harika olmuş. çiğ köfteler bitmedi mi?Bugünkü menüm
Sabah 10.30: bir dilim tb ekmek, iki kaşık menemen, salatalık, 4 tane zeytin, yeşil çay
Öğle 15.30: 4 tane çiğ köfte, yeşillik
Ara: şekersiz çay, bir avuç karışık kuruyemiş
Akşam: bir elma
Su: 2 litre
Spor: 30 dakika eliptik bisiklet, 30 dakika leslie, 40 dakika pilates (100*7) 700 puan
Bitti canmmmharika olmuş. çiğ köfteler bitmedi mi?
Hayırlı akşamlar
Bugün ki menüm
Sabah bi dilim peynir azıcık lor 6 zeytin bi dilim ekmek sucuklu yumurta
Öğlen Türk kahvesi bi kare bitter 4fındkk
Akşam yeşil mercimekli yoğurtlu salata
3 litre su
45 dk leslie
@Yawrukush [USER=98422]@Ceydos
Harikasın o puan gözlerimi kamaştırdı
Cumartesi
Sahur
Sahurdan önce meyve faslımız vardı annem bir tabak meyve hazırladı(BUNU CUMAYA YAZACAKTIM ERKEN YAZDIĞIM İÇİN BURAYA KALDI)
1 adet yumurtadan salçalı omlet
Peynir
Zeytin
Domates salatalık(zeytinyağlı)
Roka bir tabak
Bir tk kaymak bir tk bal (ah bu beni mahvediyor..)
Ekmek olarak da annemin yaptığı ekmeğin 1/4 ü bir dişim niyetine
Akşam
Tarhana çorbası
Bir tabak bamya
İki dilim su böreği(ya ben bunu yazıyorum ama bu aşırı ince sadece iki kat ve arasında kıyma koklatmışlar yani ekmek yerine bunu yedim su böreği deyince öyle kalın dışardan alma bir şey değil yani komşumuz sağolsun anneme yapmış o da buzluğa koymuş canı çekti diye çıkardı onu bitirmeye uğraşıyoruz )
Annem kabak pişirdi babamla çok severiz belki bağırsaklarıma iyi gelir dedim yedim sonra bir dilim daha yedim
Yani 2 dilim kabak (üstüne de tahin)
Annem o ara meyve tabağı hazırladı(bizim sokak full korona neredeyse çevremiz baya sarıldı annem de bolca meyve almış C vitamini vs diye o yüzden bu meyve tabakları )
Sütlü kahve
Spor
45 dk Leslie 315 puan
Bacak hareketleri 50 adet(3 PUANDAN MI SAYAYIM?) 150??
200 adım 10 puan
Toplam 475 puan
CEYDOS
@Yawrukusherciyes111
Kızlar ders çalışmam gerekiyordu o yüzden güzel alıntılar yapamadım ama geçmişi okudum güzel menüler ve o güzel spor puanları için hepinizi tebrik ederim
Ama ben güzel spor yapacağım
Bugün güzel bir puanla geleceğim
Bakalım siz ne yapacaksınız
BU BİR MEYDAN OKUMADIR
erciyes111 canım haydi bu gruba bugün de 1000li puan getir ben de sana eşlik edeyim
Mesajımı gören grup arkadaşlarımdan 100 zıp bekliyorum meydan okuyan varsa beklerim
kizlar merhaba bu grup diyet grubu mu bende katilabilirmiiyim araniza bebegim var emziriyorum 1 aydir diyetteyim 5 kilo verdim bir ayda ama sizin gibi birlikte motive olabilecegim bir gruba ihtiyacim var bilgi verirseniz cok mutlu olurum 77 kiloyum vermem gereken bi 10 kilom var
Canım çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallahBen durduğum terde zıplamayı kastettim ama ip de olur
Zıplayacaktım fakat kulağım çok kötü ağrıyor damla damlatıp uyumaya çalışacağım umarım uyanınca geçer ve zıplayabilirim...
