Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çocuklarım büyüdü biri ünide diğeri 13 yaşında artık o yüzden işim kalmadı. ama hep tembeldim.
aman tanrım şakamı bu geldi mi bize de ? ay şimdi korktum işte.

Yani boyutu belli degil tabi de evet gece 1 de aciklama yapti.
En korktugum yerlerde okullar.
Kalabalik,kucuk cocuklar,kisitli sabun vs.
Ve herkes zaten su an nezle,grip.
Insallah buyumez bu durum.
Ama 1 kisi bile olsa o kisinin markete toplu tasimaya evine akrabasina vs dusunsene.

inşallah bir an önce yaz gelirde biter bu stres dediğin gibi 1 kişi en az 4 kişi demek aile ortamında marketlerde yaklaşmamak lazım insanlara

Sağlık bakanlığının açıklaması sanırım. Türkiye'de ilk Coronavirus görülmüş. Ölüm oranı düşük olsa da yaşlılar ve daha önce ağır hastalık geçirenler, bağışıklığı düşük olanlar tehlikede. Umarım çok yayılmaz.
CEYDOS

inanılmaz gerildim. istanbulda sanırım büyükçekmecede gibi bir haber okudum emin değilim.

Bugün menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim.ekmek

Akşam yemekhanede : hasan paşa köfte
Mercimek çorbası
40 Gr ekmek
1 tulumba tatlisi

Gece 12 gibi : 40 Gr ekmek
Az tereyağı
Reçel

Su : 1 litre

Spor : 15 dk.eliptik

Yawrukush stitch CEYDOS

Toplu paylaştım zTen aksam menüsünü değiştirdim sadece. Kahvaltı menüsünü de yazdığım mesaja alıntı yaptım. Gözden kaçırmayın diye.

Hayirli sabahlar
Dun yazamadim menumu. Giremedim siteye, sonra da uyudum

Ilk ogun 12
2 dilim keto soganli
Yarim avokado

Aksam
1 kasarli tost Hindi fume ile. Keto ekmegi kullandim

Adim 12300
Spor yok
Su 2 L

Hayirli sabahlar
Sabah sade kahve
Kahvalti
Pirasa dereotu maydanoz nane lor 2 yumurta ile omlet 3 zeytin az peynir cay
Ara yesil cay
Ogle
Az hazir corba
İkindi kizimin dogum gunuydu
Cok inci bir dilim pasta kendimiz yaptik krem santi yada yada hazir krema yok her seyi kendim yaptim 6 mercimek kofte 1 kucuk dilim borek pirasali sade kahve
Aksam 1 kepce hazir makarna manti
Su 2 .5lt olmustur
50 yatarak bisiklet cevirme 20 bacaklari karna cekme
Yawrukush CEYDOS stitch

Puanlari ben bir ara toplayip yazarim su an vaktim yok da

Teşekkür ederim desteğin icin. Herşey üst üste geldi kilo vermem de durdu iyice moralim bozuluyor . Senin de dedigin gibi hastaliklarimiz bi geçse her yere yeniden başlayabilirim gibi geliyor.
Virus türkiyedede varmis en sonunda açıkladılar okullar tatil olabilir diyorlar sabah sabah.yine gerildim
Inşallah fazla bulaşmadan havaların ısınmasıyla ölmüş olur virüs

Virüs vakası varmış ülkemizde.

Bir daha ki seviyede yiyeceğim var zaten. Pazar günü 4. Seviyeye geçiyorum. Zaten grup derslerinde daha fazla enerji harcıyoruz Ama puanları çok düşük o yüzden hesaplamıyorum :)

Tasinma durumunuz mu var canisi?

Evet canım eşimin zorunlu doğu hizmeti var

Beeeeeeeeeeen de varimmmm :)

Süper takım çoğaldı :)

Bende gece gördüm ama açıklamaları pek güvenli bulmuyorum takip bile etmedim. Zaten açıklamada çok açık var. Hangi şehirde söylenmedi, yurtdışından gelmiş geldiği uçağa ulaşıldı mı? Aynı uçakta çalışan kişilere test yapıldı mı, ne gibi önlemler alınıyor? Korkutucu oldu biz de çok hızlı yayılır İtalya gibi bizim halkımız da dinlemez uyarıları.

çocuklarım büyüdü biri ünide diğeri 13 yaşında artık o yüzden işim kalmadı. ama hep tembeldim.
aman tanrım şakamı bu geldi mi bize de ? ay şimdi korktum işte.

Evet canım tespit edildi diyelim. Vitaminlerimi sipariş ettim, çörek otu yağı takviyesi aldım, oğluma vitamin aldım. Bağışıklık güçlendirmek gerekiyor.

Evet ne yazık ki oğlum devlette değil orada hijyen daha sıkıntılı ama çocuk sonuçta iç içeler götürmedim okula

Virüs vakası varmış ülkemizde.

Evet ne yazık ki bağışıklık güçlendirmek laızm

Kızlar bağışıklık güçlendirmemiz lazım virüs için, artık sık el yıkayın bile demiyorum biliyoruz.
Bağışıklık güçlendirmek için multivitamin takviyesi alın
Çörek otu yağı sabah kahvaltı öncesi 1 tk için
Çocuklara bal, polen, arı sütü karışımı verin
Çocuklara propolis kullanmak iyi olur. Ben uzun süredir griptim ve geçmiyordu en son bu yöntemlerle atlattım ilacı kestim bağışıklığımızı güçlendirmemiz şart.

Ayrıca: 5 lt suya yarım çay bardağı klasik çamaşır suyu karıştırıp ev de kollar, yerler vs silinmeli

Propolis var evde yazin almistim deneyim vermeyi. Olsutun icinde vaya yogurdun icinde

İyi geceler kizlar ben yine nobetteyim , siz nasılsınız ? Oyhh yine uykum geldi :)
iyi nöbetler ayda kaç gün nöbetin var senin böyle. yazık valla.peki nöbet ertesi boşa çıkmıyor musunuz?
Toplu paylaştım zTen aksam menüsünü değiştirdim sadece. Kahvaltı menüsünü de yazdığım mesaja alıntı yaptım. Gözden kaçırmayın diye.
fark etmemişim canım kusura bakma
Hayirli sabahlar
Dun yazamadim menumu. Giremedim siteye, sonra da uyudum

Ilk ogun 12
2 dilim keto soganli
Yarim avokado

Aksam
1 kasarli tost Hindi fume ile. Keto ekmegi kullandim

Adim 12300
Spor yok
Su 2 L
afiyet olsun
makarna gece çok olmuş öğle zaten fazla onu örtmek için gece daha hafif olmalıydı be eşim. bugün olmamış.
haklısın çok fazla soru işareti var.zaten hiçbir zaman hiçbir konuda tam bilgilendirilmiyoruz ki.
15 dk da bir su içmekte şart virüsü mide yoluyla atmak için midede yaşayamıyormuş.

Propolis var evde yazin almistim deneyim vermeyi. Olsutun icinde vaya yogurdun icinde

Ben meyve suyu ile veriyorum süt ve türevleri ile oluyor mu araştırmak lazım

Ne yazık ki öyle İtalya da bizim gibi umursamadı sonuç en hızlı orada yayıldı. Bizim vatandaşlarımız da pek umursamayacak ve çok iç içe yaşayan bir toplumuz iyi yanı 10 yaş altı risk altında değil ama taşıyıcı olabilir tabi. Yine de önlem almak lazım

Ben çok su içiyorum, oğlum da öyle ama eşime de içirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…