Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Deryoşum hiç hareket edebiliyor musun
Spor beni mutlu etmişti
Ve öyle başlamıştım

Bence gel yavaş yavaş liste dışı menü bildirimi ile başla sen de

Kızlarını öpüyorummmmm
Çok bunaldım kuzum ya, evdeyim hep. Bunalıma girdim giricem, sizi de bunaltmayayim bu ruh haliyle
Biyerden de başlamak lazım gerçi ama
Daha gelmedi bence o nokta

Geçen hafta 64.9
Bu hafta 62.9
Fark 2
Yüzde 3.081

Allahim bu gercek mi ağlamak istiyorum insallah koruyabilirim. Taylan kümeli kürü işe yaradi
Süpersin canım

Selam kizlar

Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 0,500 gr
0,74 %
B kilo:85
Gecen cuma kilo:82.9
Bu cuma:81.4
Geelecek cuma:80
Hedef kilo:58
Yuzde : 1.80
Kizlar çok iyi

Merhaba
Geçen cuma 72.40kg
Bu cuma 72,70 kg
+300 gr
Canım olur öyle arada Haftaya eksiyle gelir farkı kapatırsın

Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
Geçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
@Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Tatlıyı yemeseydim 66 yi görürdüm gibi geliyor
Eksi geldiğine göre izine ayrılmak istemiyorum kaptanlarim
Çok güzel maşallah

Hanımlar.oglum hasta uyuyunca gelirim hoşçakalın
Canım çok geçmiş olsun

Merhabalar kızlar sanırım sahur beni de etkiledi. Dün sabah tartıldığım da 58,8 ama bugün 59,1
Geçen hafta:59,3
Bugün :59,1
Fark: 0,2
Yüzde: 0,3
Eksi eksidir canım ama akşama doğru tekrar tartil istersen

Tartılayım canm. Sahurda da kilo yapacak bişey yemedim

Kaptiş aynı durumdayiz desene, en azından sen takımı devam ettiriyorsun canım, bu öyle güzel ki. Benim kendime hayrim yok bu sıra
Her şey zor geliyor, ya da ne bileyim verimli olmuyor. Mesela şu sıralar diyorlar ya içe dönün izleyemediğiniz filmleri izleyin, kitap okuyun, meditasyon yapın vs.. nerdee daha bir kitabı bitiremedim sürünüyor elimde
Dizi izlesem odaklanamiyorum
Neyse böyle bir hal işte Özge'cim benimki. Öpüyorum çok hepinizi arada uğrarım

Mutlaka denemeni tavsiye ederim, gerci ramazan basladi. Ben hic zorlanmadim desem yeridir hem keto diyete de uygun. Sadece kocam yemeklerde cok israr etti, salata ye tadina bak bir tane ye dedi durdu. Karsimda katir katur cips yemeler puding yaptirmalar

Iki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
Diş kaşıma oyuncağı varsa onu buzluğa atın ağrısı varsa çok işe yarıyor canım ben yeğenimi hep öyle avuttum

Geçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
@Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Tatlıyı yemeseydim 66 yi görürdüm gibi geliyor
Eksi geldiğine göre izine ayrılmak istemiyorum kaptanlarim
Kuzum ayrilmak yok
Ya uygulamada problem var giremiyorum. Silip tekrar yükledim yine olmadı. İnternet sayfasından hep açmak zor oluyor
Ana ekrana ekle direk giriyorsun hem daha az net harciyor
CEYDOS kaptanim alarmi duymamisim sahursuz tartim bu

Iki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
ah canım benim çok zor diş dönemleri.bir an önce patlatsın diye dua edelim o zaman.
ben cips ve türevi abur cuburlardan pek etkilenmem. zaafım sadece çikolata. ama gerçekten deneyeceğim. güncel diyetim bitsin sonrasında.

Kuzum ayrilmak yok

Ana ekrana ekle direk giriyorsun hem daha az net harciyor
CEYDOS kaptanim alarmi duymamisim sahursuz tartim bu
oooo aç mı oruç tutuyorsun ? çok kötü hem güçten düşersin hemde öğün atlamış gibi olursun. saate güvenme sen yatmadan önce beslen bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…