Evde annen kiyamaz besler seni canim oyuzden evde daha zor.Bilmiyorum kaptanım aslında yapabilirim yani ama
Okul kapanmadan önce kilo vermeye başlamıştım
Öğlen yemeğini çıkarmıştım iki öğün yapıyordum
Ama eve gelince daha iyi vermem gereken yerde ters tepti bakalım
Motive olamıyorum
Ama sporu her gün yapıyorum
Tamam gulum sana danismadan degistirmem zaten :)Yawrukush kaptanim sen ramazan cikana kadar degistirme bunu ramazandan sonra yukseltiriz basima gelecegi bildigim icin diyorum yani vucudumu taniyorum bilincaltimida ben kilo vermede cok direncsizim bakma burda sizle bir yaris icerisindeyim surekli vermeye calisiyorum bu arada aksam ustu tartildim 80.4 geldi birazda sporu cogaltirsam vucut guzel toplar ama biz sabahkini alalim tabloya
Allah kabul etsin, afiyet olsun Denizcim :)Selam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar, hayirli iftarlar...
Ben de yemeği son dakikaya birakanlardanim :)
Menumuzde
Mercimek corbasi
Karnabahar var, yemek yemeyi özledim
Allah kabul etsin.
Amin sağol bitanem. Bugün herkesin menusune dikkatle bakacağım. Bir ramazan menusu cikartmam lazim. Her güne bir yemek.Allah kabul etsin, afiyet olsun Denizcim :)
çok gurur duydum kızlarımla haftayada aynısı olacak inşallah.Guzel arkadaslarim 1 takim kaldi listesini paylasmayan, onu da kontrol ettim.
Buyuk bir sevinc ve gururla yaziyorum ki bu hafta TAKIMIMIZ 2. OLDU kizlar.
Hepinizi tebrik ediyorum, cok guzel bir derece , cok guzel bir yuzde aldik bu hafta.
Listemize bugun giren arkadaslarimizBirgaripanne ve B Beklenen2 ye de bugunku performanslarindan dolayi ayrica tesekkurler.
Bize ramazanin ilk hediyesi oldu bu derece, devami gelsin insallah.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin odullerinizi yapip bitirin, pazar gunune kacamak yapmayalim :)
ben atlattım darısı batıdakilerin başına.Iftara cok az kalmis guzel ulkemde, oruc tutan arkadaslarim Allah oruclarinizi kabul etsin, hayirli iftarlar.
Allah kabul etsin ev ahalisinin orucunu canim.çok gurur duydum kızlarımla haftayada aynısı olacak inşallah.
ben atlattım darısı batıdakilerin başına.
Hoş bulduk kaptanımBirgaripanne ve B Beklenen2 ana yarışmacı gurumuza hoşgeldiniz. artık kaçamak söz konusu değil. size güveniyorum kızlar.
Daim olsun canim eksilen kilolarin.
Afiyet olsun odulun canim, sporlarin cok guzel. :)sabah: 1 dilim katmer. odul
oglen: patates yemegi ve 3 dolma. yaninda salatalik.
ara: 3 salatalik.
su: 400 ml
spor: 2000 ip a.- 4000 puan.
100 mekik - 300 puan
100 suguat- 300 puan
10 dk zumba - 70 puan
1 dk plan- 10 puan
5000 adim- 250 puan.
3 saat ev isi- 540 puan.
toplam- 5470 puan.
yine zumba yapmak isdiyorum, yaparsam eklerom.
yeni esim merhaba.***Arkadaslar haftaya cuma gunu yarismamiza kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.***TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ***
***Birbirleriyle eslesen arkadaslarim, birbirinizin rakibi degil ,takim arkadasisiniz, beraber bu hafta en cok kiloyu vermek hedefiniz unutmayin.
1. grup ===>AppLesma & B Beklenen2
2. grup ===>Arrietty_ & fayfeyfiy
3. grup ===>CEYDOS & Puuff
4. grup ===>erciyes111 & luges
5. grup ===>Milana firuze & Birgaripanne
6. grup ===> A Aycaokurcan &Aomine Daiki
7. grup ===> M Meryem1306 6 &deniz diyette
8.grup ===>fyzanur & P Periannem
9. grup ===> N Nefes1411 &cokofesttt
10. grup ===>AdAstraPerAspera & Melek Ada
***Es yarismasina katilmak istemeyen ,mazereti olan arkadaslarim varsa, yazsinlar durumlarini , gereken duzenlemeyi yaparim.
***Hepinize keyifli, bol sporlu, saglikli kilolar vereceginiz bir hafta diliyorum.
cok sagol.Afiyet olsun odulun canim, sporlarin cok guzel. :)
ooo ödül çok bol birileride patitis özlemiş. yarın kaçamak yok bugün kullanılmış haklar. spor yarışması yarın başlayacak canım. bir gün sporsuz yapıyoruz. sana kar kaldı. harikasın valla ne diyeyimsabah: 1 dilim katmer. odul
oglen: patates yemegi ve 3 dolma. yaninda salatalik.
ara: 3 salatalik.
su: 400 ml
spor: 2000 ip a.- 4000 puan.
100 mekik - 300 puan
100 suguat- 300 puan
10 dk zumba - 70 puan
1 dk plan- 10 puan
5000 adim- 250 puan.
3 saat ev isi- 540 puan.
toplam- 5470 puan.
yine zumba yapmak isdiyorum, yaparsam eklerom.
aaaa kaptanımız bizi eşlemiş***Arkadaslar haftaya cuma gunu yarismamiza kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.***TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ***
***Birbirleriyle eslesen arkadaslarim, birbirinizin rakibi degil ,takim arkadasisiniz, beraber bu hafta en cok kiloyu vermek hedefiniz unutmayin.
1. grup ===>AppLesma & B Beklenen2
2. grup ===>Arrietty_ & fayfeyfiy
3. grup ===>CEYDOS & Puuff
4. grup ===>erciyes111 & luges
5. grup ===>Milana firuze & Birgaripanne
6. grup ===> A Aycaokurcan &Aomine Daiki
7. grup ===> M Meryem1306 6 &deniz diyette
8.grup ===>fyzanur & P Periannem
9. grup ===> N Nefes1411 &cokofesttt
10. grup ===>AdAstraPerAspera & Melek Ada
***Es yarismasina katilmak istemeyen ,mazereti olan arkadaslarim varsa, yazsinlar durumlarini , gereken duzenlemeyi yaparim.
***Hepinize keyifli, bol sporlu, saglikli kilolar vereceginiz bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?