Ayy inşallah canım benimaramıza hoşgeldin canım. ben kaptan yardımcısı ceyda. beraberce bütün kilolarımızı vereceğimize inanıyorum.
sen hiç stres yapma bak ne güzel kilo veriyorsun. yediklerin çok dengeli ,güzel Hüma'mızda senden besleniyor.korkacak bişey yok 6 aylık olana kadar hiçbir fazlalığın kalmayacak
çok geniş hayaller bunlar. genetik çarpması yaşamışız doğarken. yemeyip form korumak kaderimize yazılmış
Teşekkürler kaptişimPeki seeeyyy iii bundan benim haberim var mi :)
Dombiliyim ben artik :)))
Menu odul olmus Feyzosum , Allah kabul etsin..
Cok dikkat edin gulum, mahallede korona coksa
Ders calisabildin mi kuzum?
Kulagin nasil oldu?
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim, evliyim 2 oglum var.
Senin kuzularinida Allah bagislasin.
Takimimizin kurallarindan biraz bahsedersem, her pazartesi gunu kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Cuma gunleride takimlar arasi yarisma var, tartilip, tarti fotografimizi buraya yukleyerek kilo bildirimi yapiyoruz.
Bunun haricinde her hafta takimimizin icinde yarismalar duzenliyoruz kilo vermemize destek olsun diye.
Hergun de yediklerimiz yemekleri ogun ogun olarak, ictigimiz su miktarini ve egzersiz- ev isi bizi hareket ettirecek ne yaptiysak menumuzle beraber yaziyoruz.
2 hafta deneme suren var canim, bu kurallara uyum gosterirsen, 2 hafta sonra listemize dahil olacaksin.
Beraber 10 kilonu verecegimize eminim :)
Ne guzel gidiyor kilolarin canim, masallah :)
Allah razi olsun soylemen yeter, ben Turkiyede bile degilim , cok tesekkur ederim.
Masallah cok marifetlisin :)
Ne guzel bir motivasyon mesaji olmus bu Denizcim :)
Anladim canim, ev ahalisi ile her sey zor :))
Cezani kendin vermissin kuzum, bugununde cok guzel olmus :)
Afiyet olsun canim cok istah acici gorunuyor yemek tabagin :)
Ellerine saglik canim, hep cok zor seyler yapiyorsun, masallah sana..
Yememek de ayri bir marifet, ben dun kek ve katmer yaptim, bildigin yedim yaa, o kadar kokusu cikiyor dayanamam :))
Su boregi olmamis canim, diyete uygun degil, cuma ve cumartesi de odul yapmistin.
300 adet oldugun yerde ziplama cezasi aldin malesef su boreklerinden oturu..
Adimlarin , ev isin ve suyun guzel :)
patates cennetinde bencefayfeyfiy canım eşim Nerde yaşıyorsun
Maşallah canım hoşgeldin:)ullanıcı Adı :luges
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 cocuk
Yaşadığınız şehir:yozgat
Boyunuz :170
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :67
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?dogum kilolarindan kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir
OleeeyYok yok makarna o
Sana da dikip gonderebilirim istersen
Kabul ediyorum ve zipliyorum
Ya bir de cumadan sonra henüz WC çıkamadım ve regl olacağım bu cuma inşallah artı çıkmaz ama bugün daha şimdiden +700feyimCanim bu ödül günü menüsü olduğu için toparlarsin diye düşünüyorum.
Kabak tatlisi cok severim hem de tahinle efsaneeee
İstanbulfayfeyfiy canım eşim Nerde yaşıyorsun
Ahhahahahapatates cennetinde bence
Terbiyeli kereviz çorbası da çok güzel oluyorCEYDOS salatayi tavsiye ederim.
Enfes tadi var
3 kereviz sapi
2 kirmizi elma
150gr yesil uzum
1 avuc ceviz
1,5 dl sour cream. Turkcesini bilmiyorum.
