- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
canımsın ya .öyle haklısın ama ben normal doğum yaptım onlarda bile doğum esnasında doğumu bırakıp iğne yapacaklar diye mızıklandım.anla halimi yaklaşınca kardiyodan beter oluyor kalp atışlarım.
veriyorsun ya hangi gün olduğu önemli değil bu hafta senden çok umutluyum ben cumayı iple çekiyorum.ha yok bu haftada olamaz ise değişim diyetin yanlış diyeceğim bak ona göre.
Yok canim sadece haftaici aliuorum. Haftasonu genelde biryere gidiyoruz. Ona bagli kalmak cok zor olur benim icin.bugün hazır yemek yok muydu? afiyet olsun.
Icinde ne un ne seker vad ana cook tatli oluyor elmadan dolayiBende merak ettim bunu deniyecegim biraz daha kilo verince
Olsun canim cumaya tartilirsinGunaydin.
Guzel haftamiz olsun.
Cuma;63.3
Pazar;63.0
Pazartesi tartilmayi unuttum
o zaman detoks çayları falan iç bolca bu hafta.bende de sıkıntı perşembeden beri wc çok az neden anlamadım.çayda içiyorum ama işe yaramıyor.:) yanına güvendiğin birini alsan benimde senin gibiydi yanıma birini alıp elini tutuyordum o güç veriyordu sonra üzerine gide gide yendim. Korkularımın hep üzerine giderim ben.
İnşallah kuzum ara vermek işi tartıya nasıl yansıtacak bakalım umarım vücut şaşırma olarak döner :) ama hiç özlememişim sürekli yemeyi onu fark ettim. Yok canım yanlış değil güzel gidiyor ama serbest gün sorun olmazdı ama biraz kalorisi yüksek vücuttan zor atılan bir şeyler içtim o ödem tutabilir bakalım.
olsun canım.300 eksin varGunaydin.
Guzel haftamiz olsun.
Cuma;63.3
Pazar;63.0
Pazartesi tartilmayi unuttum
haklısın haftasonları herkesi geriyor.dün uykuda geçirince uyandım eşim oturuyor kızım ders çalışıyor eee yemek dedim biz aç değiliz dediler saat olmu 21. kalktım hemen kendime meksika fasulyesi almıştım haşlanmış. uyku haliyle hepsini yemek yaptığımı karnım guruldayınca anladım. onlar yediler sözde toklardı ben gene yoğurda talim.Yok canim sadece haftaici aliuorum. Haftasonu genelde biryere gidiyoruz. Ona bagli kalmak cok zor olur benim icin.
bu akşam halim kalırsa bunu yapıcam ben biliyor musun ?kaç gündür istiyordum. yulaf ketoda olmadığından lapayı iptal ettim ileri bir tarih için.Icinde ne un ne seker vad ana cook tatli oluyor elmadan dolayi
sen tartılmadın değil mi cuma tartıl benceOlsun canim cumaya tartilirsin
eşine eşlik ettiğin kısım canımı yaptı özledim özledim çok özledim. menü olmuş özlediğim kısım olmamış vuuu yazdan çıkınca bir bel bölgem vardı her gece kullanınca inanılmaz boyutlarda. ben kendimi tanıyamadım. birde üstüne kayınpederime yakalandı şişeler uyanık bakıcımız kaynımın üstüne atmışta yırttık.şimdi kaynım için üzülüyor adamcağız neden böyle yapıyor diye.bilse bütün hepimiz suçluyuz kahrından ölecek.Gecen cuma 74.3
Pazartesi 74.3
Sabitim
Dunku menum
Sabah
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
3 cb sekersiz cay
Oglen
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
Tavuk
Patates
Yogurt
Gece 1 bardak bira esime eslik ettim
Spor cocuklarla sokakta bolca kosturma
Su 1 litre belki 1.5
harika hikaye ve cok guzelsiniz4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.
sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302
wooohooo tam bir fistikTekrardan selam kizlar size gecmisimi anlatmak isterdim ama cok uzun bir hikayem var ilk geldigim donemlerde uzun uzun anlatmistim sadece kisa bi ozet gecicem suanki evliligim benim ikinci evliligim ilk esimle evliyken cocugum olmuyordu ve cok uzun yillar bebek tedavisi gordum zaten vucudum kilo almaya musait oldugu icinde aldigim hormon ilaclarim malesef ki beni 81 lere kadar goturdu neyse ki onca tedavilerde tup bebeklerden sonra hamile kalamadim ha bi kere kaldim ama hemen dusuk yapmistim neyse bir gun gobegimde catlaklar olusmaya basladigini gordum ve ben nereye gidiyorum dedim dur demem gerekiyor dedim ve durdum gercekten de diyetisyen ve spor destegiyle 72 lere dustum ve sıkıldım kilo vermekten biraktim bir sene sonunda yaptiysam yine yaparim dedim ve 57 kiloya kadar indim yine diyetisyen kontrolunde tabi neyse ki kilolarimla beraber esimide cikardim hayatimdan sonrasimi suan hayatimda cok sevdigim bir hayat arkadasim ve nur topu iki iki evladim var tabiii iki dogum ust ustte olmasi sonucu aldigim bi 82 kilom vardi ben burada ondanda kurtuldum 67 lere kadar dustum ama duzensiz beslenmekten dolayi suan ki kilomdayim hemen resimlerimide paylasiyorum sizinle umarim ceydanin ki gibi bu hikayede sizi motive edebilir hepinizi öpüyorum.
Eki Görüntüle 2601451
Eki Görüntüle 2601452
Eki Görüntüle 2601454
Tesekkur ederiz cnaimTebrik ediyorum kuzum, harika bir eksi, dogum gunu partiniz nasil gecti? :)
o zaman detoks çayları falan iç bolca bu hafta.bende de sıkıntı perşembeden beri wc çok az neden anlamadım.çayda içiyorum ama işe yaramıyor.
olsun canım.300 eksin var
haklısın haftasonları herkesi geriyor.dün uykuda geçirince uyandım eşim oturuyor kızım ders çalışıyor eee yemek dedim biz aç değiliz dediler saat olmu 21. kalktım hemen kendime meksika fasulyesi almıştım haşlanmış. uyku haliyle hepsini yemek yaptığımı karnım guruldayınca anladım. onlar yediler sözde toklardı ben gene yoğurda talim.
bu akşam halim kalırsa bunu yapıcam ben biliyor musun ?kaç gündür istiyordum. yulaf ketoda olmadığından lapayı iptal ettim ileri bir tarih için.
sen tartılmadın değil mi cuma tartıl bence
Gecen cuma 74.3
Pazartesi 74.3
Sabitim
Dunku menum
Sabah
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
3 cb sekersiz cay
Oglen
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
Tavuk
Patates
Yogurt
Gece 1 bardak bira esime eslik ettim
Spor cocuklarla sokakta bolca kosturma
Su 1 litre belki 1.5
eşine eşlik ettiğin kısım canımı yaptı özledim özledim çok özledim. menü olmuş özlediğim kısım olmamış vuuu yazdan çıkınca bir bel bölgem vardı her gece kullanınca inanılmaz boyutlarda. ben kendimi tanıyamadım. birde üstüne kayınpederime yakalandı şişeler uyanık bakıcımız kaynımın üstüne atmışta yırttık.şimdi kaynım için üzülüyor adamcağız neden böyle yapıyor diye.bilse bütün hepimiz suçluyuz kahrından ölecek.
