Bende çok seviyorum , en büyük hobimBende cok seviyorum yemek yemeyi, yani benim icin solen gibi birsey :))
Aynen kizlar bende ayniyim sanki yemek icin yasiyorum. Ama kendimi astim saniyorum eskiden usenmezdim canim ne istese yapardim simdi yapmiyorum.ev halki yasamak icin yiyenlerden bende onlara uymaya calisiyorumBende çok seviyorum , en büyük hobim
Guzel menu bence afiyet olsunPazar menüm
kahvaltı
1sucuklu yumurta 1dilim ekmek peynir şekersiz çay
ara şekersiz çay 1lokma tuzlu kurabiye
akşam
1kase mercimek çorbası
1dilim köy ekmeği aşırı güzel koktu yedim valla
spor yok 3lt su
Gecmis olsun canimIyi geceler. Bu aralar oğlum diş çıkarıyor her yazılanı okuyamıyorum. Bu hafta takımımız kaçıncı oldu, ve eş yarışması nasıl sonuçlandı. Yarış beni fena gaza getiriyor
İyi benceKAHVALTI
2 dilim ekmek
1 kibrit KUTUSU kadar peynir
Ispanaklı yumurta
4/5 zeytin
1 bardak çay
İKİNDİ
Küçük bir tabak mantı
AKŞAM
Şekersiz bir fincan kahve
Esim ya nasil duruyorsun bu kadar seyle yaa8 mart 2020 pazar bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet çiğ köfte ev yapımı
akşam : 150 gr yoğurt + kellogs
su : bugün yerlerde
spor yok.
Bencede harika olurKeske firsatimiz olsa birgun hepimiz bir araya gelip bir odul yemegi yesek, ya da kilolari verip kutlama yapsak.
Bu grupla harika olur beraber yiyip icmek :))
Gayet guzel olmus canimSelam kızlar
Umarım güzel geçmiştir gününüz
Menüm..
Kahvaltı..
1.d Peynir
5 zeytin
Domatesli. Biberli kıyma kavurma
1d. Tb ekmeği
Ara..
Yarım muz
Öğlen yok bende
Acıkırsan dedi dr.
1 naneli ayran
5 gibi
1çay bardağı
Kuru üzüm leblebi karışımı
Akşam 7 gibi..
Tavuk suyu çorba (tavuk parçaları boldu)
Yoğurtlu ıspanak
Ekmek yok ☺
Su 2 lt.
Spor..
3000 adım
12 dk zumba
100 duvar mekik
Puanları hatırlamıyorum bakıp yazarımCEYDOS
Bende merak ettim bunu deniyecegim biraz daha kilo verinceElmali yumurtayi en sina biraktim canim tatli niyetine :). Gecen haftaici aldigim menude gelmisti begenip internetten tarifini buldum. Gayet lezzetlj ve cok tatli oluyir. Ben daha puf puf olsun diye ince yumurta beyazini uzun sure cirptim sonra uzerine elma rendesi ve yumurta sarisini ekledim kasikla hafifce karistirdim. Sonra az tagli tavaya her bir tanesi bir kasik kadar olacak sekilde ekleyip kizarttim. Cayin yanina cook yakisti
Buda cok guzel gorunuyor dememek lazim birgunGoruntu olarak soyle birseytadida enfes
Tarifi ise
200 gr rendelenmis mozarella
50 gr labne peyniri mikro varsa mikroda eritilir.
Benim gibi yoksa mikron, Tavada cevire cevire erit. Yakmamaya dikkat et.
Ikinci asama
75 gr Badem unu
2 yumurta
1 Cay kasigi kabartma tozu
Biraz tuz
Erittigin mozarella karisimina ekle ve yogur :)
Borcam a elini islatip yaymaya basla. Ay umarim anlasiliyordur.
Neyse sonra 180 derece firina ver 10_15 dk. Ustu hafif kizarsin.
Bu arada ic harci hazirliyoruz.
