaliteli, şık duran bir şeye rastlayamadım(
fikri olan var mı?
Hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ne oldu canım ya
söylemeyecekmisin ne olduğunu merak ettim bu kadar bağırınca
diz eklemimde tendinit olduuu üzerine zor basıommm nasıl spor yapıcam ben şimdi :84::84::84::84::84::84::84::84:
meyvem yaa şöyle güzel bir checkup'tan geçsen... kendi kendine ilaç kullanmasan.... zaten sağlıklı da besleniyorsun, sonra hiçbir şeyciğin kalmaz inş... ama azıcık dikkat et kendine...
çok geçmiş olsun, acil şifalar..
geçmiş olsun canım sen sporu düşünme şimdi ilk önce dizin iyileşsin sen onu düşün hay allah yaaaa
yok canım dra muayene oldum zaten.. offf topuklu ayakkabıdan olmus dr öyle dedi yollar hep cakıl tası dolu o yapmıstır ilac verdi işte..
offfff ben ne sakar insanım yaaaa...
senle alakası yok ki, çakış taşı dolu yolda topukluyla kim yürüse olur... bak bahar da geliyor, cici cici rahat babetler giy.. dikkat et kendine...
en iisi babet alayım ben bu defa..ayy ayakkabılara aşığım benn
kızlar bildiniz üzere bu hafta acık ara farkla sonuncuyuzzz..
haftayada acık ara farkla 1. lik istiyorum sizlerden..
durmak yok sekerlerim ericez ericez incecik kalıcaz.
ben de öyle ayakkabı delisiyim.... bütün servetimi onlara harcıyorum sonra da beş kuruşsuz geziyorumm eheheh :))
kimse bize başarımızın sırrını sormuyo amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?