Iftarda birden yemek yiyince onun şişliği var galiba yoksa menüm normalharika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. @Periannem kes cezasını acımasız ol.
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek. @Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.
çok güzel olmuş.İyi aksamlar hanimlar❤
Sahur
domates salatalik
Bol yeşillik
2 KK Beyaz peynir
1 kaşık tahin
1 elma
iftar
8 kaşık yesil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
1 kase cacık
su 1,5 Lt ictim sahura kadar 3 e tamamlarim
spor 20 DK leslie 140 P
1 saat ev işi 180 P
@erciyes111
Sahurda yiyip yatıyoruz iftarda da yüklenince zayiflayamayacam sanıyorum da tabi bırakmak yok gidecek o kilolardur kız daha haftanın başında bile değiliz daha , toplarız cumaya kadar . arada oluyor bana böyle hızlı bir u dönüşü yapınca toparlıyorum hemen :)
Afiyet olsun canim,keyfin bol olsunAynen kaptanım şuan çay içiyorum tabi sekersiz
Bende iyiyim Feyzos,insan oruclu olunca dayanamayip fazla kacirabiliyor.ben iftarda batırana kadar güzeldi . 57.1 kg görmüştüm sabah . iftarı batırınca yine 58 ler gelecek yarın . sen nasılsın canım ne var ne yok ?
Şuan aynen o durumdayım kaptanımMerhabalar guzel arkadaslarim,iftarinizi yapmis guzel bir keyif cayi iciyorsunuzdur umarim.
Nasil gecti gununuz?
Afiyet olsun canim, bende iyiyim cok sukur, yemek pisiriyorum, cocuklara bakiyorum.Şuan aynen o durumdayım kaptanım ☺Çocuklar yattı bizde eşimle çay içiyoruz siz nasılsınız
Valla içemiyorum kaptişim çaylarım hep yarım kalıyorMerhabalar guzel arkadaslarim,iftarinizi yapmis guzel bir keyif cayi iciyorsunuzdur umarim.
Nasil gecti gununuz?
Eline saglik canim evi temizlemis ,toparlamissin :)26.04.2020
Sabah (12:30)
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 bardak meyve suyu %100 meyve olanlarından
Ara (16:00)
Elma
Akşam (19:45)
1 kase domates çorbası
4 yk makarna
3 yk haşlama et sebzeli
2 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 1,5 saat ev işi : 270 p
Bugün eve bir el attım.tabi bir kısmına beyim Hüma Bilge ye bakarken fırsata çevireyim dedim..buzdolabı, Mutfak dolaplarının kapakları, banyo tuvalet detaylı temizleyip sildim.. ve bana vakit kalmadı
A AycaokurcanYawrukush CEYDOS
Amin canımGünaydın Kızlar ben yatıyorum :) Allah oruçlu olanların orucunu kabul etsin
Hastalarımıza şifa
Kilo vermek isteyenlere de zayıflamayı nasip etsin
Benim buyugum 7, kucugum 3 bucuk yasinda ben bile hala sicak cayi zor iciyorum, yemegide cogunlukla aceleyle yiyorum:)))Valla içemiyorum kaptişim çaylarım hep yarım kalıyorYemeği bile hızlı hızlı yiyorum Hüma Bilge uyumuyorsa
Iyi aksamlar canim nasilsin?Amin canım
Deneyelim canımHayırlı günler kizlarspor yapmadan önce 1 fincan şekersiz türk kahvesi içmek yağ yakımını hizlandiriyormus denemekte fayda var
Hadi ya bir başladımı bitmiyor yaniBenim buyugum 7, kucugum 3 bucuk yasinda ben bile hala sicak cayi zor iciyorum, yemegide cogunlukla aceleyle yiyorum:)))
Valla evi öyle temiz görünce bir mutlu oluyorum anlatamam.. tabi keşke kalıcı olsa birdeEline saglik canim evi temizlemis ,toparlamissin :)
Bence 2 tane olmasiyla da ilgisi var, sen icini ferah tut :))Hadi ya bir başladımı bitmiyor yaniAllahım
Evet kesinlikle psikolojik olarak rahatlatan bir sey insani..Valla evi öyle temiz görünce bir mutlu oluyorum anlatamam.. tabi keşke kalıcı olsa birde
Teşekkürler canım hepimizin keyfi bop olsunAfiyet olsun canim,keyfin bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?