Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:) yanına güvendiğin birini alsan benimde senin gibiydi yanıma birini alıp elini tutuyordum o güç veriyordu sonra üzerine gide gide yendim. Korkularımın hep üzerine giderim ben.

İnşallah kuzum ara vermek işi tartıya nasıl yansıtacak bakalım umarım vücut şaşırma olarak döner :) ama hiç özlememişim sürekli yemeyi onu fark ettim. Yok canım yanlış değil güzel gidiyor ama serbest gün sorun olmazdı ama biraz kalorisi yüksek vücuttan zor atılan bir şeyler içtim o ödem tutabilir bakalım.

o zaman detoks çayları falan iç bolca bu hafta.bende de sıkıntı perşembeden beri wc çok az neden anlamadım.çayda içiyorum ama işe yaramıyor.
Gunaydin.
Guzel haftamiz olsun.
Cuma;63.3
Pazar;63.0
Pazartesi tartilmayi unuttum
olsun canım.300 eksin var
Yok canim sadece haftaici aliuorum. Haftasonu genelde biryere gidiyoruz. Ona bagli kalmak cok zor olur benim icin.
haklısın haftasonları herkesi geriyor.dün uykuda geçirince uyandım eşim oturuyor kızım ders çalışıyor eee yemek dedim biz aç değiliz dediler saat olmu 21. kalktım hemen kendime meksika fasulyesi almıştım haşlanmış. uyku haliyle hepsini yemek yaptığımı karnım guruldayınca anladım. onlar yediler sözde toklardı ben gene yoğurda talim.
Icinde ne un ne seker vad ana cook tatli oluyor elmadan dolayi
bu akşam halim kalırsa bunu yapıcam ben biliyor musun ?kaç gündür istiyordum. yulaf ketoda olmadığından lapayı iptal ettim ileri bir tarih için.
Olsun canim cumaya tartilirsin
sen tartılmadın değil mi cuma tartıl bence

Gecen cuma 74.3
Pazartesi 74.3
Sabitim

Dunku menum
Sabah
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
3 cb sekersiz cay

Oglen
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
Tavuk
Patates
Yogurt

Gece 1 bardak bira esime eslik ettim

Spor cocuklarla sokakta bolca kosturma
Su 1 litre belki 1.5

eşine eşlik ettiğin kısım canımı yaptı özledim özledim çok özledim. menü olmuş özlediğim kısım olmamış vuuu yazdan çıkınca bir bel bölgem vardı her gece kullanınca inanılmaz boyutlarda. ben kendimi tanıyamadım. birde üstüne kayınpederime yakalandı şişeler uyanık bakıcımız kaynımın üstüne atmışta yırttık.şimdi kaynım için üzülüyor adamcağız neden böyle yapıyor diye.bilse bütün hepimiz suçluyuz kahrından ölecek.

harika hikaye ve cok guzelsiniz

wooohooo tam bir fistik

Tebrik ediyorum kuzum, harika bir eksi, dogum gunu partiniz nasil gecti? :)
Tesekkur ederiz cnaim
guzeldi dogumgunu, ama cok yedim, onumuzdeki cuma kesin arti cikacagim , cunku hem bircok yemek kaldi hem TR'den arkadaslarimiz geliyor bu hafta, dikkat edemeyecegim. DeryaOnDiet Derya hadi yine iyisin, yoksa cuma 65i gorebilirdim haftaya artik

Canım sabit çıktığım hafta da benim durumum aynıydı ben keten tohumu yağı ile çözdüm. Kahvaltıdan 30 dk önce 1 tk içebilirsin Canım.

Afiyet olsun Canım arada güzel oluyor bende dün çok içtim :)

İşte bende herkese eşlik ettim :))) bakalım toparlanır inşallah ipin ucu fazla kaçtı kalabalık olunca :)

Sabırsızlıkla bekliyorum

Yawrukush slm ozgecigim.
Kilo bildiriminden sonra listeyi paylastiniz mi ya da paylasiliyor mu?
Bir de ilk sayfada ki listeyi guncellerseniz hedef kilomu 58 yapacaktin benim.
canim ilk sayfadaki listeyi once ben guncelliyorum sayfamizda, sonra Ozge ilk sayfaya yapistiriyor (ilk sayfayi sadec takim kaptani guncelleyebildigi icin boyle asamali oluyor)
suan onu yapiyorum, birazdan paylasacagim, senin hedefini 58 olarak guncelledim ben zaten

Valla ben yağlama iskender demedim siz dediniz ☺☺

Sabah sabah moralim bozuldu
Cuma 72.10
Pazartesi 72.40
Bu iki haftadir 72 de takildim cok dikkat ettim kaçamak bile yapmadım hatta tatlı vardı evde hiç yemedim

Cuma tartilacagim canim, ama reglim yaklasti umarim onun artisi olmaz.
Ama cumaya kadar tam gaz devam.
Waaw super aksami yogurtla gecirmen harika olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…