- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Son dakikaya kadar beklemeyi düşünüyordum fakat dayanamadım
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.5
Fark: 600 Gr
Yüzde: %0.809
Yüzdeyi doğru hesapladım mı emin değilim
Kizlar tebrik ederim az-çok önemli olan ekside olmakHayırlı ramazanlar ben unutmuşum ya yeni geldi aklıma kilo bildirimi
Geçen hafta 75,4
Bugun 75,3
Fark 100gr
Yuzde 0,132
Artı çıkmadiğima çok sevindim. Artı çıkma korkusuyla sahur bile yapmadım
Gulum 58 esas hedefin olsun ama mesela ilk etapta 65 diyelim hedefine, 65 olunca 58e cekelim ne dersin?Canim gecen haftadan annemgildeki dijital tartiya pil aldirdim simdi tartim var
Hedef kilom 58
çok güzel. haftaya 68 geliyor.Geçen hafta 70.5
Bugün 69.4
Fark 1.1
Yuzde 1.56
69 u görmek beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz
konserve közüm varmı bilmiyorum dolabı değiş bakacağım varsa bu iş tamamdır.Yap Canım hem pratik hem lezzetli
çok salmışsın bu hafta hadi toparlanalım. + çıkmamana bende sevindim ama daha sıkı yapışmalısın. bak ne güzel 7700 gr verdin kalan daha azı bitirelim bu işi.Hayırlı ramazanlar ben unutmuşum ya yeni geldi aklıma kilo bildirimi
Geçen hafta 75,4
Bugun 75,3
Fark 100gr
Yuzde 0,132
Artı çıkmadiğima çok sevindim. Artı çıkma korkusuyla sahur bile yapmadım
Darısı başıma insallah. TebrıklerGeçen hafta 70.5
Bugün 69.4
Fark 1.1
Yuzde 1.56
69 u görmek beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz
tüm hafta yediklerini gözden geçirip nerede hata yaptın bulmalısın. fark çok az.Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.8
Eksi 100 gram
takım arkadaşın vardı canım zatenEki Görüntüle 2624852
Maalesef artı geldim, çok üzgünüm. Ramazan ayı boyunca bu 4 kiloyu vermek hedefim.
Dün gece yemek yedim ailemle, bu iki gün de hamur işleri fazlaydı. Sütü de fazla kaçırdım. Hatalarımı biliyorumEn azından grubu etkilemediğim için bir nebze olsun mutluyum.
Bu hafta bana da takım arkadaşı verebilir misiniz? Bu hafta arkadaşsız yapamadım belli ki
Geçen hafta 63,2
Bugün 64,1
Fark +900 gram
CEYDOS
Yawrukush
tabi ki son ölçüm canım 58,7 olanı alıyoruz.net sonuç çünküAz önce tekrar tartıldım veee sonuç 58,7.CEYDOS canm hangisini dikkate almam gerekiyor sabah 59,1 çıkmıştım
Harikasin canim, bunu demeye calismistim, oruclu olunca gec tartilmak daha cok eksi kilo gormeyi sagliyor :)Az önce tekrar tartıldım veee sonuç 58,7.CEYDOS canm hangisini dikkate almam gerekiyor sabah 59,1 çıkmıştım
Canım buraya daha fazla gel birbirimizi etkiliyoruz inan senin de çok güzel kilolar vereceğine eminim tatlımGeçen hafta 77.9
Bu hafta 77.8
Eksi 100 gram
ayy inşallah kaptanımçok güzel. haftaya 68 geliyor.
konserve közüm varmı bilmiyorum dolabı değiş bakacağım varsa bu iş tamamdır.
çok salmışsın bu hafta hadi toparlanalım. + çıkmamana bende sevindim ama daha sıkı yapışmalısın. bak ne güzel 7700 gr verdin kalan daha azı bitirelim bu işi.
Insallah canim sen yeter ki iste bak neler oluyorDarısı başıma insallah. Tebrıkler
canim kendini tanıyorsun ne güzel haftaya güzel şeyler olacakEki Görüntüle 2624852
Maalesef artı geldim, çok üzgünüm. Ramazan ayı boyunca bu 4 kiloyu vermek hedefim.
Dün gece yemek yedim ailemle, bu iki gün de hamur işleri fazlaydı. Sütü de fazla kaçırdım. Hatalarımı biliyorumEn azından grubu etkilemediğim için bir nebze olsun mutluyum.
Bu hafta bana da takım arkadaşı verebilir misiniz? Bu hafta arkadaşsız yapamadım belli ki
Geçen hafta 63,2
Bugün 64,1
Fark +900 gram
CEYDOS
Yawrukush
Tabiiki 58 olanı tebrik ederim canım ☺Az önce tekrar tartıldım veee sonuç 58,7.CEYDOS canm hangisini dikkate almam gerekiyor sabah 59,1 çıkmıştım
Canim vorapsiz tartilsan keske
Zaten hedef sasirtmam boyle 58 diyorum ama 65 e gelince durur 2 sene once de boyle oldu 75 ten 63 e dustum duraklama donemine girdiGulum 58 esas hedefin olsun ama mesela ilk etapta 65 diyelim hedefine, 65 olunca 58e cekelim ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?