Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba :)
Saat 12.00 bir simit, 1 parmak kalınlığında Ezine peyniri, 3 ceviz
Saat 17.30 terbiyeli tavuk çorbası+ 1 tahta kaşık pilav+ 1 but (yemeği ben yaptım, çorbada ve pilavda yağ hiç kullanmadım sadece tavuk suyunun yağı vardı)
1,75 su
Ailemle sadece haftasonu kahvaltı yapabiliyoruz, onun dışında kahvaltı yapılmıyor evde, son kaçamak olarak simit yedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS

simidi görmemiş gibi yapıyorum. ellerine sağlık çok lezzetli olduğuna eminim yemeklerin.

İyi geceler hanımlar

cumartesi menüm
Kahvaltı
sucuklu yumurta peynir zeytin yeşillik şekersiz çay

akşam 1kase ezogelin 5köfte 2yk patates (fırında pişirildi) 1sb ayran

ara şekersiz çay 1muz
20dk yürüyüş

pazar menüm
Kahvaltı
2haşlanmış yumurta 3zeytin yeşillik peynir şekersiz çay 1incir kurusu

akşam hazır yufkadan ıspanak böreği 1yufkadan 1sb ayran

ara şekersiz çay 2minik bisküvi
Orta şekerli kahve

Allah allah cok abartmışlar
allah sabır versin size
silah olayını cok saçma buldum hasta olan insana ateş mi edecekler anlamadım gerçekten çok.abartmislar

Ceydos bende kararliyim insallah nisan ayina 60 sayilarda girecegim
Inşallah canim bende oruca kadar 6 li rakamları görüp 65 inde altına inmek istiyorum
Evet ya sporlarda baya sikilastirdi beni olcum yapistim gecen 4 5 cm sikilasma var bu da beni motive ediyor
Bende sıkılmasak hatta bacak göbek ve kalçadan incelmek istiyorum ne yapsam ????

günaydın
Dün ki menüm; ne kahvaltı ne de öğle yok desem normalde böyle değildim yaa. Şikayet edemem çok şükür ama beslenmem lazım yaa wc bile zorlaştı yine. Annemler gelecek rahatlatım o zaman. Biraz daha sabır
sabah
Yumurta haşladım, kızım ayağımdayken tek elimle soyarak yedim
Bi ara
Bardağa koyarak çorba içtim, yopurt yedim biraz ekmek
Akşam
Eşim bebeğe bakarken patates kızartıp ketçap ekmek yedim
Muz ve İki üç incir atmışlığım var ağzıma
Su da 2,5 da kaldı offff
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
Hiç hâlim yok hiççç.

Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...

Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim..

Gittigim spor salonu evde egzersiz ornekleri koymus youtube a. Onlara basliyacagim bugun. Hala crossfit altinda mi puanlari hesapliyacagim?

Yawrukush CEYDOS stitch
Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?

Slm kızlar nasılsınız
Resimleri soran arkadaşlar burası
yuvacık barajı yürüyüş parkuru
Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)
Buarada nasilsin canim?

Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...

Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)

Iyi aksamlar herkese bende de kondisyon bisikleti var ama mini olanlar Dan bugun 1 saat onu kullandim. Normalde bisiklet çok kalori yaktiriyor ama bu basit bisey, kalori yaktiran bir spor sayilmaz herhalde. Siz ne dersiniz?
Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)

Nasil ozendim sana :))

Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.

Hint yemekleri ben :)
Coronadan disrida yemek yiyemez olduk, sosyal hayat sifir

Kahvaltı 1 yumurta
5 badem
1 çatal menemen
2 küçük ısırık muz
5 cm falan burgu peynir
2 bardak çay
Akşam =
1tabak karnibahar, ustunede bol yoğurt
1 . B. Çay
Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)

Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?

Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)

Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?
Bu menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus , odule sayacagim , kalori olarak kotu degil fakat diyete uygun gidalarda degiller :)
Menulerine salata, sebze yemegi, 1 adet meyve, protein , yumurta , cig yemis ekleyerek zenginlestirebilirsin :)

1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?

Bugunku menum unutmadan yaziyim
Sabah
1 has yum .
Aci ezme
Peyir
1.5 dil cvd ekm
Öğle
1 dil ekmek
4 zeytin
Aksam
Salata
K fasulye
Tursu
Su
2 lit
Spor
Daha yapmadım ins lesie yapabilrim
Yawrukush stitch CEYDOS
Egzersiz yapabildin mi gulum?

15:00 gibi:

1-2 çatal peynir, 3 zeytin, acı biber, bulgur pilavı (1 tabak yoktu), 1 turp, 1 salatalık.

3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı
Egzersiz var mi kuzum?

Menun guzel canim, egzersiz yapabildin mi?

Harika birgun olmus, cok begendim..
Bu arada nasilsin canim gorusmeyeli?

