7. takımla yarısımız basladı haberiniz olsunnn
kızlar takım 1. miz kuyabiye.
kızlar hafta sonu yenileniyoruz..
üzerimizdeki kış kasvetini atıp yeni yeni yeniden capcanlı oluyorz..
pazartesi herkesi enerjik canlı sevgi dolu görmek istiyorum ...
yok canım dra muayene oldum zaten.. offf topuklu ayakkabıdan olmus dr öyle dedi yollar hep cakıl tası dolu o yapmıstır ilac verdi işte..
offfff ben ne sakar insanım yaaaa...
bu hafta kilo alan herkese oy tombulum türküsünü hediye ediyorum
tombullarım benimm
çilek yiyorummmmm
tabiki cnm ben evli 22 yaşındayım ilk bebeğimi kaybettim aytı aylıkken 75 kiloydum tam kilo vermeye niyetlendim 6 ay sonra 2. oğluma hamile olduğumu öğrendim bu gebeliğimde gebelik şekeri çıktı son 2 ayımda diyetisyen kontrolunde diyet yaptım ve spor 10 kilo verdxim ama emziriyorum diyerek yemeye devam ettim tabbi kilo aldı başını gitti 80 kiloyum ama hiç belli değil de işte ben çok rAHATSIZ OLUYORUM İNŞALLAH VERİRİM BUGÜN BAŞLADIM EKMEĞİ AZALTIM SPOR YAPMAYA BAŞLAdım yani anlıyacağın gebelik kiloları benim kiler
Allah oğluna uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhoşgeldin aramıza keyifli kilo kayıpları dilerim
allah razı olsun cnm cümlemizin kine inşallah yeniden incecik olurum inşallah
kızlar bugün elbise provam vardı ona gittim ve elbisem olmadı ahaha ühüühüh :)) gülsem mi ağlasam mı? terzi bile şaşırdı bunu nasıl başardın tam on günde dedi(( moralim bozuk. barbie bebek gibi olacakken şimdi lahana bebeklerinden olacağım (
kuyabiye'cimm tebrik ediyorumm birinciliğini canım, kısa zamanda mezun olacaksın inş.
karçiçeğim seni okudukça gaza geliyorum inan, çoook teşekkür ederim. inş. hep birlikte vereceğiz:)
reyhancım gönderirim canım ama tek ptt kargo var burda o yüzden ancak pazartesi verebilirim kargoya ..
Msn den gönderilmiyor buara cok fazla geliyo..
canım önemli değil olsunda pazartesi olsun.ben youtube den 2 gün idare etmeye çalışırım.ptt kargo ile nasıl gelirki biz evde yokuz.işyerinede yukarı salmıyorlar aşağıya bırakıyorlar.aşağıdan haberde vermiyor uyuzlar.ben bir sorayım yarın sana ona göre adres yazarım
çilek yiyorummmmm
tabiki cnm ben evli 22 yaşındayım ilk bebeğimi kaybettim aytı aylıkken 75 kiloydum tam kilo vermeye niyetlendim 6 ay sonra 2. oğluma hamile olduğumu öğrendim bu gebeliğimde gebelik şekeri çıktı son 2 ayımda diyetisyen kontrolunde diyet yaptım ve spor 10 kilo verdxim ama emziriyorum diyerek yemeye devam ettim tabbi kilo aldı başını gitti 80 kiloyum ama hiç belli değil de işte ben çok rAHATSIZ OLUYORUM İNŞALLAH VERİRİM BUGÜN BAŞLADIM EKMEĞİ AZALTIM SPOR YAPMAYA BAŞLAdım yani anlıyacağın gebelik kiloları benim kiler
tabiki yarışı bis kazanacagız
tebrikler canım
evet aynen böyle
geçmiş olsun canım aman dikkat et
süpersin sen ya
çilek çıktımı ya benim haberim yokçok severim ama ben çileği
meyvenull ben bu leslie yi indiremedim pc mden dolayı.sende zayıfladaki konu sahibine yazdım indiremedim yardımcı olurmusun diye sesi sologu çıkmadı.kk da olsa 40 defa dönerlerdi yardım içinneyse sen bana cd yi gönderebilirmisin?senin elinde fazla varmı?sana zahmet olmazsa çok sevinirim benim yemeyle ilgili problemim yok ama hareket olmadıgı için eritemiyorum.leslie de bana uygun sanki
bugun yediklerim
sabah 1 yumurta 1 çorba kaçıgı peynir 3 zeytin küçük 1 dilim k. ekmeği
ara 3 tane tahıllı bisküvi
öğlen mercimek çorba azıcık tavuk döner salata
ara 1 elma
akşam ıspanak yemeği 1 dilim ekmek yogurt
ara uyumazsam 1 portakal
kızlar bugün elbise provam vardı ona gittim ve elbisem olmadı ahaha ühüühüh :)) gülsem mi ağlasam mı? terzi bile şaşırdı bunu nasıl başardın tam on günde dedi(( moralim bozuk. barbie bebek gibi olacakken şimdi lahana bebeklerinden olacağım (
kuyabiye'cimm tebrik ediyorumm birinciliğini canım, kısa zamanda mezun olacaksın inş.
karçiçeğim seni okudukça gaza geliyorum inan, çoook teşekkür ederim. inş. hep birlikte vereceğiz:)
kızlar ben cok kötü durumdayım..
aksamda kek yedim ama hala canım tatlı vs bişiler yemek istiyor kocaman bir göbeğim oldu 5 aylık hamile gibiyim..
çikolata kutusunu elime alıp yemeğe baslamam an meselesi ağlıyorum resmen yaaaa bu cok kötü bişi :84::84::84::84:
kızlar ben cok kötü durumdayım..
aksamda kek yedim ama hala canım tatlı vs bişiler yemek istiyor kocaman bir göbeğim oldu 5 aylık hamile gibiyim..
çikolata kutusunu elime alıp yemeğe baslamam an meselesi ağlıyorum resmen yaaaa bu cok kötü bişi :84::84::84::84:
Gunaydin sevgiili 4. takim.
takimlar arasindan kilosu kiloma uygun birine bakiyordum.
Allahin emri pevgamberin kavli ile kuyabiyenize talibim
kuyabiye hedefim seni gecmek haberin ola, gel seninle tatlidan yarisalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?