aydeeee yarın bende 2000 ip atlamazsam banada ceydoş demeyin. ama salı günü beni beklemeyin olur muaslinda diger sporlar 1015 sadice ip atlamak baya guzel puan yapiyor.
ortak cevap seninki altta...Esli Devam mi bu hafya
Ben mi kacirdim
aynı eşlerle devam cuma değişim yapılacak. bir hafta daha tadını çıkarın.
sen öyle san ben değil özgecim kıyamadı. dedim ki : kaptanım
Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, evde vaktiniz nasil geciyor?
Ben yeni uyandim, hala kendime gelip uykumu acamadim:)
Ya bir de cumadan sonra henüz WC çıkamadım ve regl olacağım bu cuma inşallah artı çıkmaz ama bugün daha şimdiden +700feyim
Sivas'ta yaşıyorum ben de canimİstanbulsen canım
Ayy ne güzel kaçıncı sınıfsin ben de öğretmenim canım ama bu yıl çalışmadım doğum iznindeyim ev hanımı sayılırım yaniİyiyim eşim
Tıp okuyorum canım :)
Sen ev hanımı mısın çalışıyor musun :)
menün çok güzel olmuş su da güzel ama sporun olmamış. online eğitim bizi ters yüz etti zaten sorma. benim kızlarda online eğitimdeler. küçük olan tatilin ilk gününden beri. büyük olanın 27 sinde başlayacak.İyi akşamlar kızlaaar
Sabah: domatesli yağsız bol naneli yumurta
Yarım domates,4 zeytin, yarım kepekli ekmek, azcık peynir
Öğlen: 1 kase çorba
Akşam : 200 Gr ızgara tavuk, salata
Ara öğün: 1 avuç fıstık
İçecekler:
2 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşilçay
1 bardak kiraz sapı çayı
3 lt su
Spor
Bugün hocalarım sağolsunlar yayın açtılar dersten kafamı kaldıramadı arada 50 kere ip atladım 140 ta merdiver var o kadarcık
Toplam: 142
Ne zaman yapıcakları da belli olmuyor ki bi yapıcaz diyorlar sistem arıza çıkartıyo 3 saat sonra yapıyolar tutturamadılar sistemi maalesefmenün çok güzel olmuş su da güzel ama sporun olmamış. online eğitim bizi ters yüz etti zaten sorma. benim kızlarda online eğitimdeler. küçük olan tatilin ilk gününden beri. büyük olanın 27 sinde başlayacak.
Bi de şey sorucaktım size aklıma takıldı aralıklı oruç yapan var mı ya da deneyen ?
Nasıl peki zorluyor mu ? Kilo verimi nasıl ?Ben arada bir yapiyorum. Ama bugunden itibaren Haftanin 6 günü yapacagim.
erciyes111 sivas in neresinden? Bizim sulale sivasli. merkezden degil ama
Nasıl peki zorluyor mu ? Kilo verimi nasıl ?
Ay ne güzel olmus
Maşallah canım puana bak ya herkes çekilsin yarışmadan birinci bellisabah: 2 bardak sut.
oglen: 13:30 6 kofte 2 dilim ekmek. 2 bardak konposto 3 salgam.
aksam: 17:30 yogurt.
ara: 3 hurma ve 4 ceviz.
su: 2 litre.
spor: 100 suguat- 300 puan.
100 mekik- 300 puan.
1 dk plank - 10 puan
1 saat temizlik - 180 puan
4500 adim- 225 puan.
2000 ip atlama- 4000 puan.
toplam - 5015 puan.
Hayirli olsun canım hosgeldın kılo ve hedefimız aynı neredeyse bakalım kim mezun olacakullanıcı Adı :luges
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 cocuk
Yaşadığınız şehir:yozgat
Boyunuz :170
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :67
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?dogum kilolarindan kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir
Bnm eşimin puanları tavan yapmış bn bisey yapmasam bile galiba cuma yarışmasını da biz kazanacagizsen öyle san ben değil özgecim kıyamadı. dedim ki : kaptanımYawrukush 'um ayır bunları derhal ,aynı eşlerle devam etmesinler azıcık vijdansız olmalıyız
peki o ne dedi: asla ben sevenleri ayırmam bu haftada eşler aynı kalmalı
eh bende söz aldım bu cuma günü değişecek çiftler
ooo karbo sınırı aşılmış gelsin ceza sadece sporsa suda salınmamış menülerde kötüleşti.1.ogun 2 dilim borek
Ara yesil elma
2 ogun firinda tavuk ve 1 kase pilav
Spor yok, su cok az.... kendimi o kadar saldim ki
spor yarışması ferdi canım ama kiloya yansırsa bu sporlar o zaman gerçekten birincisiniz. hadi bakalım eşe güvenip koyvermek yok.Bnm eşimin puanları tavan yapmış bn bisey yapmasam bile galiba cuma yarışmasını da biz kazanacagiz
spordan sayılmaz mı yazlık kışlık değişimi başlıbaşına kalori yaktırıyor. ama ara öğünün yok. adı güzel kendi şeker kızını besinsiz bırakma19.04.2020
Sabah (14:00)
3 yk kıymalı menemen
2 dilim peynir
Yarım bazlama
5 zeytin
1 tk bal
1 lokma helva
Akşam(19:30)
1 kase şehriye çorbası
3 yk sebzeli et kavurma
2 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor bugün leslie yapamadım çünkü hüma uyuduğunda ev işlerini yapabildim ancak kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirdim dolaba.. 1 saatten fazla sürdü . Spordan sayılırmıCEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?