Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor da yaptim simdi paylasimin beni etkiledi hemen kalktim
100 topuga deyme
100 bel egzersizi
50 bisiklet cevirme
Toplam 700 puan

sadece su değil mi 36 saat olana başladın.
Allah tamamına erdirsin çıtır aşıkları

Evet canım yani su, kahve, bitki çayı serbest birde reglym o zorlayacak ama bakalım yarın da spor yapamam
Amin canım

Canım korku filmi gibi daha çok kötüye gitmeden atlatsak artık şu olayı burada da izinler, tatiller başladı iş iyiye gitmiyor yaz gelseydi bi an önce dikkat edin kendinize

form çayı aldım bugün kayısılı aroması harika onu alıp çeşni katabilirsin

güzel canım menün bir an için kuru fasulye görünce eyvah ekmek yada pilav geliyor dedim iki kere kontrol ettim çok şükür yokmuş
Yok cnm ne pilav ne de ekmek yemedim azmettim 6 li sayılara inecem
Hatta.misafirim çikolata getirmiş ağzıma vurmadım

iyi gidiyorsun canım hele sporun harika hem zayıf hem fit olacaksın. akşam yemeklerini daha hafif yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.
İki gundur bayagi dikkat ediyorum fark ettiysen ekmek yok denecek kadar azdi dun bugun sadece makarna oda gercekten azdi elimden geleni yapmaya calisiyorum. İnsallah nisanda kizimin dogum gunu var pasta yapacagim tabiki 70 in altina inersem pastadan guzel bir dilim yerim tam 1 ay sonra hedef koyayim kendime ama karar veremedim sen ne dersin. Nisan 15 de kac kilo olurum tahmin alayim

ya ne güzel ikimizde pasta yiyeceğiz nisanda. 67 kilo olacaksın en fazla altı olur üstü olmaz.
kehanetimi haksız çıkarma sakın. ulaşmak için full çaba bekliyorum senden

ya ne güzel ikimizde pasta yiyeceğiz nisanda. 67 kilo olacaksın en fazla altı olur üstü olmaz.
kehanetimi haksız çıkarma sakın. ulaşmak için full çaba bekliyorum senden
İnsallah gayret edecegim. Ondan sonra zaren 65 e ne kaliyor ☺☺☺ ayyy heyecanlandim kiz simdi 67 yi enson kucuk kizima hamileyken gordum hayali bile guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…