Ic harci
3 sogani zeytiyag ve tereyag da kavur. Miktar goz karari
1 Yemek kasigi salca
Pul biberi
125 gr tam yagli beyaz peynir i ekle icine. Sonra firindan hamuru cikarip karisimi ustune døk. Heryeri kaplasin
Tekrar 15 dk firina ver
Bu kdr
Bence miktarlari azaltarak baslayabilirsin kalori hesabi yapmaya calic8 mart menüsü
Sabah
2 çatal peynir
Kıymalı çökertme tarzı bişey 4 y.k kadar
Çay
1 dilim kepekli ekmek
Maydonoz ve roka
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt
Maydınoz roka
Akşam çay faslı
Çay ve kurabiye
Canim yasin daha cok kucukmus birazcik kararli olsan gider kilolar yas ilerleyince vermek zorlasiyor. Sana elvan odabasinin kitabini tavsiye ederim. Ben onu okuyarak kendimi frenliyorum. Adi bile psikolojik olarak insani motive ediyor. Kitabin adi Doya Doya ZayiflaKesinlikşe canım çok daha düzenli yemeye dikkat edicem
Boyum 1 57 falan yani değişiyor1 55 biliyorum kendimi ama aynı boyda olduğum kişiler ne hikmetse 1 60 falanlar eşim de sen 1 55 değilsindir dedi geçen onun boyu 1 86 160 a yakınım heralde
23 yaşımın sonlarındayım
Senin yaş boy kilo kaç canım
Allah korusun canim aman dikkat edinSabah kotu oldugumu saymasak kolay gecti. Yogunlukdan Yemek dusunemedim. Evdekilere yaptigim yemekde bana uygun degildi Öglen :)
Yuruyus de cocuklar ile 18 de ciktik. Yordum iyice Eve geldiler sicak kakao icip bayildilar. Benimle yuruyuse ciktilar diye ødul :))
Amerika da corona cok mu ciddi?
Burda da 35 kiside var ama 500 kisi kadar karantinada Simdilik. 840bin kisiye bulasmasini bekliyorlarmis. 5,6 milyon insan var ulkede.
Canim zor bir durum mumkun oldugunca cikmayin sizdeAslinda olum vakasi az ama test yapilip pozitif cikan insan sayisi artiyor.
Dolayisiyla eyaletler olaganustu hal ilan ediyor.
Mesela okullar anne babalarin insiyatifinde canim, istersen evde tutabilirsin cocuklari.
is yerleride uygun isler icin evden calismayi kabul ediyor (muhendis, yazilimci vs)
Ekonomi tepetaklak oldu, boyle durumlar kuzum...
Canim aksam genelde fazla cikiyoruz sabah ac karnina wc den sonra tardil bakBu kadar almış olamam yaa o kadar da abartmadım vücudum aşırı şiş
Şimdi ödem atıcı çay yapıcam akşama dopru bi daha tartılıcam inanamıyorum hala
Nerde yasiyorsun merak ettimYok goremiyoruz.
Gecen hafta gunesi gorduk Pazartesinasil mutlu oluyor insan. O gunden beri yok. Hava kapali, bol sis gri bir hava var.
Tek guzel yani yazin gec karariyor. Gerci kimine gore kotu. 23 gibi kararmaya baslayip 4 gibi aydinlik daha tam kararmadan
Bence güzel. Kırk yılda bir kaçamak yapmışsın ki günahlarımla demişsin haha. Ben beğendim. Yokluğun farkedildi. Hadi iyi haftalarDünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Dün gece arkadaşlarla dışarıda yemek yedik.gelince yazayım dedim ama geç döndüm eve
Şimdi günahlarımla birlikte yazıyorum
Ctesi
09:00 çeyrek çavdarlı simit 1 haşlanmış yumurta domates,peynir,salatalık,zeytin
13:00 yarım çavdarlı simit
20:30 2 dilim ince hamurlu (lahmacun hamurundan bile gevrek) dana füme antrikotlu,mantar,mozarelle ve rokalı pizza
Bol çay,kahve
Yaklaşık 4 litreye yakın su içildi
7098 adım atıldı.
Sabah tartı 73,40 kg idi.
Pazar
11:00 1 yumurtalı,peynirli omlet,salata,domates,zeytin,peynir 2 dilimcik sucuk
16:00 1 kuru incir,1 hurma,1 avuç tuzsuz fıstk,2 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
18:00 1 kase sebze çorbası,yarım tabak kuru fasülye,2 çorba kaşığı bamya,bol yoğurt ve salata
3 litre su içildi.
6249 adım atıldı
Sevgili eşim beni merak etmiş kıyamam ben sanamilkk Sabah kahvaltıda misafir vardı sonra avm filan fırsat bulamadım.
Yawrukush CEYDOS stitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?