ah en zor yıllar başladı.benimki doğuştan ergen olunca pek değişmedi bişey ama dün saçını başını yolacaktım.sinirlerim tavan yaptı.Sagol canim amin Allah razi olsun ortanca kizim 13 yasina girdi ergenlik de var bayagi zorluyor beni
olmaz canım kimse yemiyorsa zaten yapma.yaptınsanda yeme lütfen bende de ikinci güne kalan yemek yenmez ama ben onu hemen tedavülden kaldırıyorum. yada dondurucuya girecek bişeyse kaldırıyorum ileri tarihte yeni pişirmişim gibi servis ediyorum.Ya benden baska kimse yemiyor. En azından oğlum da yer diye düşünmustum ama yemedim beyefendi :) cope gitmesin diye yedim inan. Evet hemen de tartida Artı gördüm. Yarin çok dikkatli olmaliyim
güzel olmuş menengiç diyette pek önerilmeyen bir kahve biliyor muydun? onun yerine normal türk kahvesi içsen güzel olur.İyi geceler
Sabah yesil cay
Kahvalti
2 dilim ekmek az peynir 4 zeytin domatesli yumurta cay
Ara sade kahve
Ara turk kahvesi
Ara yarim armut
Ogle 5 kasik pirasa yogurt az borek dunden kalan
Ara menengic kahvesi
Aksam 1 tabak nohut domates roka
Su 3lt olur yatana kadar
Spor
50 dizleri cekerek kosma 40 kollari cevirme jiliandaki gibi 20 sukuat 10 dk yuruyus
Yawrukush CEYDOS stitch
ay 7. sınıf seneye mi sizde sınav senesi ?Amin canim Allah razi olsun 13 une girdi
Yok canim bu sene 6 ya gidiyor dahaah en zor yıllar başladı.benimki doğuştan ergen olunca pek değişmedi bişey ama dün saçını başını yolacaktım.sinirlerim tavan yaptı.
olmaz canım kimse yemiyorsa zaten yapma.yaptınsanda yeme lütfen bende de ikinci güne kalan yemek yenmez ama ben onu hemen tedavülden kaldırıyorum. yada dondurucuya girecek bişeyse kaldırıyorum ileri tarihte yeni pişirmişim gibi servis ediyorum.
güzel olmuş menengiç diyette pek önerilmeyen bir kahve biliyor muydun? onun yerine normal türk kahvesi içsen güzel olur.
ay 7. sınıf seneye mi sizde sınav senesi ?
Bilmiyordum oylemi neden acabaah en zor yıllar başladı.benimki doğuştan ergen olunca pek değişmedi bişey ama dün saçını başını yolacaktım.sinirlerim tavan yaptı.
olmaz canım kimse yemiyorsa zaten yapma.yaptınsanda yeme lütfen bende de ikinci güne kalan yemek yenmez ama ben onu hemen tedavülden kaldırıyorum. yada dondurucuya girecek bişeyse kaldırıyorum ileri tarihte yeni pişirmişim gibi servis ediyorum.
güzel olmuş menengiç diyette pek önerilmeyen bir kahve biliyor muydun? onun yerine normal türk kahvesi içsen güzel olur.
ay 7. sınıf seneye mi sizde sınav senesi ?
ah güzel yıllar dur daha sınav senesi gelecek orada krizleri bekle.çok zor bu yeni nesilYok canim bu sene 6 ya gidiyor daha
içeriklerinden sanırım benim pek sevdiğim bir kahve değil o yüzden pek araştırmadım ama birkaç yerde diyette hayır dendiğini okumuştum.akapunktura gittim geçen yıl orada doktorda içmeyin demişti.Bilmiyordum oylemi neden acaba
Bende tokluk hissi veriyor diye okudum neyse her zaman ictigimiz birsey degil daha dikkat ederimah güzel yıllar dur daha sınav senesi gelecek orada krizleri bekle.çok zor bu yeni nesil
içeriklerinden sanırım benim pek sevdiğim bir kahve değil o yüzden pek araştırmadım ama birkaç yerde diyette hayır dendiğini okumuştum.akapunktura gittim geçen yıl orada doktorda içmeyin demişti.
