Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
sonuç çok güzel canım sıkma canını tabi sahurunda etkisi vardır çok yakın. istersen 5 'e kadar yeniden tartıl paylaşım yap.

İnşallah vermişsindir Canım

Kabul ediyorum kaptanim

Ben zaten ramazan boyunca zor kılo verırım Ramazan boyunca listeye girmesem daha ıyı olur sizin için.Hergun yazarım burdan menumu sporumu Ramazan sonunda 75 olursam listeye girmeye hak kazanayım buda benim hedefim olsun Yawrukush

Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
tebrikler canim. sikma canini ola bilir cunki genelde aksam bile yekek yemiyoruz tarti var diye.

23 nisan 2020 dün ne yedim ?
unutmuşum

sabah : pastırmalı omlet + 1 kare kaşar
akşam : ıspanak yatağında 3 adet köfte + semizotu salatası

su : 2500 ml
spor : 10 dk koşu zıplama : karma olduğu için 7+2 = 9 /2 : 4,5 puan olarak hesaplıyorum. 45 puan
1,3 saat ev işi :270 puan
toplam : 315 puan

Ya uygulamada problem var giremiyorum. Silip tekrar yükledim yine olmadı. İnternet sayfasından hep açmak zor oluyor
bazen sıkıntı oluyor hepimizde
Haftaya artik bakalim kaç olcaz gerçi her ramazan kilo alırım ama dikkat edeceğim zayıf olduğum günleri görmek istiyorum
aman ha dikkat menülerin yeri değişecek sadece tam teşekküllü iftar sahur menüleri bu yıl rafta olacak.

Geçen haftaki kilomu hiç hatırlamıyorum
Sahurda
2 tabak patates yemeği yedim.
2 tane but
2 lt su
neyseki ben hatırlıyorum. 88,7 bu hafta 88,8. canım yolun yol değil bu menülerle bu beslenme şekliyle zaten kilo vermen mümkün değil en aç kalıp bir öğün yiyorsun o yediklerinde diyete uygun olmayan patates gibi gıdalar üstelik 2 tabak .
Hanımlar.oglum hasta uyuyunca gelirim hoşçakalın
çok geçmiş olsun nesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…