Hayırlı pazarlarGunaydin kizlar
Hayirli pazarlar
Burda hava buz gibi. Hala kalin kazak kisilik mont geziyoruz
Günaydın, kutlu olsun.Günaydınlarrrrrr8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun can takımım
bende şoktayım yüreğime indi görünce nettin kendine ah emekler boşa gittiVe ben şoktayım
68'lere düştü diye hatırlıyorum ben aman aman işte kısacık zaman yoktu. 4-5 kilo artış olmuşKactin ki en son
bende şoktayım yüreğime indi görünce nettin kendine ah emekler boşa gitti
68'lere düştü diye hatırlıyorum ben aman aman işte kısacık zaman yoktu. 4-5 kilo artış olmuş
bluetooth açık olmalı ve konum açık olacak başka türlü geçirmiyor canım. 63 enfes ya ay idealim benimKizlar herkese guzel pazarlar
Ben bu sabah 63u gordum.
Tabi ki mutlu oldum☺
CEYDOS Canim tarti telefona gecirmedi bilgileri,anlamadim ne oldu.
Duzeltemedim de
sen halledersin onu hemen hızlı veriyorsun maşallah toparla kendini normale dönerBu kadar almış olamam yaa o kadar da abartmadım vücudum aşırı şiş
Şimdi ödem atıcı çay yapıcam akşama dopru bi daha tartılıcam inanamıyorum hala
bluetooth açık olmalı ve konum açık olacak başka türlü geçirmiyor canım. 63 enfes ya ay idealim benim
sen halledersin onu hemen hızlı veriyorsun maşallah toparla kendini normale döner
Tartınizin marka ve modelini ogrenebilir miyim? Ben de oyle bisey ariyorum da..Kizlar herkese guzel pazarlar
Ben bu sabah 63u gordum.
Tabi ki mutlu oldum☺
CEYDOS Canim tarti telefona gecirmedi bilgileri,anlamadim ne oldu.
Duzeltemedim de
Yaa Ben hafta başı tartı günü sanıyordum@gulum7 , Z zeynebzeyneb , @Puuff , @DDeeRRiiNN41 , @Kelebeknefes , fotoğraflı tartı paylaşımlarınızı bekliyorum.
Canim yine gorursun uzulme bu kadar arkadaslarinda dedigi gibi aktif olmak senin yararina burasi cok faydali oluyor. Lutfen kendin icin ve sana inanan bizler icin karali olman gercekten istemen gerek67.4 ü görmüştüm
Ya oylemi izmir cok guzel bugun ben bugun kapi pencere dayaladim yaz gelmis resmen cicekler acmis mis gibiGunaydin kizlar
Hayirli pazarlar
Burda hava buz gibi. Hala kalin kazak kisilik mont geziyoruz
Istanbula da yaz gelmis.camlar kapilar acik bende de.Ya oylemi izmir cok guzel bugun ben bugun kapi pencere dayaladim yaz gelmis resmen cicekler acmis mis gibi
Ben crossfit ne bilmiyorum.video baktim da bi onlari yaptiysan zorlanirsin tabi☺☺☺Kizlar bugun ki crossfit beni baya zorladi
Resmen bayilacaktim.
Ac karnina gittim ondan belki.
Dun de kahvaltidan 2 saat sonra gittim ama ozaman da hala rahatsiz ediyordu yediklerim
Ben crossfit ne bilmiyorum.video baktim da bi onlari yaptiysan zorlanirsin tabi☺☺☺
Ama videolar hep farkliydi tam olarak ne yapiyorsun sen
yok canım cuma günü fotoğraflı tartı, pazartesi günleri fotoğrafsız bildirim yapıyoruz.cumalar önemli anlayacağın.Yaa Ben hafta başı tartı günü sanıyordum
60.9
bahar yorgunluğudur belkideIstanbula da yaz gelmis.camlar kapilar acik bende de.
Ama ben o kadar yorgun ve halsizim ki
Dunku hareketler galiba yormus biraz beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?