Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4 yk makarna çok geldı ama sen emzirıyosun zaten kalori yakıyorsun emzirirken.

Menum
Sahur az peynir 5 zeytin domates salatalık
İftar 2 kepçe mercimek çorba fırında tavuk yapmıştım 1 but 5 tane patates yedim

Şimdi ise 3 çileği 1litre suya koydum onu içiyorum arada çilek de geliyor ohh miss.
Spor yatmadan yıne 1000 ip atlayacagım

Çok az yiyorum ama sabahları yıne şiş kalkıyorum anlamadım kabızım belkı ondan ama artık 78 i gormuyorum umarım 76.9 u gorurum cumaya kadar
Aomine Daiki CEYDOS Yawrukush

Aslında bndede kabızlık var canim tecrübesi olanların bi önerisi var mi acaba ?

Guzel bir gun olmus canim, afiyet olsun, sporunu da yapmis sayiyorum. :)

Çok güzel canım ben çok beğendim.. kabızlık çok fena +1 kg en az etkiliyor.. dopumdan sonra bende kabız oldum ve hala düzelmedi

Teşekkürler canım yarın ofise gideceğim öğlen ne yiyeceğim emin değilim halen çorba mı götürsem. Listede yokum ya Canım o yüzden yazmıyorum hiç.

Hoşbulduk Canım ben hep buralardayım :) fırsat buldukça geliyorum ama seninle denk düşemiyoruz :)

Saat farkindan aksama kadar hep CEYDOS kaptan takimla ilgileniyor sagolsun, ancak aksamlari geliyorum bende.
Nasil gecti canim gunun?

luges , Melek Ada sizlerde hosgeldiniz kizlar :)
Hoşbulduk canm biz de eşimle çay içiyoruz:)

Sahur : yulaflı omlet, domates, salatalık, peynir, haşlanmış yumurta, şekersiz çay

İftar: 3 kase mercimek çorbası, hurma
Ara: iki tane diyet bisküvi, elma
Su ve spor yok sahura yakın yapar yazarım

Sizede afiyet olsun canim, gunun yorgunlugunu atin :)
Menun guzel olmus, su ve sporu bekliyorum.

Aynen Canım saat nedeniyle karşılayamıyoruz erken uyuyorum artık eskiye nazaran, sabah erken uyanıyorum. İyi klasik evdeyim işte yarın işe gideceğim gerçi
Borsa sektorunde mi calisiyordun kuzum sen yanlis hatirlamiyorsam, eger oyleyse nasil durumlar?
Burada borsa batti desem yeridir, ekonomi alt ust..

Borsa sektorunde mi calisiyordun kuzum sen yanlis hatirlamiyorsam, eger oyleyse nasil durumlar?
Burada borsa batti desem yeridir, ekonomi alt ust..

Yok Canım iç mimarım ama borsa ile de ilgiliyim. Burada da düştü ama artık coronaya fiyatları borsa ve çok etkilenmiyor ayrıca çok iyi alım fırsatları verdi bu düşüş. Bazı firmalar tavan tavan gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…