tamamdır kaptan senide ekledim jillian listesine haha beraber inceleceğiz harikaBeeeeeeeeeeen de varimmmm :)
doğru olmuş batılı kuş.üstelik sporunda menün de harika benden sana tam not.Herkese selam
Site acilmiyordu galiba.yeni acabildim.
Beslenmem ayni ama bu hafta kilo veremeyecek gibi hissediyorum.
Regl olamadim,bir siskinlik de hissediyorum cunku.yine de belli olmaz
08.15 biraz peynir,4 zeytin,1.5 ceviz
13.00 sulu kofte-yogurt-salata
18.30 : 2 sarma-4 kiyma koftesi-1 ceviz
Gun icinde ;1.5 lt su,1 neskafe,2 Turk kahvesi,2 cay
300 merdiven 90 puan
15 dk yuruyus 60 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
150 heel touches 450 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 1185 puan
ins bu kez hesabim dogrudur ceydoş
Wuuwuu super. Tabiki kaptanimsiz olmazAaa bende varim, bugun yapacagim :)
Kolay gelsin canim. Bugun ise gec baslayip eve gec geldim ama anlastigimiz gibi jilliani yaptim. Buyuk ihtimalle surekli evde calismaya baslayacagiz virus hizla yayiliyor burda da.Selamlar kizlar nasilsiniz?
Nasil geciyor aksaminiz, dun camasir kurutma makinam tamir oldu, serefine 3 makina camasir yikadim, kuruttum :)
Simdi bilgisayarimi actim yanima bir yandan size bakip , bir yandan utu yapacagim.
Birde guzel arkadaslarim sporlu puan yarismamiza elinizden geldigince katiliyorsunuz ne guzel ama puanlarinizi 1. sayfamizdaki puanlardan bakarak hesaplayin lutfen.
Oldukca kalabalik bir takimiz, masallah :)CEYDOS kaptanimiz herkesin puanini hesaplayamaz, bu oldukca zor bir is tahmin edersiniz ki.
Bu konudaki yardimlariniza simdiden tesekkur ederim.
Sensiz olmazdi zaten canim. Ayy ne guzel takimca jillianBeeeeeeeeeeen de varimmmm :)
bende yapacağım birazdan izlediğim dizinin sezon son bölümü bitsin hele.yemeklerin beni cezbediyor ama olmuyor puding of bende yapayım bir tarif bulupBugunku menum
09:30- 1 adet tavsan etinden sebzeden firinda kofte, bolca tase sebze.
Ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase kereviz ve asparagusly corba, 3 tavuk butu, haslanmis sebzeler.
16:00- 1 kase vanilyali puding(unduz sekersiz)
18:00- 2 tane tavuk kanat.
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dakika tempolu yerinde yurume- 210 puan
Jillian seyive 1- 200 puan
Toplam: 410 puan
Yawrukush CEYDOS
Kiz bu batili kus nereden ciktidoğru olmuş batılı kuş.üstelik sporunda menün de harika benden sana tam not.
pek yakıştırdım sana ne bileyim hoş oldu işte. bende karnıbahar yaptım bugün harika oldu özlemişim. cumartesi yapalım soğanlıyı.en azından toparlama şansımız olur.Kiz bu batili kus nereden cikti
Dun sen doguda mi yasiyordun derken,bizim grupta yurtdisi cok var ya onlardan biri degildin diye sordum ha
Yani bizim ulkedesin dimi diye
Yurtdisindakiler bu keto olayini daha iyi biliyor diye kodladim
Bu arada gecmisi cok okuyamadim ama dogu gorevinde olanlar,tayini dusunenler falan mi var
Gunduz yalan yanlis gordum sanki bu tarz seyler
Ya bu arada soganli ketoyu yapacagim ama evde mantar ve karnabahar var bozulmasinlar diye 2 gunde onlari yerim.cumaya kaldi.ozeniyorum be dusunup dusunup
Hahha ben cuma evde olursam yaparim.pek yakıştırdım sana ne bileyim hoş oldu işte. bende karnıbahar yaptım bugün harika oldu özlemişim. cumartesi yapalım soğanlıyı.en azından toparlama şansımız olur.
hedefine tam odaklandığın için vazgeçmiyorsun. harikasın valla azmin gücü böyle devam et.bu hafta sonuçların çok güzel olacakHahha ben cuma evde olursam yaparim.
Unu siparis ettim internetten.
Malzemeleri 1 haftaya toplayip iste
Kiymali karnabahar yapacagim,baska fikrin var mi hafif.
Ay ben cok duzenli yemek yapiyorum yaa 32 senedir gorulmemis bir sey.
Cok mutluyum.
Bugun nezle oldum halsizim ve buna ragmen ayni egzersizleri yapmam peki
Herşeyi anladım ama şu puan olayını çözemiyorunya her gün mü yoksa haftalık mı hesaplıcazaz kuru üzüm ye mutlaka işe yarıyor özellikle hapını içtikten sonra destekle arkadaşım öyle yaptı şuan değerleri çok iyi
çok iyiymiş acaba etken maddesi ne içindeki
güzel olmuş .spor puanını hesplamayı unutmuşsun yine şimdi bende unutsam olmaz değil mi?
474 puanın var canım.menünde güzel olmuş. sende hesaplamamışsın.lütfen dikkat edelim.
günlük hesaplanacak o gün yaptığın spor. ben hergün onları not ediyorum. cuma günü toplamları açıklayarak listeyi ilan edeceğim.Herşeyi anladım ama şu puan olayını çözemiyorunya her gün mü yoksa haftalık mı hesaplıcaz
en doğrusunu yapmışsın hurma yiyerek. listende güzel olmuş azıcık sporada başlasan herşey çok güzel ilerleyecek.Herkese merhaba, artık yemek yemeyeceğime emin olup yazıyorum. Takımla çalışmanın en büyük artısı bu oldu bana. Gün içerisinde hiçbir şey yemeyebilirim ama yatmadan önce asla yemeden yatmıyordum. Başladığımdan beri buna dikkat ediyorum.
ilk yemeğim 12.00 300 ml süt 5 hurma
Ara. 15.30 300 ml süt 4 hurma
Akşam. 18.00 bir tabak ıspanak+2 kaşık yoğurt+ 2 dilim ekmek
Ara. 21.30 1 havuç+ yarım portakal
1.5 lt Su
Bugün canım inanılmaz tatlı çekti. Dışarıdaydım ve eğer çikolata yeseydim eminim bir dilimle kalmazdım. O yüzden en azından hurma yiyeyim dedim. Belki daha çok kalori almışımdır ama paketli gıda yemek istemedim.
Yawrukush
stitch
CEYDOS
Çok sıkıntılı değil şimdilik.Geçici diyet olarak bakıp yüreklendiriyorum kendimi.5-6 kilo verebilsem kendimi motive edeceğim de işte bakalım :)Nasilsin canim, diyetin nasil gidiyor, ilgilenemedim seninle, her sey yolunda mi?
Porsiyonlar benim normalde yedigimden kucuk ama lezzetliler.bende yapacağım birazdan izlediğim dizinin sezon son bölümü bitsin hele.yemeklerin beni cezbediyor ama olmuyor puding of bende yapayım bir tarif bulup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?