Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evde olunca gozum hep mutfakta ne yesem ki diye. Bugun kendini caya vurdum cesit cesit yapip yapip ictim insn bu sekilde gunu bitirmek bile cok zor oldu benim icin.

Doğru Canım evde olunca zor hele şu dönemde insan psikolojik olarak bi yemeğe sarılmak istiyor ama dikkat et Canım, kıvırcık gibi şeyler yıka koy ondan atıştır.

Oruclarina mi basladin canim? Ne bu seviye 4 mu? Masallah ne diyeyim.

Evet canım bugün 36 saatlik oruç vardır. Seviye 4 evet bakalım oruçlarla daha hızlanacak diye düşünüyorum bakalım.

Masallah canim. Senin iradene hayran kaldim.

Merak ettim bakayim su videoya yarin. Bu aralar az kalori yakip cok aliyorum yakarsam iyi olur menu de spor da guzel olmus

Yarın ne yiyeceğim hayali kuruyorum :) markete gittim eksiklerimi aldım yarın için hazırım. Sabah bi aile hekimine gideceğim rahatsızım biraz rapor almayı planlıyorum
Gecmis olsun canim.
eminim ki cok zordur 36 saati gecirmek. Amma sonucunda hem hedefine ulasacaksin hem de daha saglikli ve dinc olacaksin canim insallah.

güzel olmuş ideal diyet menüsü bir pilavın daha az olabilirdi. sporla telafi edilmiş ama
47 kisi olmus vaka.
29u bugun.
çok olmuş bana göre bu kadar büyümemeliydi önümüzde dünya örnekleri vardı.
Hadi bakalim cumaya 65 gelecek gibi canim senden. Ben boyle az yiyip sonra yemeye baslayinca aniden verdiklerimi misliyle aliyorum. Umarim senin tum verdiklerin kalici olur canim.
inşallah koruma programı yapacağım ya onda başarılı olursam sıkıntı kalmaz. her 1 kiloya 10 gün şeklinde olacak.
Sıradan çinko pil gibi oturuyorum şu an :) en son dün yemek yedim ve yarın öğlene kadar yok :) sonuçta pes etmiyoruz yolu uzatıyoruz sadece
hep seni düşündüm bugün nettin nasıl geçti diye ama maşallahın var kuzum. hadi uyu artık öğlen çabuk gelsin.
aynı şeyleri eşime söyledim önce karantinaya alacaklardı onları diye sen düşünüyorsun ben düşünüyorum ama onlar bunu düşünemediler. bişey söyleyeceğim ayıp olacak bende kalsın.

Iyi geceler
Nasil birgundu ya.. Evde olmak calismaktan zor bence ozellikle bebeğin varsa. 2 saat uyutmaya calis yarim saate uyansın. Tam uyudu derken büyük oglan bagirsin. Yemek yaparken icerden gelen bagirislar. Mutfaga Yanima alayim desem kucak isteme ler. Neyse yine de çok sükür. Sabah 8 de kalktim anca Öğlen birde kahvalti yapabildim.
Kahvalti 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik her zamanki gibi
Aksam bol salata yumurtalı ispanak acligimi bastirabilmek için 2 koca bardak ayran 2 dilim ekmek. Aralarda kuru üzüm.
Spor yok ne sorun keske ev islerine yetisebilsem. 10 bardak su

kıyamam sana gerçekten berbat bir günmüş senin için. bol bebeli koşturmacalı. şimdi dinlen hatta bebeler uyurken sende uyu ki yarına enerjin olsun.

Koruma programi super plan canim

kıyamam sana gerçekten berbat bir günmüş senin için. bol bebeli koşturmacalı. şimdi dinlen hatta bebeler uyurken sende uyu ki yarına enerjin olsun.
Iki bardak cay iceyim dedim camasirlar çıktı karsima ama simdi uyuyacam çünkü mesaim erken basliyor bebek 7 uyanir. Allah rahatlik versin

Iki bardak cay iceyim dedim camasirlar çıktı karsima ama simdi uyuyacam çünkü mesaim erken basliyor bebek 7 uyanir. Allah rahatlik versin
sanada canım iyi istirahatler
Sanirim öyle. hasta olucam haftaya. Ayrıca ayaklarımın altı şiş 2 gündür çok ağrıyor. Cortozonlu ilaç kullanıyorum.
ooo kortizonlu ilaç şişiriyordur.

Ben lesie yapamadim ama yerde 30 dk bazı hareketleri yapabildim

Ay canim allah yardımcın olsun . Bebeli belikli olunca böyle oluyor benim 3 tane allah ömür versin herbiri ayrı ayrı yoruyor

Bir de yaparken beni düşünün, akşamın bir vakti üniversiteli genç kız odasında tepinirken ailesine yakalandı 2. dakikasında bıraktım zaten
yahaha bizde durumlar tam tersi ünili kızı olan kadın çocuklarına yakalanıyor spor yaparken. son gelişinde kızım anne bizim çocuklara dönmüşsün habire protein beslenme ve spordan bahsediyorsun demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…