Spor da yaptim simdi paylasimin beni etkiledi hemen kalktimİyi geceler
Sahur
2 kucuk yagda yumurta az suzme peynir yarim bardak sut 2 bardak su
Ara yok
İftar
1 tabak kara lahana yemegi 3 kasik pazi borani az kuru patlican biber yesil salata 3 kasik makarna az yogurt
Ara cay yarim kurabiye 4 kucuk cokotop
Su 1.5 oldu toplam yatana kadar devam
Henuz spor yapamadim basim agridi tum gun ancak evisi oda sayilmiyor yaparsam eklerim daha sonra
Yawrukush CEYDOS @stitch
750 puan eşçazım eksik hesaplamışsın.Spor da yaptim simdi paylasimin beni etkiledi hemen kalktim
100 topuga deyme
100 bel egzersizi
50 bisiklet cevirme
Toplam 700 puan
Amin canim , sizde kendinize cok dikkat edin...Ah canim Allah yardimciniz olsun
Oylemi bisiklet 2 puan diye okudum o zaman dune de ekleme yapalim☺750 puan eşçazım eksik hesaplamışsın.
onda hesaplama doğruydu???Oylemi bisiklet 2 puan diye okudum o zaman dune de ekleme yapalim☺
Tamam sen bak o zaman fazla yazmayim da hak gecmesinonda hesaplama doğruydu???
Bu arada hangini yanlis hesaplamisim merak ettim 3 puan diye hesapladimonda hesaplama doğruydu???
sadece su değil mi 36 saat olana başladın.
Allah tamamına erdirsin çıtır aşıkları
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bizim burasi mahser yerine donmek uzere..
Okullar tatil oldu, insanlar isin ciddiyetinde degillerdi , tatili duyduktan sonra dahada panik oldu herkes.
Deli gibi alisveris yapiyor herkes, 3 ay karantinaya alinacak ve disari cikamayacakmis gibi erzak depolayin dendi.
Insanlar sabah 5te , 6da marketlere gidiyor, acilmadan once kapilarda sirada bekliyorlar.
Camasir sulari, dezenfektanlar , tuvalet kagidi ve hatta bir cok yerde sabun vs bitti.
Ulke genelinde hemde, insanlar karaborsadan bir kucuk dezenfektani 50$a aliyorlar.
Marketten birsey alsaniz, kasada odemek icin 1 saat sirada bekliyorsunuz.
Cocuklar evde patladi...Silah magazalari talan edildi..
Abdde silah almak serbest oldugu icin herkes kendini korumak icin silah aliyor.Bizim oldugumuz sehirde silah kalmadi, en erken 10 gun icinde gelecekmis.
Cok buyuk bir alisveris yerinde insanlar birbiriyle tartismis ve bir kisi vurulmus, panikten herkes birbirine girmeye basladi..
Yani burada durumlar hic iyi degil.Cocuklar, esim, surekli evdeler, elime telefon, bilgisayar alamiyorum..
Insallah hepiniz iyisinizdir, arasi uyutup, kahve molasi verip, sizlerle sohbete gelecegim.
Hepinizi opuyorum, unutmayin bu hafta ilk 3e girmek zorundayiz, haydi hep beraber ilk 3 icin verelim kilolari...
form çayı aldım bugün kayısılı aroması harika onu alıp çeşni katabilirsinEvet canım yani su, kahve, bitki çayı serbest birde reglym o zorlayacak ama bakalım yarın da spor yapamam
Amin canım
Canım korku filmi gibi daha çok kötüye gitmeden atlatsak artık şu olayıburada da izinler, tatiller başladı iş iyiye gitmiyor yaz gelseydi bi an önce dikkat edin kendinize
Nasil yaptin canim, ellerine saglik :)
Canim bol odull ubir menu olmus, bu hafta sonuncu olduk malesef, oyuzden kacamak yapma hakkimiz yok..
Cok dikkat etmeliyiz, ceza aldik, ilk 3e girersek cezamiz silinecek..
Tedbir alip, temizlige ozen gosterip, kalabaliklardan da uzak durup, atlatacagiz insallah canim...
Cok guzel menu, az yemissin oldukca canim, tek ogune mi dustu menun?
Kaptanim ari gibisin masallah...
Supersin :)
Hepinize kocaman nazar boncuklari ve tebrikler...
Ne cok is yapmissin gulum, dinlenmissindir umarim guzelce..
