Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında bndede kabızlık var canim tecrübesi olanların bi önerisi var mi acaba ?
Bende aynı sorunu sık yaşıyorum geçen sene diyetisyene gitmiştim bana sabah aç karnına bi kaşık zeytinyağına pulbiber koy iç arkasından su iç demişti faydasını görmüştüm ama midem almadığı için bıraktım

Burada da havayolu sirketleri, petrol sirketleri, giyim sirketleri vs bazi sirketler epey kotu durumda..
Bazilari iflasini acikladi, devlet yardimina basvurdu.
Tabiki dusuk fiyetli hisse senedi almak icin guzel bir zaman..

Çok güzel canım ben çok beğendim.. kabızlık çok fena +1 kg en az etkiliyor.. dopumdan sonra bende kabız oldum ve hala düzelmedi
Yarın marketler acılıyor kuru kayısı alıyım dıyorum iftardan Sonr çayın yanında abartmadan yemeyi dusunuyorum. Çok az yiyoruz ondan oluyor. Doğumdan sonra kabızlık nıye oldu ki sende acaba. Hiç duymadım

Valla bilemiyorum belki ıkınırken bağırsakları çok zorladım ondandır.. genelde sezeryenden sonra oluyormuş galiba ama benimki normal doğumdu yinede oldum.. ki o konuda doğumdan önce çok rahat bir insandım.. ben aç karna zeytinyağı içiyorum sabahları o iyi geliyor canım.

Sakin ol canım biraz noldu da bu kadar bunaldın hem ölmek istiyorum ne demek
Ne oldu kuzum ölmek istiyorum ne demek olur mu öyle şey, yaşıyorsak herşeuin çaresi var sakin ol
Birgaripanne canim hayirdir nereye gitti esin?
Iyi misin canim?
Birgaripanne bende merak ettim canım seni.
Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum

Bence 2 tane olmasiyla da ilgisi var, sen icini ferah tut :))
İkinci olana kadar bunlar iyi zamanlarım yani doğumda sancı çekerken eşime bir daha çocuk falan yok diyordum.. çok şiddetliydi benim sancılarım şimdide 2021 yazına ikinciyi düşünüyorum. ne çabuk unutuyoruz herşeyi

Ahh ah kizimda da yapmisti simdi oglumda da yapiyor sinir ediyor hosuna gidiyor hosuma gittigini zannediyor sutum kesiliyor sonra

Normal dogumdan sonrada kabizlik oluyor, hatta ben dogumdan 1 hafta sonra oyle kotu kabiz olmustum ki, doktoru aradik, acil ilac yazdi , onu kullanip kendime gelebilmistim ki yediklerimede cok dikkat ediyordum.
Yani normal dogumda da olabiliyor canim..

Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum
Canim insanlar turlu turlu, kimse kimseyi degistiremiyor malesef..
Eger ikinizinde orta yolu bulabilecegi bir seyse , birbirinizi kirmadan orta yolu bulmaya calisin..

Zaten unutulmasa zorluklar, insanlar yeniden yapmaya cesaret edemez gulum :)

Canim insanlar turlu turlu, kimse kimseyi degistiremiyor malesef..
Eger ikinizinde orta yolu bulabilecegi bir seyse , birbirinizi kirmadan orta yolu bulmaya calisin..
Canim esin ne yapiyor eger ozel degilse bizimle paylasir misin?
Istemedigin halde bilerek isteyerek, sen gicik ol diye mi yapiyor?
Evet nisanli iken hosuma gidiyordu seviyeliydi evlendikten bir sure sonra ileri gitmeye basladi birsey yapiyorum mesela neden yapiyorsun
Yada soyledigim birseyi soylemedin diyor beni tecrubesiz zannediyor

Yawrukush mesela bugun mutfak dolabindan salata icin yag aldim kepceyi geri koyacagim cocuklara esim bakiyor bu sirada iki elimde dolu kapagini kapatiyor aaskim acar misin diyorum neden acayim diyor
Bu en hafifi surekli ayni seyler tekrar ediyor su anlik sukunet saglandi evde bakalim ilerleyen saatlerde konuyu nasil acip ozur dileyecek bu kacinci

Yawrukush bak diyorum yapma boyle benim hassas iki konum var bu ikincisi hala usteliyor usteliyor ogluma hamileyken de boyle yapiyordu hamileyim ya bir de ustune isim davasi BEN KOYACAGIM her zaman hatta ilk gorusmemizde biz li konustu diye ben kabul ettim bencil deil biz dedigi icin gelecegi hep benim bizim cocuklarimizin uzerine kuracagi icin sevdim asik oldum saygiyi merhameti onunla daha cok tattim ama hamilelik surecinde yaptiklari aklimdan cikmiyor yada ilk bayramimizda beni tek basima birakip annesi babasi vardi ama ben kendi olsun isterdim kahvalti da bunlari 6 ay onceye kadar surekli 40 gune bir soyluyordum birikimimizi toplayip ev alinca kafasini bunaltmayim dedim bosuna dusunmusum

Iyi geceler hanımlar
Bugunku menum
Sahur muzlu cevizli yoğurt (4 kaşık yoğurt, bir muz, üç küçük ceviz blenderdan geçirdim) iki kepekli galeta
İftar bir hurma, bir kase mercimek çorbası, iki kaşık acılı ezme, iki tahta kaşık tavuk göğsü( tavada pişirdim)
Su 2 litre
Spor 100 zıp=200
100 bacak hareketi=300
100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi=360
Toplam=1460
luges CEYDOS Yawrukush

Bugün menüm kacamakli oldu, pek iyi gelemedim.
Sahur
1avuc kuru yemis, 1 avuç kuru meyve.
Çay

İftar
Kiyma sote yağsız,
Yağlama yarim sebit.
2 salatalik, 2 havuc
Salata
Karisik meyve suyu 1 sb ev yapimi

Ara
1/4 etimek tatlisi

Su 3 lt
Spor 1 saat ev temizliği

M Meryem1306 eşim sen ne durumdasin ben batirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…