- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gozun aydin canim. Cok iyi dikkat etmissin masallah.Annem kardeşimler geldiler ya. Bunlar benim yiyebilcegim şeylerdi. Akşam patatesli bezelye, pilav, yayla çorbası vardı. Hiç birini yiyemedigimden kendime karnibahar hasladim. Sabahta öyleydi. 2 yumurta yicektim mesela kardeşim istedi ona verdimakşam misafirliğe gittik. Tatlılar, meyveler geldi. Sadece 1 ç. B. Çay içtim yarınki menüyü bende merak ediyorum
Afiyet olsun canim. Hani jillian? Bugun 5. Gunumuz15:00 gibi:
1-2 çatal peynir, 3 zeytin, acı biber, bulgur pilavı (1 tabak yoktu), 1 turp, 1 salatalık.
3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı
masallah canim dedigin gibi 65e kadar yumurta diyetine devam ediyorsun.14 mart 2020 bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet haşlanmış yumurta + peynir
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
su : 2250 ml devam
spor : 60 dk pilates : 420 puan (hayatımın en hızlı pilatesi oldu nasıl nefes aldım verdim ben bile bilmiyorum.yanlızlığın gözünü seveyim)
jillian 1. : 250 puan
adım : 1785 : 89 puan
toplam :759 puan
Gayet guzel olmus canim gunun. Biraz da spor eklersen super olur.Kahvaltı =
1tane burgu peynir
3 yumurta sucuklu omlet
Akşam =
1 tabak Mantar sote
5 tane Çiğ köfte 5 göbek yaprağı ile
1 tabak salata (havuç, turp, göbek kırmızı lahana l, limon)
Bugün kötü bi gündü. Bugün diyetimi bozmadiysam daha hiç bozmam. Spor yapamadım belki ilerliyen saatlerde yaparım.
kesinlikle devam edeceğim bu hafta o rakamı görmem gerek mutlaka. az kaldı pasta yapmama kendime.Su
masallah canim dedigin gibi 65e kadar yumurta diyetine devam ediyorsun.
bildiğin ketojenik olmuş ama beslenmen harika yani. sporlarında öyle. 0 merdiven12.00 : 2 dilim soganli keto
15.00 ince dilim avokado,yarim su bardagi sutlu neskafe
18.00 tavada sade mantar,salata
Gun icinde ;1.5 lt su,1 Turk kahvesi,6 cay
0 merdiven 0 puan
1000 adim 50 puan
15 dk eliptik 105 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 1040 puan
Not;keto diyette degilim.
Soganli ketoyu merakimdan yaptim.
bu kadar mı olacak bugün
Afiyet olsun canim. Hani jillian? Bugun 5. Gunumuz
sadece su değil mi 36 saat olana başladın.Evet canım Salı sabahına kadar yemek yok.
Canım kardeşimin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gitti bugün yapamam
Hahah bilmeden keto olmusbildiğin ketojenik olmuş ama beslenmen harika yani. sporlarında öyle. 0 merdiven
aşk üçgeni yaşıyorum yumurta ben ve peynir . eşim ve kızım deli gözüyle bakıyorlar üç öğün peynirli omlet yedim.sonuncuda nasıl mutlu görünüyorsam tuhaf baktılar bana. onlarda balık salata ve patates kızartması yiyorlardı bu esnadaHahah bilmeden keto olmus
Egzersizleri tlfa kaydettim sayilarini degistiriyorum sadece o yuzden 0 merdiven
Bu arada super gidiyorsun yumurtalarla.
Eminim bu hafta cok farkeder.