1 dl kaymak
1 c. Y Elma sirkesi
Biraz tuz
1 c. Y stevia Esmer seker
Kereviz sapi ince ince dilimlenir. Elma kup kup. Uzum de ortadan
Geriye kalan karisim birlikte iyice karistilip meyve ve Sebze icine atilir.
3 gun dolapda bekliye biliyor
Ne demek kaptanımharika sporlar menü su daha ne isterim
tamamdır tatlım konuşalım
yok kaptanım nerde izinden dolayı değil ev halkı çok kalabalık kaçacak yerim yok.jumping yapıyorum herkesin gözü bana dönüyor. haftaiçi daha kolay oluyor.
emeklerine sağlık kaptanım
çok dolu bir menü kız sen nasıl vereceksin kalan kiloları bu menüyle.
evde boş alan bulursam kabul.
tabi ki canım fmad arkadaşımız katılım koşullarını sana yollamış onu doldurursan memnuniyetle aramıza alırız seni
kaptanlar uyur feyzoş uyumaz teşekkürler harikasın
Süper:)Merhaba güzel bir pazar geçiriyordur umarım herkes
10:00 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim pastırma zeytin peynir ve bol yeşillikli salata
13:00 spor önce türk kahvesi ile 1 adet muz kesmedi ve 1 adet hurma
15:00 1 bardak soğuk sütlü kahve
Bu gün akşam yemeğini erkene çekiyorum
Tekrar aralıklı oruca dönmeye karar verdim
Akşam yemeğim 1 tabak kuru fasülye bol salata ve yoğurt olacak 17:00de sonlandıracağım
Şu ana kdr 2,5 litre su içildi içmeye devam
30 dk tabata egzersizi 300 puan
Dün yediğim makarna için 5 dk ilave ettim ama resmen bittim
@YawrukushCEYDOS
Aleyküm selaaaamSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, evde vaktiniz nasil geciyor?
Ben yeni uyandim, hala kendime gelip uykumu acamadim:)
Peki seeeyyy iii bundan benim haberim var mi :)
Dombiliyim ben artik :)))
Menu odul olmus Feyzosum , Allah kabul etsin..
Cok dikkat edin gulum, mahallede korona coksa
Ders calisabildin mi kuzum?
Kulagin nasil oldu?
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim, evliyim 2 oglum var.
Senin kuzularinida Allah bagislasin.
Takimimizin kurallarindan biraz bahsedersem, her pazartesi gunu kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Cuma gunleride takimlar arasi yarisma var, tartilip, tarti fotografimizi buraya yukleyerek kilo bildirimi yapiyoruz.
Bunun haricinde her hafta takimimizin icinde yarismalar duzenliyoruz kilo vermemize destek olsun diye.
Hergun de yediklerimiz yemekleri ogun ogun olarak, ictigimiz su miktarini ve egzersiz- ev isi bizi hareket ettirecek ne yaptiysak menumuzle beraber yaziyoruz.
2 hafta deneme suren var canim, bu kurallara uyum gosterirsen, 2 hafta sonra listemize dahil olacaksin.
Beraber 10 kilonu verecegimize eminim :)
Ne guzel gidiyor kilolarin canim, masallah :)
Allah razi olsun soylemen yeter, ben Turkiyede bile degilim , cok tesekkur ederim.
Masallah cok marifetlisin :)
Ne guzel bir motivasyon mesaji olmus bu Denizcim :)
Anladim canim, ev ahalisi ile her sey zor :))
Cezani kendin vermissin kuzum, bugununde cok guzel olmus :)
Afiyet olsun canim cok istah acici gorunuyor yemek tabagin :)
Ellerine saglik canim, hep cok zor seyler yapiyorsun, masallah sana..
Yememek de ayri bir marifet, ben dun kek ve katmer yaptim, bildigin yedim yaa, o kadar kokusu cikiyor dayanamam :))
Su boregi olmamis canim, diyete uygun degil, cuma ve cumartesi de odul yapmistin.
300 adet oldugun yerde ziplama cezasi aldin malesef su boreklerinden oturu..
Adimlarin , ev isin ve suyun guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?