Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben iyiyim canım sağ ol :) ders çalışmaktan.mi uyksuuszsun , Allah yardımcın olsun
Ders çalışmak zor ve stresli
Ya uyku düzenim alt üst güneş doğarken uyuyorum hatta doğunca o şekilde de dalamıyorum böyle çok garip oldu

Evet kaptanım:)

Allah yardimcin olsun, gonlune gore olsun, hangi bolumu istiyorsun?
Fikrim sürekli değişiyor kaptanım
Pediatri istiyordum
Ama şu an radyasyon onk ftr genetik bu tarz bölümlere kaydım

Biraz daha aile hayatım olsun istiyorum çocuk bölümünde bu daha zor..

Fikrim sürekli değişiyor kaptanım
Pediatri istiyordum
Ama şu an radyasyon onk ftr genetik bu tarz bölümlere kaydım

Biraz daha aile hayatım olsun istiyorum çocuk bölümünde bu daha zor..
Insallah gonlune gore olsun canim ,ailenede zaman ayirabilecegin bir bolum olsun, dualarim seninle kuzum...

Canim streslisin kendine cok yuklenme , sinavina agirlik ver, diyette yapabildigin kadar..
Multiple job yapamaz insan, insaniz sonucta...
Bilmiyorum kaptanım aslında yapabilirim yani ama
Okul kapanmadan önce kilo vermeye başlamıştım
Öğlen yemeğini çıkarmıştım iki öğün yapıyordum
Ama eve gelince daha iyi vermem gereken yerde ters tepti bakalım
Motive olamıyorum

Ama sporu her gün yapıyorum

Insallah gonlune gore olsun canim ,ailenede zaman ayirabilecegin bir bolum olsun, dualarim seninle kuzum...
Teşekkür ederim inşallah kaptanım
Daha mezun olana kadar değişir baya bir buçuk sene var

Kilo almadim suan 59 kiloyum 58-60 arasi gitip geliyorum , ispanyada iyimis uf neler yerdin orda ha iyi olmus gitmemen , deniz iyi buyudu yurumeye basladi azcik ,

Ya uyku düzenim alt üst güneş doğarken uyuyorum hatta doğunca o şekilde de dalamıyorum böyle çok garip oldu
Ahh canim ahh bende 12 yi gectimi uykum aciliyor sabahta kalkinca geri uyuyamiyorum cogu zaman bir haftadir uyku duzenim bozuldu ters gibi basim agriyor gece kalkinca yada erken uyuyunca

Yawrukush kaptanim sen ramazan cikana kadar degistirme bunu ramazandan sonra yukseltiriz basima gelecegi bildigim icin diyorum yani vucudumu taniyorum bilincaltimida ben kilo vermede cok direncsizim bakma burda sizle bir yaris icerisindeyim surekli vermeye calisiyorum bu arada aksam ustu tartildim 80.4 geldi birazda sporu cogaltirsam vucut guzel toplar ama biz sabahkini alalim tabloya

Ahh canim ahh bende 12 yi gectimi uykum aciliyor sabahta kalkinca geri uyuyamiyorum cogu zaman bir haftadir uyku duzenim bozuldu ters gibi basim agriyor gece kalkinca yada erken uyuyunca
Evet ya canım bugün sabah aslında tam uyandım sonra tekrar dalmışım o yüzden oldu

Son dakikaya kadar beklemeyi düşünüyordum fakat dayanamadım
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.5
Fark: 600 Gr
Yüzde: %0.809
Yüzdeyi doğru hesapladım mı emin değilim
Canim ben de cok su içerim, cok su tansiyon düşmesine sebep olur ben de yani ayaga kalkinca basim döner kendimi halsiz hissederim sen vucudnu gozlemle bir bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…