Allah kabul etsin canim..

Harikasiniz kizlar, emeklerine saglik kaptanim.

Sizde dikkat edin canim kendinize.

Ne guzel bir menu, muthisss tek kelimeyle.

Canim simit 1 adet olunca olmamis yarim, ya da ceyrek yesen cok guzel bir menu olurdu.
Afiyet olsun diyeyim yinede :)

Canim cumartesi menun guzel ama pazar gunu olmamis.
10 dk yuruyus cezasi gelecek malesef, birde hic egzersiz yapabildin mi pazar gunu?

Canim hasta insana ates etmek icin degil, marketler yagmalandi, burada devletin yukumlulukleri sinirli, ulke eyaletler bazinda yonetiliyor.Dolayisiyla bir noktadan sonra insanlar marketlerde yiyecek vs bulamayacak hale gelecek ki suan bile marketlerde 1 saat kasa sirasi bekliyoruz..Ozaman ac olan colugunu cocugunu doyurmak icin insanlar birbirlerine saldirabilir, hirsizlik yapabilir, baskalarinin evine girebilir.
Insanlar silah alip bu tarz en kotu durumlara karsi kendilerini korumak istiyorlar.
Cunku mesela benim yasadigi eyalette birisi evine girerse, onu silahla, bicakla yaralayip ya da oldurursen , hapse girmiyorsun.
Kendini mudafa etmis sayiliyorsun..

Uzme canini bazen istedigin gibi beslenemedigi oluyor insanin..
Aksamki patates yerine daha saglikli bir sey tercih etsen guzel olurdu ama tum gun ac kalmissin zaten, birde emziriyorsun , afiyet olsun gulum..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI VE PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur
AppLesma SPOR?
puuff SPOR? SPOR?
evinizinmimari
gulum7ODUL 10DK Y SPOR?
Meryem130610DK Y
Arrietty
DDeeRRiiNN41
milkk MUAF MUAF MUAF
plasticwoman 50M
Periannem SPOR?ODUL SPOR? SPOR?
Asena87
mifihafa ODUL MUAF
angelnesssODUL 50M
Arkadaslar lutfen menulerinizi, egzersizlerinizi duzenli bir sekilde paylasmaya devam edin, bu hafta ilk 3'e girmeliyiz biliyorsunuz...

form çayı aldım bugün kayısılı aroması harika onu alıp çeşni katabilirsin

Canım bende var o çaydan içeriğine bak sinemaki var o nedenle içmiyorum.

Sıradan şeyler lüx oldu salgından dolayı
Yok canım kardeşimin sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gittik o yüzden yapamadım. Regl de başladı ağrım olmazsa bugün yaparım.

Kızlar günaydın, Pazartesi tartımı yazmayacağım çünkü sürpriz :)) Cuma’ya güzel bi eksi geliyor. Takımın cezası silinmesi gerekiyormuş ben üzerine düşeni tamamladım gibi şimdiden :) CEYDOS senin kehanet tuttu üzerine daha da veriyorum :)

Gunaydin
Dun aksam bayilmisim yazamadim ozeti
15.mart ozet

Kahvalti
Yagda 2 yumurta

Öglen
Cheddarli yumurta durumu.
Cheddari yapismayan Tavada erittim. Icine dilimlenmis yumurta koydum. Sonra durum gibi sardim

Aksam
2 haslanmis yumurta

Su 1,5L

Spor
35 dk eliptik 245 puan
1 saat (15km) acik havada bisiklet 420 puan
Toplam 665 puan

Gunaydin dun sporu biraz fazla kacirdigim galiba yorgunluktan menumu bile yazmadım hemen yazayim
Sabah 5 zeytin az 2 kk tulum peynir domates bol yesillik 2 dilim ekmek
Öğlen 1 tabak yesil fasulye salata bir küçük porsiyon yogurtlu makarnanin aksam salata ve mantar sote
10 bardak su 15 dk oğlumla tempolu Dans
15 dk 8 aylık bebek kucagimdayken yakalamaca 30 dk Leslie

Herkese gunaydin.
Virussuz,saglikli,huzurlu bir hafta dilerim.
Cuma ile pazartesi arasinda 1 kg var gordugunuz gibi.
Yani buna cok sevinmiyorum.
Ben cuma da kilo vermistim aslinda ama regl olamadigim icin şişligim var o yuzden arti cikmistim.
Hala da olmadim bilemiyorum artik.bugun olsam 4 gune bitse cumaya muhtesem bir sayi gorecegim farkindayim ama

Güzel olmuş Canım, sporun da gayet iyi

Makarna gözüme takıldı ama ekmek yerine olabilir. Güzel olmuş Canım günün.

Olsun Canım Cuma güzel bi eksi gelir güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…