Cuma tartilacagim da su an agrim var,reglim gecikti.Olsun canim cumaya tartilirsin
Sabırsızlıkla bekliyorumbugün paylaşılacak canım merak etme 4. olduk zaten takımca dikkat etmişsindir.eş sonuçlarıda gelecek.
afiyet olsun canım güzel olmuş
halletim canım mekik egzersizi olarak not ettim
yahaha bizde de tam tersi ben dışında ev halkı yemek için yaşar. kocişim sabah ben uyurken çıkıyor evden her sabah standart tarif linkleri yolluyor bana bu sabahta refikadan bolca tarif göndermiş açmadım bile ne olduklarını bilmiyorum.
dün biraz zor oldu çok savsakladım kendimi
vay cumaya daha fazlası gelecek harika
ne güzel yemek yemişsin sen öyle aferin kuzum.
digital daha net geliyor bana anolog olanlarda hassas ayar var her defasında onu bulmak gerek.
ekmek ve patatesin suçı bence o kov gitsin bak cumaya eksi geleceksin
günaydın canım
sabah sabah güldürdün beni ilahi.yakalasamda bişey değişse güzel olacak.
harika en azından durumun dengeli dün beslendiğin gibi olursa cumaya eksi gelecek.
şansımı denedim canım sen olmayınca özlüyorum. bir daha bu kadar uzak kalma buradan. gerçekten çok hissettim olmadığını
müthiş birşey yapıyorsun valla aslında bende yaptırsam ama kan aldırma korkusu yapamıyorum.
yaaaa canım nasıl mutlu oldum. çok güzel vermişsin .tartı cuma günü eklenecek bugün bildirim sadece
canim ilk sayfadaki listeyi once ben guncelliyorum sayfamizda, sonra Ozge ilk sayfaya yapistiriyor (ilk sayfayi sadec takim kaptani guncelleyebildigi icin boyle asamali oluyor)Yawrukush slm ozgecigim.
Kilo bildiriminden sonra listeyi paylastiniz mi ya da paylasiliyor mu?
Bir de ilk sayfada ki listeyi guncellerseniz hedef kilomu 58 yapacaktin benim.
Ooo kayseri dedin bitirdin beni, universitede kayserili arkadasim vardi senden iyi olmasin az yaglamasini yemedim, kulaklari cinlasin..
Ben Eginliyim , dogununda yemek kulturu cok genis, bizimkilerde sagolsunlar yasamak icin yemez, yemek icin yasarlar :)))
Valla ben yağlama iskender demedim siz dedinizAppLesma canim yaglama istedi. Hic yemedim ama? Sarkisladan kayseriye gidince tek bildigimiz meshur iskenderciye gitmek oluyordu. 10sene oldu yemeyeli
CEYDOS keto tarifleri bulmakda zorlanirsan haber ver. Seve Seve yazarim yine.
Keto soganli bagimlisi oldum :)
Usenmezsem cocuklara yapacagim corek pizza sonrasi kendime keto soganli mi yapsam
Cuma tartilacagim canim, ama reglim yaklasti umarim onun artisi olmaz.o zaman detoks çayları falan iç bolca bu hafta.bende de sıkıntı perşembeden beri wc çok az neden anlamadım.çayda içiyorum ama işe yaramıyor.
olsun canım.300 eksin var
haklısın haftasonları herkesi geriyor.dün uykuda geçirince uyandım eşim oturuyor kızım ders çalışıyor eee yemek dedim biz aç değiliz dediler saat olmu 21. kalktım hemen kendime meksika fasulyesi almıştım haşlanmış. uyku haliyle hepsini yemek yaptığımı karnım guruldayınca anladım. onlar yediler sözde toklardı ben gene yoğurda talim.
bu akşam halim kalırsa bunu yapıcam ben biliyor musun ?kaç gündür istiyordum. yulaf ketoda olmadığından lapayı iptal ettim ileri bir tarih için.
sen tartılmadın değil mi cuma tartıl bence
Benim de reglim cumartesi pazar gibi, aynisini ben de dusunuyorum. Umarim ikimiz de eksiyle geliriz canimCuma tartilacagim da su an agrim var,reglim gecikti.
Bu hafta aşiri şiş olacagim,
Eksi cikmazsa benim sucum degil banane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?