- 5 Ekim 2017
- 565
- 2.224
- 63
- 36
Aynen kaptanım ikinciden sonra bizde rahat yemek yemeyi özledik artık büyüyünce inşallah canları sağolsunBence 2 tane olmasiyla da ilgisi var, sen icini ferah tut :))
Bende aynı sorunu sık yaşıyorum geçen sene diyetisyene gitmiştim bana sabah aç karnına bi kaşık zeytinyağına pulbiber koy iç arkasından su iç demişti faydasını görmüştüm ama midem almadığı için bıraktımAslında bndede kabızlık var canim tecrübesi olanların bi önerisi var mi acaba ?
Burada da havayolu sirketleri, petrol sirketleri, giyim sirketleri vs bazi sirketler epey kotu durumda..Yok Canım iç mimarım ama borsa ile de ilgiliyim. Burada da düştü ama artık coronaya fiyatları borsa ve çok etkilenmiyor ayrıca çok iyi alım fırsatları verdi bu düşüş. Bazı firmalar tavan tavan gidiyor.
Evet canim hepsinin canlari sagolsun, sonra bugunleri ozleyecegiz:)Aynen kaptanım ikinciden sonra bizde rahat yemek yemeyi özledik artık büyüyünce inşallah canları sağolsun
Anlastik canim :)Çok sağol canmm mutlaka yapar yazarım
Yarın marketler acılıyor kuru kayısı alıyım dıyorum iftardan Sonr çayın yanında abartmadan yemeyi dusunuyorum. Çok az yiyoruz ondan oluyor. Doğumdan sonra kabızlık nıye oldu ki sende acaba. Hiç duymadımÇok güzel canım ben çok beğendim..kabızlık çok fena +1 kg en az etkiliyor.. dopumdan sonra bende kabız oldum ve hala düzelmedi
Valla bilemiyorum belki ıkınırken bağırsakları çok zorladım ondandır.. genelde sezeryenden sonra oluyormuş galiba ama benimki normal doğumdu yinede oldum.. ki o konuda doğumdan önce çok rahat bir insandım.. ben aç karna zeytinyağı içiyorum sabahları o iyi geliyor canım.Yarın marketler acılıyor kuru kayısı alıyım dıyorum iftardan Sonr çayın yanında abartmadan yemeyi dusunuyorum. Çok az yiyoruz ondan oluyor. Doğumdan sonra kabızlık nıye oldu ki sende acaba. Hiç duymadım
Sakin ol canım biraz noldu da bu kadar bunaldın hem ölmek istiyorum ne demek
Ne oldu kuzum ölmek istiyorum ne demek olur mu öyle şey, yaşıyorsak herşeuin çaresi var sakin ol
harika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. @Periannem kes cezasını acımasız ol.
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek. @Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.
Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorumBirgaripanne bende merak ettim canım seni.
İkinci olana kadar bunlar iyi zamanlarım yaniBence 2 tane olmasiyla da ilgisi var, sen icini ferah tut :))
Ahh ah kizimda da yapmisti simdi oglumda da yapiyor sinir ediyor hosuna gidiyor hosuma gittigini zannediyor sutum kesiliyor sonraİkinci olana kadar bunlar iyi zamanlarım yanidoğumda sancı çekerken eşime bir daha çocuk falan yok diyordum.. çok şiddetliydi benim sancılarım şimdide 2021 yazına ikinciyi düşünüyorum. ne çabuk unutuyoruz herşeyi
Normal dogumdan sonrada kabizlik oluyor, hatta ben dogumdan 1 hafta sonra oyle kotu kabiz olmustum ki, doktoru aradik, acil ilac yazdi , onu kullanip kendime gelebilmistim ki yediklerimede cok dikkat ediyordum.Valla bilemiyorum belki ıkınırken bağırsakları çok zorladım ondandır.. genelde sezeryenden sonra oluyormuş galiba ama benimki normal doğumdu yinede oldum.. ki o konuda doğumdan önce çok rahat bir insandım.. ben aç karna zeytinyağı içiyorum sabahları o iyi geliyor canım.
Canim insanlar turlu turlu, kimse kimseyi degistiremiyor malesef..Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum
Zaten unutulmasa zorluklar, insanlar yeniden yapmaya cesaret edemez gulum :)İkinci olana kadar bunlar iyi zamanlarım yanidoğumda sancı çekerken eşime bir daha çocuk falan yok diyordum.. çok şiddetliydi benim sancılarım şimdide 2021 yazına ikinciyi düşünüyorum. ne çabuk unutuyoruz herşeyi
Canim esin ne yapiyor eger ozel degilse bizimle paylasir misin?Ahh ah kizimda da yapmisti simdi oglumda da yapiyor sinir ediyor hosuna gidiyor hosuma gittigini zannediyor sutum kesiliyor sonra
Canim insanlar turlu turlu, kimse kimseyi degistiremiyor malesef..
Eger ikinizinde orta yolu bulabilecegi bir seyse , birbirinizi kirmadan orta yolu bulmaya calisin..
Evet nisanli iken hosuma gidiyordu seviyeliydi evlendikten bir sure sonra ileri gitmeye basladi birsey yapiyorum mesela neden yapiyorsunCanim esin ne yapiyor eger ozel degilse bizimle paylasir misin?
Istemedigin halde bilerek isteyerek, sen gicik ol diye mi yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?