Porsiyonlar benim normalde yedigimden kucuk ama lezzetliler.
Iyi seyirler canim. Hangi dizi?
Bu iki gündür çok halsizim. Kolum bile kalkmıyor. Bu yüzden akşam yemeğini protoin yaptım.Kahvaltı
avuctan az tavuk, 1 avuctan az et
Akşam
1 tabah karnibahar haşlayıp üzerine yoğurt koycam
30 dk leslie 210 puan
Oğlum izin verirse mekikte çekerim
Şimdiye kadar 2 litre su, devamı gelir.
Geçmiş olsun güzel menüBu iki gündür çok halsizim. Kolum bile kalkmıyor. Bu yüzden akşam yemeğini protoin yaptım.
Akşam= 3 küçük incik 1 tabak salata 3 lt su
1,5 saat ev temizliği 270 puan
geçmiş olsun canım.vitamin desteği alman iyi olur. sabah öğle akşam menülerini toplu paylaşırsan yorumlamamız daha kolay olur.ev temizliği spor yarışmasına dahil değil çok üzgünüm .Bu iki gündür çok halsizim. Kolum bile kalkmıyor. Bu yüzden akşam yemeğini protoin yaptım.
Akşam= 3 küçük incik 1 tabak salata 3 lt su
1,5 saat ev temizliği 270 puan
karın yağlarını eritmek için yoğurt kürü yapabilirsin. patates kızartmasını beğenmedim bak demedi deme simitlerini genişletir dikkat etmelisin.ödem içinde yeşil çay içersen iner şişliğin.İyi geceler
Salı menüm
Kahvaltı 1haşlanmış yumurta 2çatal patates kızartması 1dilim ekmek 3zeytin peynir
Ara muz
Akşam brokoli yemeği 2yk ciğer salatalık
Bugün regl oldum şişkinlik vardı cumaya kadar iner inş simitlerim çıktı benim yan taraflarım yoğurt kürü mü yapılıyordu eritmek için
puan olarak hesaplayıp verir misin canım?
ilahi nereden çıkardın onu. tembelim, en iyi çözümleri tembeller üretirmiş. derler ki bir işi en iyi ve en çabuk şekilde halletmek istersen tembele ver o halleder.CEYDOS Sen de cok pratik bir kadina benziyorsun.
Her seye bir cozumu olan,cabuk is halleden biri gibi
12247 adım = 612 puanpuan olarak hesaplayıp verir misin canım?
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım 1. sayfada puanlamalar mevcut
gece gece ne güzel yürümüşsün tebrik ederim12247 adım = 612 puan
Ben de tembelim.ilahi nereden çıkardın onu. tembelim, en iyi çözümleri tembeller üretirmiş. derler ki bir işi en iyi ve en çabuk şekilde halletmek istersen tembele ver o halleder.
Çok ani oldu arkadaşlar çağırdı ama sözleştik devamı olacakgece gece ne güzel yürümüşsün tebrik ederim
ne açıklaması canım merak ettim şimdi. menün güzel tam benlik ekmek dışında tabi 5 köfte yer ekmeği eklemezdim ben olsam.Açıklamayı bekleyip de uyuyamadım.Geçmişler olsun çok.Aman sizler de bol dikkat edin.Menümü yazmayı unutmuşum onu da yazayım hemen
KAHVALTI
Yumurta
2 parça peynir
2 dilim ekmek
Zeytin
Yeşil biber-domates
İKİNDİ
Avuç içi kadar 2 köfte
1 dilim ekmek
Ayran
Salata
eşimin hanım ağa koltuğu dediği bir koltuğum var.bazen mobilyalarla bütünleşiyorum.bırak beni günlerce git o koltukta oturuyor olurum dönüşünde tabi nikotinim kahvem ve okuyacak kitabım varsa. kitap çok okurum, empati kurarım insanlarla, ondan belki bu hazır cevaplığım.Ben de tembelim.
Gunlerce koltuktan kalkmayabilirim.
Sen oyle degilsindir.
Ne bileyim yazdiklarini okuyorum,kim ne dese ne sorsa cozumcu konusuyorsun ya ondan dedim
Ayy ayni benne açıklaması canım merak ettim şimdi. menün güzel tam benlik ekmek dışında tabi 5 köfte yer ekmeği eklemezdim ben olsam.
eşimin hanım ağa koltuğu dediği bir koltuğum var.bazen mobilyalarla bütünleşiyorum.bırak beni günlerce git o koltukta oturuyor olurum dönüşünde tabi nikotinim kahvem ve okuyacak kitabım varsa. kitap çok okurum, empati kurarım insanlarla, ondan belki bu hazır cevaplığım.
iki haftadır kendine gelemedin kuzum.bu hafta geçsin hastalıklar evinden çıksın toparlayacaksın bak kendini. ne zaman daralırsan konuşmak istersen ben buradayım. dinlerim seni . gün doğmadan neler doğar üzme kendini . menün olmuş sadece suyun çok az onu arttırmalısın. su hem metobolizmayı çalıştırır hemde derinin esnekliğini kaybetmemesini sağlar diyetteIyi geceler
Bugün arkadaslimla beraber mevlüde gittik oğlum.sukur ağlamamış ama cok zor bir gece ve sabah yaşadım. kızım sabaha kadar ateşlendi en son dus aldirdim4 gibiydi rahatladı uyuya kaldık ikimizde. yorgunluk yüzünden büyük kızıma alarmı duymamışım sabah geç kaldı haftalık kitap sınavını olamadı üstüne regli oldum .heryerin ağrıyor karnım sis .çocukların hastalığından 2 gündür ilaç saatimi de kaçırıyorum. Çocuklar uyudu bende direkt gidip yaticam
Sabah
1 yum omlet 2 dilim cvd ekmegi peynir
Öğlen
Mevlitte 3 ksk pilav tavuk salata ayran ( börek kek ve helva vardı yemedim)
1 fincan kahve
Akşam
Tavuklu çorba
Az
Çekirdek
Su 1.5 ancak olmuştur
Spor yok
Iyice motivasyonum düştü çocukların hastalığı benim hastalık birde ailevi problemlerim var hepsi üst üste gelince toparlayamadım
Kusura.bakmayin ilacımı içip yatıyorum hayırlı geceler
Yawrukush stitch CEYDOS
çocuklarım büyüdü biri ünide diğeri 13 yaşında artık o yüzden işim kalmadı. ama hep tembeldim.Ayy ayni ben
Ne bileyim coluk cocuk vardir caliskansindir dedim
Saglik bakani aciklama yapti.
1 kiside virus goruldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?