Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Aycaokurcan canim gecmisi yeni okudum, tam seni listeye dahil etmek icin mesaj atmisken 2 dilim revani tatlisini gordum menunde..
Tam tarti oncesi olmamis o tatli, diyet motivasyonun nasil canim, listeye girmek ciddi sorumluluk daha oncede yaristigin icin biliyorsun zaten..
Bu sorumlulugu alacagina dair soz veriyor musun, cunku yapilan kacamaklar tum takimi etkiliyor listeye girince.
Dilersen liste disinda da kilo vermeye devam edebilirsin, degisen hicbir sey yok liste disindada.
Tek fark birinde verdigin kilolar takimimiz icin yarismada fayda sagliyor, liste disinda ise verdigin kilolar seni ve hepimizi mutlu ediyor.
Ne diyorsun canim?

Ayy kendimi listede görünce nasıl mutlu oldum

DeryaOnDiet aklim sende canim, gittiniz mi doktora?
gittik canim, doktor kese gorunuyor ama bebek gorunmuyor dedi bekleyelim acele karar vermeyelim dedi. haftaya tekrar gidecegim. haftaya 7 haftalik olacak bakalim umarim gorunur.
Sen nasilsin canim?

Biraz uzuldum canim, doktor bebek yok gorunmuyor. Simdiye gorunmesi gerekirdi dedi. Ama bekleyelim ya umdugundan daha gec hamile kaldin ya da kese bos. Ama hizli karar vermeyelim dedi. Bekliyoruz bakalim, eldne baskasi gelmiyor

Arkadaslar bugunden itibaren menu tablomuza kaldigim yerden devam edecegim.
Bu hafta sizlerle layigiyla ilgilenemedim , hakkinizi helal edin.
Ayrica yoklugumda takimi cekip ceviren CEYDOS kaptanima da cok tesekkur ederim.
Helal olsun kaptanım o nasıl söz. Hepimiz yoğunuz inan iki küçük çocuklu annesin üstelik

gecen cuma: 69.3
gu gun: 68.9
fark: 0.4
onumuzdeki cuma icin hddefim: 68.5
yuzde: 0.57
Günaydın canlar

geçen hafta : 77,2 kg
bu hafta : 76,5 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,9

önümüzdeki cuma hedefim 75,7

Eki Görüntüle 2624623
Geçen hafta:65,8
Bu hafta:65,4
Fark:0,4
Yüzde:0,61
Gelecek hafta için hedef kilo:65

Hedef kilo:55

Yawrukush
CEYDOS

Eki Görüntüle 2624642
Kizlar çok iyi tebrik ederim ben akşama doğru tartilicam

gittik canim, doktor kese gorunuyor ama bebek gorunmuyor dedi bekleyelim acele karar vermeyelim dedi. haftaya tekrar gidecegim. haftaya 7 haftalik olacak bakalim umarim gorunur.
Sen nasilsin canim?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun dur bakalım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 58.9
Bugün : 57.8
Fark : - 1 kilo 100 Gr
Yüzde : %1.8
Yawrukush CEYDOS Eki Görüntüle 2624660
Ooo çok iyi tebrikler canım

Canim gecen haftadan annemgildeki dijital tartiya pil aldirdim simdi tartim var
Hedef kilom 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…