Çok bunaldım kuzum ya, evdeyim hep. Bunalıma girdim giricem, sizi de bunaltmayayim bu ruh haliyleDeryoşum hiç hareket edebiliyor musun
Spor beni mutlu etmişti
Ve öyle başlamıştım
Bence gel yavaş yavaş liste dışı menü bildirimi ile başla sen de
Kızlarını öpüyorummmmm
bebde senin gibiyim.Haftaya artik bakalim kaç olcaz gerçi her ramazan kilo alırım ama dikkat edeceğim zayıf olduğum günleri görmek istiyorum
Derya hamismisin cok sevdindim , hayirli olsun , saglikla kucagina alirsin
Haberleri senden alıyorum benim eli maşalı kanadalim napiyosun?
Nice mutlu sağlıklı yıllari olsun canimmEvet benim oglusunda dogum gunu bugun ondan biliyom
Süpersin canımGeçen hafta 64.9
Bu hafta 62.9
Fark 2
Yüzde 3.081
Allahim bu gercek mi ağlamak istiyorum insallah koruyabilirim. Taylan kümeli kürü işe yaradi
Selam kizlar
Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 0,500 gr
0,74 %
Kizlar çok iyiB kilo:85
Gecen cuma kilo:82.9
Bu cuma:81.4
Geelecek cuma:80
Hedef kilo:58
Yuzde : 1.80
Canım olur öyle arada Haftaya eksiyle gelir farkı kapatırsınMerhaba
Geçen cuma 72.40kg
Bu cuma 72,70 kg
+300 gr
Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
Çok güzel maşallahGeçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
@YawrukushCEYDOS Birgaripanne
Tatlıyı yemeseydim 66 yi görürdüm gibi geliyor
Eksi geldiğine göre izine ayrılmak istemiyorum kaptanlarim
Canım çok geçmiş olsunHanımlar.oglum hasta uyuyunca gelirim hoşçakalın
Eksi eksidir canım ama akşama doğru tekrar tartil istersenMerhabalar kızlar sanırım sahur beni de etkiledi. Dün sabah tartıldığım da 58,8 ama bugün 59,1
Geçen hafta:59,3
Bugün :59,1
Fark: 0,2
Yüzde: 0,3
Tartılayım canm. Sahurda da kilo yapacak bişey yemedimSüpersin canım
Kizlar çok iyi
Canım olur öyle arada Haftaya eksiyle gelir farkı kapatırsın
Çok güzel maşallah
Canım çok geçmiş olsun
Eksi eksidir canım ama akşama doğru tekrar tartil istersen
Geçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
Kaptiş aynı durumdayiz desene, en azından sen takımı devam ettiriyorsun canım, bu öyle güzel ki. Benim kendime hayrim yok bu sıraGuzel bir gun olmus canim
Spor neden yapamadin canim, su miktarinda cok az olmus..
Odulun afiyet olsun canim :)
Cok guldum bu mesaja :))
Canim hem sen salisiyorsun online, hem kizlarin okullari odevleri, yine cok yogunsun kuzum.
Bende cok kilo aldim Filizim, takima girdigim kilodayim ama diyete de odaklanamiyorum, resmen suan survive etme modundayiz, diyetlik bir kafada olamiyorum
Bende paranoyak oldum, yedigimiz her seyi sabunluyorum, gunde kackez evi dezenfekte edip temizliyorum, hergun camasir makinasi calisiyor..
Alisveris yapsak herseyi sabunlayim, dezenfektanlarla temizleyip yerlestiriyorum, is yukum acayip artti.
Akin online egitime devam ediyor, Aras cok mutsuz evde asiri sIkiliyor, epey zorlaniyoruz canim benim ama bunada sukur hepimiz saglikliyiz ya gerisi bos.
Bu arada dersen ki gel beraber 2 tombul yine zayiflayalim belki seninle gaza geliriz ne dersiz, ozledik de seni..
DeryaOnDiet de bebis bekliyor hamile haberini aldik oda sana guzel bir haber olsun.
Aomine Daiki de bebisini dogurdu dondu aramiza :)
Opuyorum canim, cok iyi bakin kendinize..