Guzel birgun olmus canim :)
Ne guzel bir yermis, insanin fotodan bile ici acilyor..
Nasilsin Feyzos, her sey yolunda mi kuzum.
Hastanelerde koruyor musun kendini viruse karsi, aman diyim dikkat et gulum..
Nesi var canim oglunun, geceniz nasil gecti, daha iyi mi?
Afiyet olsun canim ,cok guzel hafif bir menu ile kapatmissin gununu..
Cok is yapmissin canim, kolunun agrimasi normal..
Iyi uyanirsin insallah, agrin sizin kalmaz..
Tirilice odul olmus :)
Tedbirini almanda fayda var canim, kolonyayida bulmussun gozunaydin..
Insallah kimseye bir sey olmadan atlatiriz bu virus olayini..
Ah canim, Allah yardimcin olsun...
Uykusuzda kalma, tum gun calisiyorsun ,vucudunun dinlenmeye ihtiyaci var, dikkat et kendine..
Ben 2-3 gundur yumurta yiyemiyorum, ara ara geliyorlar bana boyle..
Aslinda cok severim ama bazen kokuyormus gibi hissediyorum, bikac gun ara veriyorum.
Ozluyoruz birbirimizi, askimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz..
Bu hafta sonu sana katilabilsem ne guzel olurdu , afiyet olsun simdiden..
Yok cnm ne pilav ne de ekmek yemedim azmettim 6 li sayılara inecemgüzel canım menün bir an için kuru fasulye görünce eyvah ekmek yada pilav geliyor dedim iki kere kontrol ettim çok şükür yokmuş
beklediğim kelimeler azmettim ve ineceğim kararlılığını çok takdir ettim. tebrik ediyorum.Yok cnm ne pilav ne de ekmek yemedim azmettim 6 li sayılara inecem
Hatta.misafirim çikolata getirmiş ağzıma vurmadım
Ceydos bende kararliyim insallah nisan ayina 60 sayilarda girecegimbeklediğim kelimeler azmettim ve ineceğim kararlılığını çok takdir ettim. tebrik ediyorum.
iyi gidiyorsun canım hele sporun harika hem zayıf hem fit olacaksın. akşam yemeklerini daha hafif yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.Ceydos bende kararliyim insallah nisan ayina 60 sayilarda girecegim
İki gundur bayagi dikkat ediyorum fark ettiysen ekmek yok denecek kadar azdi dun bugun sadece makarna oda gercekten azdi elimden geleni yapmaya calisiyorum. İnsallah nisanda kizimin dogum gunu var pasta yapacagim tabiki 70 in altina inersem pastadan guzel bir dilim yerimiyi gidiyorsun canım hele sporun harika hem zayıf hem fit olacaksın. akşam yemeklerini daha hafif yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.
ya ne güzel ikimizde pasta yiyeceğiz nisanda. 67 kilo olacaksın en fazla altı olur üstü olmaz.İki gundur bayagi dikkat ediyorum fark ettiysen ekmek yok denecek kadar azdi dun bugun sadece makarna oda gercekten azdi elimden geleni yapmaya calisiyorum. İnsallah nisanda kizimin dogum gunu var pasta yapacagim tabiki 70 in altina inersem pastadan guzel bir dilim yerimtam 1 ay sonra hedef koyayim kendime ama karar veremedim sen ne dersin. Nisan 15 de kac kilo olurum tahmin alayim
İnsallah gayret edecegim. Ondan sonra zaren 65 e ne kaliyor ☺☺☺ ayyy heyecanlandim kiz simdi 67 yi enson kucuk kizima hamileyken gordum hayali bile guzelya ne güzel ikimizde pasta yiyeceğiz nisanda. 67 kilo olacaksın en fazla altı olur üstü olmaz.
kehanetimi haksız çıkarma sakın. ulaşmak için full çaba bekliyorum senden
haftada 1,5 kg versen 3 hafta sonra 67'sin işte. zaten sen verebiliyorsun dikkat edince.İnsallah gayret edecegim. Ondan sonra zaren 65 e ne kaliyor ☺☺☺ ayyy heyecanlandim kiz simdi 67 yi enson kucuk kizima hamileyken gordum hayali bile guzel
Evet ya sporlarda baya sikilastirdi beni olcum yapistim gecen 4 5 cm sikilasma var bu da beni motive ediyorhaftada 1,5 kg veren 3 hafta sonra 67'sin işte. zaten sen verebiliyorsun dikkat edince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?