Peynir sinirsiz mi.aşk üçgeni yaşıyorum yumurta ben ve peynir . eşim ve kızım deli gözüyle bakıyorlar üç öğün peynirli omlet yedim.sonuncuda nasıl mutlu görünüyorsam tuhaf baktılar bana. onlarda balık salata ve patates kızartması yiyorlardı bu esnada
İyi geceler
Sabah
10 gibi
Az lorlu yumurta domates salatelik 4 zeytin az suzme peynir 1.5 dilim kadar ev ekmegi cay 1 kurabiye
Ogle sade kahve
Ara 1 elma yesil cay
İkindi
Pazi borani yataginda 5 kofte 4 kuru biber sz da patlican cok azda patates kizartma
Ara turk kahvesi 2 kucuk biskuvi li kuru uzumlu cokotop cocuklara yaptim tadina baktim
Aksam cay
Su 2lt yi gecmistir
Spor liste kabarik biraz
50 ayak cekme
100 yatarak bisikley cevirme
150 topuga degme
50 mekik
100 bel egzersizi
50 ip atlama
Toplam 1450
Yawrukush CEYDOS stitch
yağlı peynir tercih ediliyor. ben keçi severim ondan koyuyorum. 120 gr en fazla yiyebiliyorsun.Peynir sinirsiz mi.
Istedgin cesit istedigin kadar mi koyuyorsun peki?
iftar menüsü o yüzden güzel olduğunu düşünüyorum.İyi geceler
Sahur
2 kucuk yagda yumurta az suzme peynir yarim bardak sut 2 bardak su
Ara yok
İftar
1 tabak kara lahana yemegi 3 kasik pazi borani az kuru patlican biber yesil salata 3 kasik makarna az yogurt
Ara cay yarim kurabiye 4 kucuk cokotop
Su 1.5 oldu toplam yatana kadar devam
Henuz spor yapamadim basim agridi tum gun ancak evisi oda sayilmiyor yaparsam eklerim daha sonra
Yawrukush CEYDOS stitch
gerçekten kaçmış gözümden nasıl oldu anlamadım. şimdi yorumunu yapacağımCEYDOS kaptanim dunku menum de bu sanirim gozunden kacti
iki güne çikotop noluyor yavrum oh oh diyet ne oldu. patateste olmamış.sporun harika tebriklerİyi geceler
Sabah
10 gibi
Az lorlu yumurta domates salatelik 4 zeytin az suzme peynir 1.5 dilim kadar ev ekmegi cay 1 kurabiye
Ogle sade kahve
Ara 1 elma yesil cay
İkindi
Pazi borani yataginda 5 kofte 4 kuru biber sz da patlican cok azda patates kizartma
Ara turk kahvesi 2 kucuk biskuvi li kuru uzumlu cokotop cocuklara yaptim tadina baktim
Aksam cay
Su 2lt yi gecmistir
Spor liste kabarik biraz
50 ayak cekme
100 yatarak bisikley cevirme
150 topuga degme
50 mekik
100 bel egzersizi
50 ip atlama
Toplam 1450
Yawrukush CEYDOS stitch
Ah canim Allah yardimciniz olsunSelamlar kizlar nasilsiniz?
Bizim burasi mahser yerine donmek uzere..
Okullar tatil oldu, insanlar isin ciddiyetinde degillerdi , tatili duyduktan sonra dahada panik oldu herkes.
Deli gibi alisveris yapiyor herkes, 3 ay karantinaya alinacak ve disari cikamayacakmis gibi erzak depolayin dendi.
Insanlar sabah 5te , 6da marketlere gidiyor, acilmadan once kapilarda sirada bekliyorlar.
Camasir sulari, dezenfektanlar , tuvalet kagidi ve hatta bir cok yerde sabun vs bitti.
Ulke genelinde hemde, insanlar karaborsadan bir kucuk dezenfektani 50$a aliyorlar.
Marketten birsey alsaniz, kasada odemek icin 1 saat sirada bekliyorsunuz.
Cocuklar evde patladi...Silah magazalari talan edildi..
Abdde silah almak serbest oldugu icin herkes kendini korumak icin silah aliyor.Bizim oldugumuz sehirde silah kalmadi, en erken 10 gun icinde gelecekmis.
Cok buyuk bir alisveris yerinde insanlar birbiriyle tartismis ve bir kisi vurulmus, panikten herkes birbirine girmeye basladi..
Yani burada durumlar hic iyi degil.Cocuklar, esim, surekli evdeler, elime telefon, bilgisayar alamiyorum..
Insallah hepiniz iyisinizdir, arasi uyutup, kahve molasi verip, sizlerle sohbete gelecegim.
Hepinizi opuyorum, unutmayin bu hafta ilk 3e girmek zorundayiz, haydi hep beraber ilk 3 icin verelim kilolari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?