Co kbol odullu birgun olmus , bugunden itibaren yine dikkat et menulerine canim :)
Guzel bir odul olmus kuzum ,afiyet olsun :)
4. olduk cok az bir farkla canim :)
Ahh bende dombili oldum feyzoss, hiic diyet yapacak bir kafada da degilim, karantinadan obez olarak cikacagim heralde :)
Oduller oduller :)
Odulun afiyet olsun canim :)
Afiyet olsun canim :)
Canim Ozlemim iyi ki dogmus kuzun, Allah saglikli, mutlu cok guzel bir omur versin.
Hep guzel gunlerini gorun canim.
Günaydın canlar ❤
geçen hafta : 77,2 kg
bu hafta : 76,5 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,9
önümüzdeki cuma hedefim 75,7
Eki Görüntüle 2624623
Günaydın canlar ❤
geçen hafta : 77,2 kg
bu hafta : 76,5 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,9
önümüzdeki cuma hedefim 75,7
Eki Görüntüle 2624623
Geçmiş olsun kuzumHanımlar.oglum hasta uyuyunca gelirim hoşçakalın
Mutlaka denemeni tavsiye ederim, gerci ramazan basladi. Ben hic zorlanmadim desem yeridir hem keto diyete de uygun. Sadece kocam yemeklerde cok israr etti, salata ye tadina bak bir tane ye dedi durdu. Karsimda katir katur cips yemeler puding yaptirmalarbende ağlamak istiyorum ya ne güzel sonuç bende mi denesem diye düşünüyorum.
çok mantıksız ben yıllardır kilo verme denemeleri yapmışımdır hiçbir diyetisyen bana 8 dilim ekmek demedi ki 4 bile demedi. üstelik bu diyetisyenlerden iki tanesi arkadaşım. olabilirliği olsa sende ye derlerdi mutlaka
Süpersin canım
Kizlar çok iyi
Canım olur öyle arada Haftaya eksiyle gelir farkı kapatırsın
Çok güzel maşallah
Canım çok geçmiş olsun
Eksi eksidir canım ama akşama doğru tekrar tartil istersen
Diş kaşıma oyuncağı varsa onu buzluğa atın ağrısı varsa çok işe yarıyor canım ben yeğenimi hep öyle avuttumIki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
Canim cok gecmis olsun cok zor. Allah sifa versin.Iki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
Kuzum ayrilmak yokGeçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
Ana ekrana ekle direk giriyorsun hem daha az net harciyorYa uygulamada problem var giremiyorum. Silip tekrar yükledim yine olmadı. İnternet sayfasından hep açmak zor oluyor
ah canım benim çok zor diş dönemleri.bir an önce patlatsın diye dua edelim o zaman.Iki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
ben cips ve türevi abur cuburlardan pek etkilenmem. zaafım sadece çikolata. ama gerçekten deneyeceğim. güncel diyetim bitsin sonrasında.Mutlaka denemeni tavsiye ederim, gerci ramazan basladi. Ben hic zorlanmadim desem yeridir hem keto diyete de uygun. Sadece kocam yemeklerde cok israr etti, salata ye tadina bak bir tane ye dedi durdu. Karsimda katir katur cips yemeler puding yaptirmalar
oooo aç mı oruç tutuyorsun ? çok kötü hem güçten düşersin hemde öğün atlamış gibi olursun. saate güvenme sen yatmadan önce beslen bence.Kuzum ayrilmak yok
Ana ekrana ekle direk giriyorsun hem daha az net harciyor
CEYDOS kaptanim alarmi duymamisim sahursuz tartim bu
İkinci olmayı beklemiyordum çooook mutlu oldumPUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Milana firuze
2. erciyes111
3. Arrietty_
4. B Beklenen2
5.Melek Ada
6.CEYDOS
7.Birgaripanne
8.cokofesttt
9. N Nefes1411
10.fayfeyfiy
11.angelnesss
12.Puuff
13.deniz diyette
14.Aomine Daiki
Hafta boyu spor yaparak dereceye giren özellikle ilk üçte olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. gerçekten harikasınız. spor yapmayan arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?