Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bizde de çok içiliyor ben içmezdim diyetle içmeye başladım.havalar güzelleşti belki bir umut virüs ölür.

Turkiyedeki satan adam sutle verin demisti ama dedigin gibi arastirmak lazim canim

süt ve bal türevleri uygundur. süt ve pekmez demir bağlanmasını engellediği için önerilmez.
sagol canim bilgi icin.
Ayy burda okullarin hepsi kapaniyor pazartesiden itibaren. Benim gittigim havuz spor salonlarinin cogu da hep kapandi bugun

Üniversiteler eğitime ara vermiş ama ilkokul vermedi şaka gibi. Asıl ilkokulu komple ara tatilini öne çekmek gerekli hijyen nedir daha tam olarak bilmiyorlar ve iç içeler.
haklısın canım benim kız arkadaşlarına iki haftadır baskı yapıyor 15 dk bir su için her tenefüs elinizi yüzünüzü yıkayın diye (hijyen kim nehir kim ona rağmen yani) zezenfektanlı sabuna başlamışlar şimdi herkes yıkıyormuş. sevindirdi beni.

sagol canim bilgi icin.
Ayy burda okullarin hepsi kapaniyor pazartesiden itibaren. Benim gittigim havuz spor salonlarinin cogu da hep kapandi bugun
bir film vardı dünya insanları yok ediyor o filme döndük. üşenmezsem bende alışverişe gideceğim bugün. yakında herşey zamlanır kızlar sizlerde hazırlıklı olun temel temizlik ve gıda ürünleriniz stoklarda olsun dayanıklı olanlar.

Bende evdeyim bugun. Daha dogrusu kucuk kizin fonoloji dersi vardi ordaydim. Simdi geldik Eve. Is den mail gelmis. Biri karantinaya alindi diye.
Sokaklar bombos. Insanin ise gidesi yok. Cocuklari da yollayasim yok okula, krese. Fonoloji grubundan bir cocuk gelmedi, italyaya tatile giden grup dan. Pazartesi gelmis aama. Suan hasta diye evde. Tabi neyi var bilmiyorum ama italyaya Kayak tatiline gittigini bilince direk corona mi diye dusunuyorum

bu da geçecek sonra bir yenisi başlayacak.aids ilk ciddi hastalıktı yaşı bana yakın olanlar hatırlar çok ciddi bir panik yaşanmıştı dünyada. sonra sars virüsü sizlere daha yakın bir tarih hatırlarsınız üstelik o da çinden gelmişti. adamlar bence kendi nüfuslarını düşürmeye çalışırken dünyaya yayıyorlar virüsleri.

Daha çabuk öğrenebiliyorsun ben bunu 5 yaşında olan oğluma nasıl yaptırayım.

Bugün Raporu (11.03.2020)

14:00 gibi: bulgur pilavı (1 tabak, bol soğanlı az Bulgurlu)
52 gr süzülmüş ağırlık x 2 ton balığı
Yarım vezir turp
1 sivri biber
Az ev turşusu

Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve (yarısı döküldü üzerim kahve lekeleri dolu :) )
Zencefil limon çay
Beyaz çay

Spor:
60 dk Zumba = 420 puan
60 dk pilates = 420 puan
30 dk jillian = 300 puan (dk x 10 olarak hesapladım ama yanlış mı bilemedim kardiyo haraketleri kısmından aldım.
30 dk yürüyüş = 120 puan

Toplam: 1260 puan

Yawrukush stitch CEYDOS

jilliana 200 puan dedik video 26,34 dk konuşma kısınları vs attıktan sonra 20 dk kalıyor neredeyse ideal geldi bana
Ben göndermiyorum ama yazın ancak geçecek virüs okuldan alsam mı diye düşünüyorum boşa da para ödemektense zaten gelecek sene daha pahalı okullar
tabi ki boşa para ödeme ailen destek olsun evde dursun bu yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…