Canim 65 yaptim ilk hedefini sonra istedigin kiloya cekeriz.Canim vorapsiz tartilsan keske
Zaten hedef sasirtmam boyle 58 diyorum ama 65 e gelince durur 2 sene once de boyle oldu 75 ten 63 e dustum duraklama donemine girdi
Saol canimCanim 65 yaptim ilk hedefini sonra istedigin kiloya cekeriz.
Cok guzel kilo vermissin masallah kuzum..
B kilo:85
Gecen cuma kilo:82.9
Bu cuma:81.4
Geelecek cuma:80
Hedef kilo:58
Yuzde : 1.80
Kuşata bakma kaptanım dünden beri giremedim hemen kilo bildirimi yapıyorumcokofesttt gulum listede paylasim yapmayan bir sen kaldin, listemizi paylasiyorum ama saat 20.00 a kadar paylasim hakkimiz var.
20den once gelirsen , bildirimini hemen ekleyecegim, umarim gelirsin, umarim her sey yolundadir...
Harika, gelmene cok sevindim gulum :)Kuşata bakma kaptanım dünden beri giremedim hemen kilo bildirimi yapıyorum
Ne guzel bir eksi, bildirim ypmayinca cok uzulmustum, simdi gunumu guzellestirdin canim, tebrikler :))Geçen haftaki kilo 65.8
Bugün 64.8
Fark bir kilo
Yüzde 1.4
Yanlış hesaplamadıysam
Sorma ya acayip bi karmaşa oldu evde bi türlü fırsat bulamadım sonra denedim nedense giremedimcokofesttt canım neredesin dün de gelmedin her şey yolunda değil mi
çok beklettin ama harika bir sonuçla geldin.tebrik ederim.
Teşekkür ederim kaptanımNe guzel bir eksi, bildirim ypmayinca cok uzulmustum, simdi gunumu guzellestirdin canim, tebrikler :))
geç olsunda böyle olsun çok beğendim .Sorma ya acayip bi karmaşa oldu evde bi türlü fırsat bulamadım sonra denedim nedense giremedim
Teşekkür ederim kaptanım kusura bakmayın ya gerçektençok beklettin ama harika bir sonuçla geldin.tebrik ederim.
Cok sukur bildirimini yaptin ya :))))Teşekkür ederim kaptanımyalnız ben girince site donuyo internette bi promlem var galiba
Menün harika canımHerkese hayırlı ramazanlarinşallah bu günler geçer de çifte bayram yaparız
Bugünkü menum
Sabah bir dilim peynir, beş zeytin, üç dilim pastırma, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
Öğle yarım muz, bir bardak kefir
Akşam 4 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 5 saat ev işi 900 puan
Cezamı da yapamadım yarın yapicam inşallah
fayfeyfiy CEYDOS Yawrukush
Tamamdır :)Canım inşallah bisey yoktur
Cezamı yapamadım yarın yapicam inşallah ☺ senin cezan da 200 zıp olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?