Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağolasınn

Günaydın, hayırlısı olsun inşaallah

Yıl : 2018
My secret terrıus Dizisi
10.Bölüm, 53.Saniye

Videosu var ama yüklenmiyor. Babam yollamış az önce. Ne imâ ediliyor sizce? Anlamıyorum

İnsallah gayret edecegim. Ondan sonra zaren 65 e ne kaliyor ☺☺☺ ayyy heyecanlandim kiz simdi 67 yi enson kucuk kizima hamileyken gordum hayali bile guzel
Ince dilimli yağsız büsküvi kalorisi 164

Konudışı yaZmak istemiyorum ama insan korkuyor ya, ben en azından... kaza ile ölme şansımız daha yüksek ok ama bile bile beklemedeyiz. Elimizden gelen basit tedbirler ...18 kişideyiz. İnşaallah sağsalim kurtulalım ama virüs çıkıp da bu sayıda kalan, can kaybı olmayan ülke yok. Umudum var ama üZücü ve ürkütücü...

akşam menülerin hep karbonhidratlı olmuş.bunları sabaha taşırsan daha kabul edilebilir olur. çünkü gün boyu yakarsın ama gece yiyince en hareketsiz dönem yakma şansın yok.
biz kadınlar azmedersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.yapabilirsin canım yeterki spor su bol olsun ve yediklerine dikkat et.
vallahi yediklerinde gözüm kalmadı geçmişte.şimdide çok az yemek yiyorsun.

ya evet sabah 7 de sancılı uyandım zor yetiştim. içim dışıma çıktı.
biliyordum ,biliyordum uçuyorum şu an. çuma nasıl gelecek bilmiyorum meraktan çatlıycam.
Ben menümü yazayım şimdiden :)

Su
Kahve
Beyaz çay

Spor yok bugün 36 saatlik açlık sonrası spor yapmam zor olacak.
ne diyebilirim ki harika çok vallahi buna ne diyeceğimi bilemedim.
güzel olmuş yumurta orucun. su çok az ama
yoğurtlu makarna dışında herşey güzel.spor puanını hesaplamadığın için listeye dahil edemiyorum.hesapladığın zaman yazarım canım.

of be ne güzel bende durum stabil bugün gelişme yok. ama benim günlerim asla pazartesi olmadı salı çarşamba - görüyorum vücudum belli ediyor.
Kızlar nerelerdesiniz
ben burdaydım hep asıl takım nerede patladım sıkıntıdan haftasonu
Merhaba hanımlar
Cuma 71.60
Pazartesi 71.80
Moralim bozuldu kaçamak bile yapmadim nasil oldu anlamadım wc sorunu..var ondan mi bilemedim
ya neden böyle oldu.wc için kesin çözüm form çayı kayısılı içimi dışımı döktüm bu sabah nasıl bişeydi o.sonra uyudum uyandım ikinci tur döktüm.
Yıl : 2018
My secret terrıus Dizisi
10.Bölüm, 53.Saniye

Videosu var ama yüklenmiyor. Babam yollamış az önce. Ne imâ ediliyor sizce? Anlamıyorum
izledim o bölümü şimdi biyolojik silah diyorlardı zaten. nüfus yoğunluğunu azaltmak için kullanılıyor bence

Olabilir evet

gerekli önlemleri alacağız canım dışarılara pek çıkmayacağız. temizliğe dikkat edeceğiz. dün alışverişte kolonyo ile gezdim. hem kendime hemde önüme gelenlere sıktım valla. garipseyene de milletimiz hep misafirperver olmuştur bu iş marketlere taşındı dedim.

Evet canim insanimiz malesef vurdum duymaz bu konuda ozellikle belirtiyorum soluyorum yine ayni tas ayni hamam ama o gunden beri gorusmuyorum kimseyle

Ya insanlar hala garipsiyor ya ben onu anlamiyorum arkadas heryer bangir bangir virus diyor millet hala tuhafmis gibi garipsiyor annem gecen pazara gitti dedim ya eldiven takmis ellerine insanlar tuhaf tuhaf bakiyormus bi tane pazarcida demis abla sen niye taktin bunu diye hey allahim kimsede bi onlem yok kimse korkmuyor sanirim vakalar gitgide artiyor dahada articak kimsemi bunu farketmiyor haber dinlemiyor yada okumuyor pazarda millet elini kolunu sallaya saallaya geziyor mubarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…