Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yapamadım sporu =(
Tamam canim muaf sayacagim seni hastasin, cocugun hasta..

Hala hastayiz. Sürekli ateşi çıkıp duruyor.
Allah sifa versin canim..
Insallah iyilesin biran evvel..

Ayni yarım kilo almışım. 87 kiloyum
Kortizonlu ilactan olmus olabilir..

Kahvaltı
Yumurta
Akşam
3 but
1 tabak salata
Az yemissin canim.. Cok azaltma yediklerini..

Ne kadar az yemissin canim, eriyorsun resmen :)

Allah kabul etsin canim, orucluyken spordan muaf sayarim canim..

Tebrikler kizlar, asena87 birinci olmussun canim :))
Emeklerine saglik kaptanim.

Harika birgun olmus canim tebrikler :)

Menun guzel canim, tart olmasa cok daha guzel olurdu ama az yemissin..

Yarın ne yiyeceğim hayali kuruyorum :) markete gittim eksiklerimi aldım yarın için hazırım. Sabah bi aile hekimine gideceğim rahatsızım biraz rapor almayı planlıyorum
Neyin var canim, aman dikkat et kendine...

16 mart 202 bugün ne yedim?

sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir (12:00)
akşam : 2 yumurtalı peynirli omlet (18:00)
su:1500 ml devam
spor : jillian 1 : 250 puan
Ya sizlerin menusune kiyasla ben ne kadar cok yemisim bugun, ondan kilo aliyorum
Menulerimi duzenli yazabilsem super olacak ama ancak takima bakcak firsat buluyorum
Cok guzel olmus canim..

Ahh canim keske off ya 1 yil olmus yerimde sayiyorum hala. Simdi de spor salonlari bile kapali evde mahduruz. Hiic iyi olmadi bu.
Evde durmaktan bizde patlayacagiz, esim 24 saat calisiyor resmen, bende cocuklarla delirmek uzereyim :)

Cok guzel bir gun olmus Deryam :)

Benimde 2 cocugum var, birisi 1. sinif evde derslerine devam ettirmeye calisiyorum, bir yandan kucugum var.
Bir yandan esim evden calisiyor evimiz 2 odali, cocuklar aman ses yapmasin ,aman esim calissin diye helak oldum.
3 ogun yemek, bulasik, cay-kahve hazirlama, cocuklara etkinlik yaptirma,camasir, temizlik bunlari hic saymiyorum bile
Menun guzel olmus canim, aksam 1 dilim ekmek olsa daha iyi olurmus ama olsun.
Evde de surekli hareketliysen onu spora saydim ben..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur
AppLesma 50M
puuff MUAF MUAF MUAF
evinizinmimari
gulum7 MUAFODUL 10DK Y MUAF
Meryem130610DK Y
Arrietty
DDeeRRiiNN41
milkk MUAF MUAF MUAF MUAF
plasticwoman 50M
Periannem SPOR?ODUL SPOR? SPOR?
Asena87
mifihafa MUAF ODUL MUAF
angelnesssODUL 50M
Arkadaslar lutfen menulerinizi, egzersizlerinizi duzenli bir sekilde paylasmaya devam edin, bu hafta ilk 3'e girmeliyiz biliyorsunuz...

İyi geceler simdi yaptim sporlarimi cok sukur
100bel egzersizi300
100bisiklet 200
50mekik150
300 topuga degme900
Toplam puan 1550
Yawrukush CEYDOS stitch

Yok canim muaf tutma yapiyorum ben sporumu

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur
AppLesma 50M
puuff MUAF MUAF MUAF
evinizinmimari
gulum7 MUAFODUL 10DK Y MUAF
Meryem130610DK Y
Arrietty
DDeeRRiiNN41
milkk MUAF MUAF MUAF MUAF
plasticwoman 50M
Periannem SPOR?ODUL SPOR? SPOR?
Asena87
mifihafa ODUL MUAF
angelnesssODUL 50M
Arkadaslar lutfen menulerinizi, egzersizlerinizi duzenli bir sekilde paylasmaya devam edin, bu hafta ilk 3'e girmeliyiz biliyorsunuz...
fyzanur , evinizinmimari , Z zeynebzeyneb , DDeeRRiiNN41 sizler nerelerdesiniz kizlar?

Şarap yok bidaha kız, ölüyoruz bak. Spor salonları faaliyetlerini durduracak aynen. Sana spor mpor yok tutan yiyecek de yok. Muz zaten fix

milkk kimseye sormadiysan sorabilirsin canim bana.
Tamam sağol. Ml bldrmi hak. Yıl olarak bliyorum. Sonu 0 ve 5 le biten yıllar da... Son günden habrm yoktu ve şbT sonnda analk iznindydim. Süre geçti. Bldpim kadarıyla ücrtsz izinliler hariç yeni dgum yapnlr da bldrmk zrunda. E şimdi bna kademe ilerlmsi drdrma cezası mı verileck??? Verilirse çok mantıksz. Bi kişi arayp habr vrmedi. Bugün halltçez, Kabul etmeslerse... bi de bu dert çıktı başıma. Yüzde doksan sorun olmmaz ama işte emdişeli bi tipim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…