Bence bosver evde yapmaya caliskızlar önümüzdeki hafta spora yazılacaktım ama bu koronovirüsü gözümü korkuttu , sizin fikrinizi de alayım , sizce yazılayımı ?
Beslenme seklin ile alakali olabilirmi acaba cok farkli besleniyorsun sasiyorum sana nasil doyuyorsun11 mart 2020 bugün ne yedim?
sabah : activia smoothie
öğle : activia smoothie
akşam : 3 yumurtalı peynirli omlet + çikolata 1 dilim %80 20 gr 115 kcal
su : 3 lt devam
spor : 90 dk pilates : 630
150 squat : 450 puan
jillian 1.seviye : 200 puan
ya kızlar ben neden bu kadar şiş hissediyorum anlamıyorum.kaçamak yok, suyumu içiyorum ama davul gibiyim.ödem çayı içiyorum, sporda yapıyorum. sabah iyiyim akşama doğru şişiyorum.
düşün işte bu beslenmeyle şişim diye geziyorum yesem neler olacak bilmem sanki yediklerim yemek borum boyunca dizilmiş gibi.akşam olunca kilolarca yemek yemişim gibi karnımı ovup geziyorum ortada.ödem çayı yaptım içiyorum belki yarın olmaz böyle .Beslenme seklin ile alakali olabilirmi acaba cok farkli besleniyorsun sasiyorum sana nasil doyuyorsun
gitti senin keto mantı yaktı geçti.niçün yaptın canım kıydın kendine. 2 hafta yeterli olacak mı acaba? sonuçta kuluçka 2 hafta bulaştırdıklarınada iki hafta deseler 1 ay olmalı ki konrtol altına alınabilsin.Iyi aksamlar kizlar
Bugun menum kotu
Kahvalti
Keto tost
Ara
Elma
Aksam
Manti
Su 1L
Spor 30dk eliptik
5bin adin
Suan burda butun okullar, kresler cogu is yeri 2 hafta kapatildi.
Tabi benim isim haric. Saglik sektoru Devam
Ben burayi kacirdim noldu kaptisimizeYawrukush gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis canim. Allah daha kotusunden korusun insallah.
akın ve aras arasında oyuncak tartışması yaşanmış sonucu göz kapağında yırtılma olmuş aras'ın. ama şükür ki küçük bir şeymişBen burayi kacirdim noldu kaptisimize
Bende kendimi şiş hissediyorum bu hafta regli ve spor yapamadığından dolayı artı gelicem kesin.11 mart 2020 bugün ne yedim?
sabah : activia smoothie
öğle : activia smoothie
akşam : 3 yumurtalı peynirli omlet + çikolata 1 dilim %80 20 gr 115 kcal
su : 3 lt devam
spor : 90 dk pilates : 630
150 squat : 450 puan
jillian 1.seviye : 200 puan
ya kızlar ben neden bu kadar şiş hissediyorum anlamıyorum.kaçamak yok, suyumu içiyorum ama davul gibiyim.ödem çayı içiyorum, sporda yapıyorum. sabah iyiyim akşama doğru şişiyorum.
+ gelmem diye düşünüyorum.yüzüm 66 kilo gibi görünüyor, vücudumda toparladı bu hafta ama şişkinlik pazartesinden beri devam ediyor.regl olmam herhalde zaten litaratürde menopozdan dönen kadın olacağım 2 aydır adet görüyorum.hormon ilacı bile kullanmadım doktorum kullanırsan iyi olur demesine rağmen.Bende kendimi şiş hissediyorum bu hafta regli ve spor yapamadığından dolayı artı gelicem kesin.
Hiç halim yok çokta keyifsizim
Walla sanırım her geçen gün bu diyet durumuna adapte oluyorumherşey harika yediklerin spor su duble muhteşem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?