Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canim insallah. Seninde kadinlar gunun kutlu olsun

Su ile sekersiz canim ben cok seviyorum.

Hanımı

Spor puanları artmış mi yoksa benim mi gözümden kaçmış

masallah benim ki hiç bakmadı
kızla oğlan bebekken gece uyumazlardı hep ben baktım tabi onlar uyurken bende öğlene kadar uyurdum
evet puanlar yükselmiş daha dengeli olmuş.
Günaydın canlar
Kızımı durağa bırakıp biraz yürüdüm iyi geldi bu gün hava çok güzel baharmı gelmiş ne
Erikler çiçek açmış
Hepinizin günü ömrü çok güzel geçsinn
gerçekten bahar geldi hafta içi dışarı çıktım sadece ince merserize kazak üstüne kadife ceket giydim oyyy kaynadım resmen. yakın zamanda kışlıkları toparlayıp gardrobumu hafifletmeyi planlıyorum.sıkıldım kalın giysilerden.

Yatmadan sporumu yazayim :))

1 saat crossfit 600 puan
200 ip atlama 400 puan
10 dk hulahop cevirmece
6bin adim

Oburlerinin puanindan emin degilim

Yawrukush CEYDOS @stitch
nurtopu gibi 1400 puanın var o şekilde kayda geçti. hulahop kardiyoya saydım en yakını o diye düşünüyorum.

fazla kuzeydesin. 4 ay yaz görebiliyor musunuz? tam bana göre öyle iklimler güneşle pek aram yok.

Yok goremiyoruz.
Gecen hafta gunesi gorduk Pazartesi nasil mutlu oluyor insan. O gunden beri yok. Hava kapali, bol sis gri bir hava var.
Tek guzel yani yazin gec karariyor. Gerci kimine gore kotu. 23 gibi kararmaya baslayip 4 gibi aydinlik daha tam kararmadan

Afiyet olsun canim. Guzel menu

Insallah canim gelsin artik 65

ah canım ya karsta yaşadığım dönemde kış aylarında hava 3 gibi kararmaya başlardı bir kasvet çökerdi içime o geceler bitmek bilmezdi.üstelik ben gece insanıyım gündüz uyurum. haklısın. güneşi sevmesemde aydınlığı iç huzur sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…