Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Bi fincan salatalık
Yarım kırmızı biber
Filtre kahve

Öğlen
Kızaemış piliç sadece but

Ara
Yulaflı bisküvi
Soğuk mocha

Akşam
1 tabak arpa pilavı

10460 adım
Yürüyüş yaptım bugün bolcaqqqqq

spor puanını hesaplamamışsın canım 228 puanın var bilgin olsun bugün
tebrik ediyorum canım en doğru hareket diyette yapılacak.
Kızlar bugün tartıldım yine 86.9 olmuşum bem ya neden acaba 86. 6 idim
o kadar ufak oynamalar normaldir. önemli olan uç noktalara çıkmasın

güzel olmuş menün spor puanını hesaplamamışsın . 523 puanın var

Bugün menüsünü yazayım:

Malum tek öğündeyim ve serbest gün verince bugün zor geçti :)

Eve geldim yemeği hazırlayana kadar 2 küçük lahana sarması ve yarım turp yedim (Bulgurlu, kıymalı)

3-4 tavuk köftesi (ekmek yok)
Çoban salata
Yer fıstığı

3 lt su
Zencefilli, limonlu çay
Filtre kahve

Spor yok yarın başlayacağım.

Yawrukush stitch CEYDOS

Canım sen emziriyor muydun? Kızartma dediğin nedir? Yağda mı kızartıyorsun öyleyse kötü. Akşam protein sabah karbo olsa daha iyi. Akşamları hafif geçirmek iyi. Ayrıca bisküvi ne kadar yedin onun yerine kahve ve 2 hurma olsa daha iyi olur.

Güzel olmuş Canım bugün

eline sağlık canım :)

hoş geldin canım :) ben de izinliydim bugün . dün nöbette çok yorulmuşum hala bi yorgunluk var üstümde . nasıl gidiyor , napıyosun ?

Bugün bende çok Yorgun’um spora gidemedim. İyiyim Canım serbest gün sonrası dönemem diye korkum vardı ama sorunsuz atlattım günü çok şükür.

Hazır kızarmış piliçler oluyor ya onun sadece butunu yedim kuzum emzirmiyorum bide bisküvinin toplam kalorisi 94 kendim kızartmadım yani sabah karbo akşam protein derken nasıl bi beslenme uygulamalıyım gerçekten kilo kaybına ihtiyacım var

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun saatler alindi ileriye, cocuklar uyuyakaldi bu sabah okula yetistiremedim :)
Sabahin 8.30unda kurutma makinasini tamire gorevli geldi her yer birbirine girdi.
Simdi kahvalti ediyorum , oradan fizik tedaviye, oradan kucuk bir sebze alisverisi ve buyuk oglumun okulunda gorevliyim bugun.
Okullarinin 120. gunu bugun , kutlama ve etkinlik yapacagiz.
Bu sebeple kucuk oglum ilk kez bugun 2 saat fazla kalacak kreste, birazda onun gerginligi var bakalim uyuyacak mi?
Sonra kucugumu okuldan alacagim, yarim saat sonra buyugumu okuldan alacagim, 1 bucuk saat parkta oynatacagim, sonrada eve gelip karinlarini doyurup, hooop buyuk oglumla anne ogul piyano dersine gidecegiz.
Bugun resitali var oglumun teyzeleri, kendisi bir sarki sunumu yapacak , foto cekip atarim.
Tabi bu kosturmacada ne ara evde olup yemek yapabilecegim bilmiyorum
Dun aksam kucuk oglum, minik bir kaza gecirdi, tahta bir oyuncagi o ve abisi birbirlerinden cekerken, kucugumun goz kapagini kesti oyuncagin sivri yeri
Gozu kipkirmizi oldu epey kotu bir aksam gecirdik, gece onunla uyudum, o sebeple takima hic bakamadim..
Cok sukur suan iyi,pansuman yapip goturdum okula,bu kadarla atlattigimiza sukurler olsun....
Hepinizi cok seviyorum, hep aralarda telden bakacagim sizlere...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…