Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın 4.takımın güzel hatunları
Kızımı okula gönderdim kahvaltımı yaptım öncesinde 2 bardak su tabi..
Evi toparlayıp spora gidiyorum..
Tartıldım 98.5 çıktım
Ben bu direnci yenene kadar böyle gr. Şeklinde devam edicem galiba..
Morel bozmak yok yola devamm
Kendimide motive ediyorum gidecek bu kilolar
Bol sporlu saglıklı günler diliyorum kaçamak yapmayın ceydos yakalar

plasticwoman nerelerdesin canım . 2 gündür yoksun cuma özlettin kendini .

Canım yazmıştım gelemeyeceğimi, hafta sonu fazla yoğundum.

Cezali gorunuyor.
plasticwoman in de bu haftasonu sanki baya yogun gececekti

Evet canım ama geldim

Yawrukush mesajını alıntıladım fakat cevapla yaptığımda mesaj yazdığım kısım alt satırlara geçmedi. O nedenle ayrıca yazıyorum güzeldi Canım eğlendim baya bugün döndüm tekrar işte beslenmeye :) 2 gün ara vermiş gibi oldum çok yemedim ama karbo çok aldım.

Ben tartılmadım sabah ancak çıktım evden aile hekimine gittim kan verip işe geldim. Tüm değerlerime baktırdım bakalım Cuma da göstereceğim ona göre vitaminler devam edecek ve insülin direncine de baktırıyorum tekrar

Iyi geceler. Bu aralar oğlum diş çıkarıyor her yazılanı okuyamıyorum. Bu hafta takımımız kaçıncı oldu, ve eş yarışması nasıl sonuçlandı. Yarış beni fena gaza getiriyor
bugün paylaşılacak canım merak etme 4. olduk zaten takımca dikkat etmişsindir.eş sonuçlarıda gelecek.
afiyet olsun canım güzel olmuş

halletim canım mekik egzersizi olarak not ettim
Aynen kizlar bende ayniyim sanki yemek icin yasiyorum. Ama kendimi astim saniyorum eskiden usenmezdim canim ne istese yapardim simdi yapmiyorum.ev halki yasamak icin yiyenlerden bende onlara uymaya calisiyorum
yahaha bizde de tam tersi ben dışında ev halkı yemek için yaşar. kocişim sabah ben uyurken çıkıyor evden her sabah standart tarif linkleri yolluyor bana bu sabahta refikadan bolca tarif göndermiş açmadım bile ne olduklarını bilmiyorum.
Esim ya nasil duruyorsun bu kadar seyle yaa
dün biraz zor oldu çok savsakladım kendimi
Gunaydin Cuma gunu 81.5
Bugün 80.7
vay cumaya daha fazlası gelecek harika
ne güzel yemek yemişsin sen öyle aferin kuzum.
Danimarka da

Gunaydin bu arada :)

Kontrol tarti 65
+500gr dan kurtuldum. Hedef 64 u gormek.

Keske analog yerine dijital tarti mi alsaydim diyorum.
digital daha net geliyor bana anolog olanlarda hassas ayar var her defasında onu bulmak gerek.
Gunaydin
Bugun 73.6 arti ciktim cumaya gore
ekmek ve patatesin suçı bence o kov gitsin bak cumaya eksi geleceksin
Günaydınlarrrrr
günaydın canım
sabah sabah güldürdün beni ilahi.yakalasamda bişey değişse güzel olacak.
harika en azından durumun dengeli dün beslendiğin gibi olursa cumaya eksi gelecek.
Canım yazmıştım gelemeyeceğimi, hafta sonu fazla yoğundum.

Evet canım ama geldim
şansımı denedim canım sen olmayınca özlüyorum. bir daha bu kadar uzak kalma buradan. gerçekten çok hissettim olmadığını
müthiş birşey yapıyorsun valla aslında bende yaptırsam ama kan aldırma korkusu yapamıyorum.
yaaaa canım nasıl mutlu oldum. çok güzel vermişsin .tartı cuma günü eklenecek bugün bildirim sadece

şimdi tartıldım durumum stabil değişen bişey olmamış iki günde ama zaten ben hissediyorum pazaretesi günleri hiç kilo vermem ben hep salı veya çarşamba günü küt diye düşüyor vücudum hissettiriyor. cuma baktığımda inmiş oluyorum.

Sağol canım valla bende özlüyorum, tanımadan sevdiğim kişilerden biri de sensin dün aldım bi telefonu ama o kadar halsizdim ki 30 bildirim görünce bakıp yazamam diye gözüm korktu :)) dünden kalma olunca zor oluyor :))

Bende çok mutlu gitmiyorum kan verene kadar savaşıyorum kendimle :) bakmıyorum hiç falan öyle geçiyor. Aklına getirmeden git Canım biz neleri başarıyoruz kan almayı mı yapamayacağız :)

Ne güzel ben de Cumartesi günleri veriyorum nedense

canımsın ya .öyle haklısın ama ben normal doğum yaptım onlarda bile doğum esnasında doğumu bırakıp iğne yapacaklar diye mızıklandım.anla halimi yaklaşınca kardiyodan beter oluyor kalp atışlarım.
Ne güzel ben de Cumartesi günleri veriyorum nedense
veriyorsun ya hangi gün olduğu önemli değil bu hafta senden çok umutluyum ben cumayı iple çekiyorum.ha yok bu haftada olamaz ise değişim diyetin yanlış diyeceğim bak ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…