Çok geçmiş olsun.akın ve aras arasında oyuncak tartışması yaşanmış sonucu göz kapağında yırtılma olmuş aras'ın. ama şükür ki küçük bir şeymiş
abovvv kuzum sırasımı salonun evde yapsana mis gibi. spor salonları çok tehlikeli diye bugün yazıştık.yani evet başlaman harika ama ne bileyim yanlış zamanWalla sanırım her geçen gün bu diyet durumuna adapte oluyorumCEYDOS bir de kendimi sonunda kaldırıp bir spor salonuna gittim sanırım bu kez olacak ve spora başlayacağım şimdiden heyecan yaptım.
güzel olmuş yavrucuğum ama keşke sporda olsa harika olacak.
Walla bende geçmiş yazışmaları şu an okudumabovvv kuzum sırasımı salonun evde yapsana mis gibi. spor salonları çok tehlikeli diye bugün yazıştık.yani evet başlaman harika ama ne bileyim yanlış zaman
Ay keşke yazilmasaydin heryer karışık virüsten dolayı.Walla sanırım her geçen gün bu diyet durumuna adapte oluyorumCEYDOS bir de kendimi sonunda kaldırıp bir spor salonuna gittim sanırım bu kez olacak ve spora başlayacağım şimdiden heyecan yaptım.
düzelecek inanman lazım kilo vereceğine sen dağldın çok kötü şekilde toparlayacaksın inanıyorum sanaKendime.cok kızıyorum içten içe ne güzel gidiyordum ne oldu böyle birden bire modum düştü keyfim yok
Bisey olsa da eski günlerime dönsem diye düşünüyorum
Üstelik virüs yüzünden okullarda tatil olursa çocuklarla evde oturucam insallah ozaman daha iyi olurum
spor olsa bugün güzel olacakmış hadi kalk hemen 100 dizleri karnına çekme yap olmaz mı?
üzüldüm senin için ama gerçekten iptal etmelisin bu dönemde.Walla bende geçmiş yazışmaları şu an okudumacele etmemeliyim sanırım.annemde bi taraftan söylenio zaten ne salonu die korona kol gezio her yerde die
Kız hâla
Kesinlikle. Bu hafta bu şekilde götürüyorum bakalım cuma tartıyı gördükten sonra belki hırs gelir.güzel olmuş yavrucuğum ama keşke sporda olsa harika olacak.
yanlışın var karıştırmışsın tam kadro buradayız hepimiz.sadece kaptan ve ben dışında kaptişler bu aralar çok yoğun o yüzden yoklar.yakın zamanda hepsi aramıza dönecek endişe etme.Kız hâlastitch i etiketlerip meşgul etme yoğunluk sebebiyle yardımcılığı bıraktı biliyorum. Ben bildirimleri boşa artmasın diye dişündüm. Menün herzamanki gibi iyi. Mercimek çorbası bende de var. Yarın yazıcam menüyü. Yine vaktim yok Yawrukush bana artı koyabilirsin şimdiden diyormuşum. Bildiririm yarın inşaallah. İyi geceler herkese
Yaa ben kaçırmışım kaptan yardımcılığını bıraktığını...teşekkürlerKız hâlastitch i etiketlerip meşgul etme yoğunluk sebebiyle yardımcılığı bıraktı biliyorum. Ben bildirimleri boşa artmasın diye dişündüm. Menün herzamanki gibi iyi. Mercimek çorbası bende de var. Yarın yazıcam menüyü. Yine vaktim yok Yawrukush bana artı koyabilirsin şimdiden diyormuşum. Bildiririm yarın inşaallah. İyi geceler herkese
bırakmadı canım yok öyle bişey milkk yanlış anlamışYaa ben kaçırmışım kaptan yardımcılığını bıraktığını...teşekkürler
Aaa cok gecmis olsun canim kacirmisim ahhh bu cocuklar bizimkilerde basladi gunde en az 10 sefer aralarina giriyorum ki biri daha 3 yasinda digeri 1.5 birbirlerine tekme tokat daliyorlar eee ayir ayirabilirsen hangisine bagircagimi bilmiyorum kucuk laftan anlamiyor buyuk zaten hep exilen oluyor yavrum allah yardimcimiz olsun .iki erkek evlat zormuş.akın ve aras arasında oyuncak tartışması yaşanmış sonucu göz kapağında yırtılma olmuş aras'ın. ama şükür ki küçük bir şeymiş
Hayir kizlar benim o birakan stitc kaptanimiz hala gorevinde sadece su siralar izindeYaa ben kaçırmışım kaptan yardımcılığını bıraktığını...teşekkürler
yaşlar birbirine çok yakın ondan kaynaklanıyor. büyüdükleri zaman harika arkadaş olacaklar onunla teselli bulabilirsin.Aaa cok gecmis olsun canim kacirmisim ahhh bu cocuklar bizimkilerde basladi gunde en az 10 sefer aralarina giriyorum ki biri daha 3 yasinda digeri 1.5 birbirlerine tekme tokat daliyorlar eee ayir ayirabilirsen hangisine bagircagimi bilmiyorum kucuk laftan anlamiyor buyuk zaten hep exilen oluyor yavrum allah yardimcimiz olsun .iki erkek evlat zormuş.
Benimkilerde 4 ve 1 yaşındalar. kızım bu aralar huysuz hastaliktan bazen kardesine bağırıyor yada vurup kaçıyor ikisini idare etmek.zor oluyor . Şimdide ateşlendi yatıyor bugünde erken yatamiycamAaa cok gecmis olsun canim kacirmisim ahhh bu cocuklar bizimkilerde basladi gunde en az 10 sefer aralarina giriyorum ki biri daha 3 yasinda digeri 1.5 birbirlerine tekme tokat daliyorlar eee ayir ayirabilirsen hangisine bagircagimi bilmiyorum kucuk laftan anlamiyor buyuk zaten hep exilen oluyor yavrum allah yardimcimiz olsun .iki erkek evlat zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?